Connect with us

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Incendiu puternic într-o localitate din Galați. O hală, mistuită de flăcări

Publicat

Un incendiu violent a izbucnit, miercuri seară la o hală aflată în localitatea Costi din județul Galați.

Potrivit ISU Galați, incendiul s-a produs la o hală în satul Costi , comuna Vânători.

A ars o hală cu destinația de reparații și întreținere auto cu o suprafață de circa 100 mp.

incendiu hala galati2

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este jarul căzut din sobă.

Conform sursei citate, la fața locului au acționat pompierii cu 3 autospeciale cu apă și spumă.

incendiu hala galati3

Incendiul a fost lichidat în 2 ore.

incendiu hala galati

Hala aparține unei societăți de distribuție de băuturi răcoritoare.

Citește Romania24.ro pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


EVENIMENT

Traficul feroviar este adaptat la condițiile meteo nefavorabile

Publicat

Traficul feroviar pe raza Regionalelor Iași, Cluj, Timișoara, Craiova, Brașov și Galați este adaptat la condiţiile meteo nefavorabile, fiind înregistrate temperaturi negative de până la -23 grade C, a anunțat marți compania CFR SA.

Potrivit unui comunicat al companiei, marți dimineața, toate magistralele feroviare sunt operaționale, însă din cauza temperaturilor negative, înregistrate la nivelul solului, sunt necesare verificări suplimentare la şine, macazuri și linii de contact atât în staţii, cât şi în linie curentă.

Pe raza Regionalei Timișoara s-a intervenit cu drezine pantograf și cu personal specializat pentru verificarea sistemului de alimentare cu energie electrică, în stația Livezeni, unde au fost semnalate deficiențe în alimentarea liniei de contact.

Până la finalizarea acestor operațiuni, care au implicat inclusiv verificarea și înlocuirea componentelor adiacente sistemului de alimentare cu energie electrică pe întreaga distanță Petroșani – Livezeni – Strâmbuța – Pietrele Albe – Lainici, 3 trenuri de călători – IR 1824, R 2082 și R 2083 – au staționat temporar în Livezeni, respectiv Pietrele Albe, acestea fiind reînscrise în circulație, imediat ce personalul de specialitate a finalizat operațiunile de intervenție.

„Facem precizarea că măsura staționării temporare, în intervalul necesar operațiunilor de verificare a infrastructurii feroviare și de înlocuire a componentelor adiacente, au avut drept scop asigurarea condițiilor optime de trafic și adaptarea traficului la condițiile meteo nefavorabile”, a transmis CFR SA.

(sursa: Mediafax)

Citește Romania24.ro pe Google News

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: O femeie și-a pierdut viața într-un incendiu care i-a cuprins locuința, într-o localitate din Botoșani

Publicat

incendiu casa botosani

O femeie și-a pierdut viața într-un incendiu care i-a cuprins locuința, marți dimineață, în localitatea Gorbănești, județul Botoșani.

Potrivit ISU Botoșani, o femeie în vârstă de 93 de ani, din satul Vânători, comuna Gorbănești, și-a pierdut viața într-un incendiu care i-a mistuit locuința. Tragedia a avut loc în această dimineață, iar alarma a fost dată de vecinii victimei, care au observat flăcările. Femeia locuia singură.

La fața locului s-au deplasat, în cel mai scurt timp timp, două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu două autospeciale cu apă și spumă, pompierii voluntari din comună, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

Când pompierii au ajuns la fața locului, ardea întreaga locuinţă.

Trupul carbonizat al proprietarei a fost găsit în interior, sub tavanul prăbușit. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un jar căzut din sobă pe materiale combustibile.

Citește Romania24.ro pe Google News

Citește mai departe

EVENIMENT

Bilanț provizoriu coronavirus: 19.685 de cazuri și 44 decese

Publicat

În ultimele 24 de ore, în România s-au înregistrat 19.685  cazuri noi de COVID-19 și 44 decese.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 25 ianuarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 19.685 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 44 decese.

Informațiile vor fi detaliate în buletinul informativ de la ora 13.00.

Citește Romania24.ro pe Google News

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Mai multe persoane au pătruns în cavouri din Giurgiu și Teleorman și au furat obiecte și bani

Publicat

perchezitii giurgiu si teleorman

Mai multe persoane sunt cercetate după ce în ultimele două luni ar fi pătruns în mai multe cavouri din județele Giurgiu și Teleorman de unde ar fi furat obiecte și bani.

Potrivit IPJ Giurgiu, polițiști fac marți dimineața 6 percheziții la domiciliile mai multor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de profanarea de cadavre sau morminte și furt calificat.

În cauză, sunt vizate 6 persoane, care în cursul lunilor decembrie 2021 – ianuarie 2022 ar fi pătruns în mai multe cavouri din diverse localități de pe raza judetelor Giurgiu și Teleorman, de unde ar fi sustras obiecte și sume de bani.

În acțiune sunt angrenați polițiștii de investigații criminale, de ordine și siguranță publică și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul inspectoratelor de poliție județene Teleorman și Giurgiu.

(sursa: Mediafax)

Citește Romania24.ro pe Google News

Citește mai departe