Connect with us

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Incendiu violent la etajul 7 al unui bloc din Vulcan – Hunedoara. Zeci de locatari, evacuați din apartamente

Publicat

Un incediu puternic a izbucnit, marți la amiază, la etajul 7 al unui bloc din Vulcan, județul Hunedoara. Zeci de locatari s-au evacuat din apartamente.

Potrivit ISU Hunedoara, pompierii militari din cadrul Detașamentului Petroșani au fost solicitați în urmă cu puțin timp să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul 7 al unui bloc din localitatea Vulcan.

incendiu vulcan 1

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, autoscara mecanică și echipajul SMURD Vulcan.

La sosirea forțelor ISU Hunedoara, incendiul care a cuprins apartamentul se manifesta violent, extinzându-se și la balconul acestuia.

În momentul producerii evenimentului, în locuință nu se afla nicio persoană, însă salvatorii au evacuat 7 locatari de la etajul 9, printre care și un minor, iar alți 20 de locatari s-au autoevacuat, fiind evaluați medical la fața locului, de către paramedicii SMURD.

Echipajele operative au lichidat incendiul cu promptitudine și astfel a fost limitată propagarea focului la celelalte apartamente.

Cauza declanșării incendiului este în curs de stabilire.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

DUMINICĂ: Teatrul de Păpuși „Prichindel” aniversează 72 de ani de activitate. Spectacol pentru copii, la Alba Iulia

Publicat

duminicĂ: teatrul de păpuși „prichindel” aniversează 72 de ani de

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia împlinește în data de 1 septembrie 72 de ani de activitate. Cu această ocazie, spectatorii sunt invitați de la ora 12:00, în Sala 67, la spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”. Intrarea este liberă.

„Dragi spectatori, vă invităm să  sărbătorim împreună 72 de ani de teatru alături de Prichindel! Ani însemnați și frumoși, încărcați cu  emoție,  bucurie…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cristian Terheș și-a anunțat candidatura la funcția de președinte al României din partea Partidului Național Conservator

Publicat

cristian terhes.jpg

Cristian Terheș intră în cursa pentru funcția de președinte al României.

Acesta este europarlamentar al Partidului Național Conservator Român, iar lansarea candidaturii la președinție va avea loc la 1 septembrie.

Cristian Terheș și-a anunțat candidatura la funcția de președinte al României din partea Partidului Național Conservator

Europarlamentarul Cristian Terheș își va lansa candidatura la congresele de fuziune ale partidelor Alternativa Dreaptă și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Astra Film Festival de la Sibiu anunță selecția oficială a ediției 2024: 100 de producții de pe toate continentele

Publicat

astra film festival de la sibiu anunță selecția oficială a

Festivalul internațional de film documentar Astra Film, care are loc Sibiu între 20 și 27 octombrie 2024, propune publicului peste 100 de filme produse în țări de pe toate continentele.

Cele mai multe producții vor fi prezentate în premieră în Sibiu. Lista filmelor din cele patru secțiuni competiționale poate fi consultată pe siteul festivalului.

Organizatorii oferă abonamente la prețuri speciale, în regim early bird,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Altar roman votiv dedicat zeului Liber Pater, exponatul lunii august la Muzeul municipal „Ioan Raica” din Sebeș

Publicat

foto: altar roman votiv dedicat zeului liber pater, exponatul lunii

Piesa aleasă ca exponat al lunii august la Muzeul Municipal „Ioan Raica” Sebeş este un altar votiv dedicat zeului Liber Pater, o divinitate de origine italică care s-a bucurat de multă apreciere în întreg cuprinsul lumii romane. Monumentul, intrat în anul 1972 în patrimoniul muzeului sebeşean, a fost descoperit în Benic (jud. Alba) de către cetățeanul Avram Simion în propria-i grădină în 1962, de la care a fost achiziționat zece ani mai târziu de către muzeu.



Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe