Connect with us

EVENIMENT

FOTO, VIDEO: Incendiu violent în Capitală

Publicat

Nouă autospeciale de stingere acționează, la momentul transmiterii știrii, la un incendiu care se manifestă la o casă și două autoturisme pe o stradă din Capitală, transmite ISU București-Ilfov.

Nouă autospeciale acționează pentru a stinge un incendiu care se manifestă la o casă și două autoturisme pe strada Petroșani din Capitală, anunță ISU București-Ilfov, conform MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, casa la care se manifestă incendiul arde pe toată suprafața (300 mp) și este lipită de alte trei case și anexe, existând pericolul de propagare.

ISU București-Ilfov precizează că nu sunt victime.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO FOTO. Sport a la Cluj: Radu Dărăban (antrenor scrimă): Sunt antrenor, ARMURIER și femeie de serviciu dacă trebuie

Publicat

scrima 9 e1710253277852.jpg

Academicianul francez Ernest Legouve spunea: ”Scrima este un exercițiu unde omul se cheltuiește furtunos și generos, simțind că trăiește cu intensitate. Sângele îi curge tumultos prin vine, capul e treaz, arterele vibrează, plămânii se umfla, porii se deschid”. Pe de altă parte, Moliere considera că ”scrima este arta de a lovi fără să fii lovit”. La Clubul Sportiv Municipal Cluj-Napoca, scrima este un sport în care se face performanță, pentru că persoane dedicate…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Tânăra electrocutată în Gara Cluj-Napoca, în stare GRAVĂ, cu arsuri. Dusă cu un avion SMURD la Timișoara

Publicat

smurd.jpeg

Tânăra de 20 de ani, electrocutată sâmbătă dimineață după ce s-a urcat împreună cu prietenul ei pe un tren din Gara Cluj-Napoca, a suferit arsuri și a fost transportată cu un avion SMURD de la Cluj-Napoca la Timișoara, la Clinica de mari arși.

IGSU a anunțat că avionul SMURD Learjet 1123 a executat o misiune pentru salvarea vieții tinerei cu arsuri prin electrocuție, aflată în stare gravă.

Tânăra electrocutată în Gara Cluj-Napoca, în stare GRAVĂ,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

100 de locuințe sociale noi, la Alba Iulia. Cinci blocuri vor fi construite într-un cartier din municipiu. Licitație, în SEAP

Publicat

100 de locuințe sociale noi, la alba iulia. cinci blocuri

100 de locuințe sociale noi, la Alba Iulia. urmează să fie construite în curând în cartierul Gheorghe Șincai din Alba Iulia. Este vorba despre 5 tronsoane de blocuri, cu un regim de înălțime P+2 etaje.

Primăria Alba Iulia a lansat, pe 14 martie, în SEAP, o licitație pentru proiectarea și construirea unui ansamblu de locuințe sociale – 5 tronsoane (tip B2, B3 și B4) în cartierul Gheorghe Șincai.

Valoarea totală a investiției este estimată la 27.692.046,22 de lei, fără…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un nou model pentru cărțile de identitate ale autovehiculelor. Care sunt schimbările și ce informații vor conține

Publicat

un nou model pentru cărțile de identitate ale autovehiculelor. care

Un nou model pentru cărțile de identitate ale autovehiculelor. În noile cărți de identitate ale autovehiculelor nu va mai fi menționat numele proprietarilor anteriori și nici al celui curent. Conținutul acestora a fost stabilit într-un ordin al ministrului Transporturilor, publicat recent în Monitorul Oficial. Potrivit acestuia, vechile cărți de identitate își vor păstra valabilitatea.

Ordinul ministrului Transporturilor nr. 211/28/391/2024, pentru modificarea Instrucțiunilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe