Connect with us

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: Două persoane, intoxicate cu vapori de diluant, într-o localitate din Satu Mare

Publicat

Două persoane aflate la o înălțime de 25 de metri au avut nevoie de intervenția autorităților, sâmbătă la amiază după ce s-au intoxicat cu vapori de diluant. Incidentul s-a produs în localitatea Decebal, județul Satu Mare.

Potrivit ISU Satu Mare, sâmbătă, 26 noiembrie 2022, în jurul orei 11.00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare, a fost alertat să intervină la o persoană de sex masculin aflată la o înălțime de aproximativ 25 de metri, care în urma unei întrețineri la turnul de apă, din localitatea Decebal, s-a intoxicat cu vapori de diluant.

UPDATE ora 14.35: A fost extrasă și cea de-a doua victimă, conștientă dar în stare de șoc. Victimele sunt în vârstă de aproximativ 40 de ani.

UPDATE ora 14.00: Prima victima a fost extrasă și predată echipajului medical SAJ.  Victima este conștientă dar în stare de șoc.
Se continuă manevrele pentru extragerea celei de a doua victime.

UPDATE ora 13.35: Se întreprind masuri pentru extragerea lor pe orificiul din partea superioară a rezervorului. În rezervor nu este apă.

UPDATE ora 13.05: Sunt două victime surprinse în stare conștientă, li se administrează oxigen și se desfășoară acțiuni în vederea scoaterii din bazin. La fața locului s-a deplasat comanda unității.

satu mare interventie

La fața locului s-au deplasat forțele militare cu o autoscară și un echipaj medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare.

Apelul la Serviciul Național Unic pentru Situații de Urgență 112 a fost realizat de către colegul care însoțea persoana în cauză.

În sprijinul echipajelor prezente a mai fost trimisa o Autospecială de prima intervenție și comandă si o Autospeciala cu modul de descarcerare.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Prevenirea bolilor ficatului. Metode simple pentru o viață sănătoasă. Cât rău poate face alcoolul

Publicat

prevenirea bolilor ficatului. metode simple pentru o viață sănătoasă. cât

Prevenirea bolilor ficatului: Există câteva metode simple pentru o viață sănătoasă și pentru protejarea acestui organ vital pentru funcționarea organismului. 

Ficatul este un organ care îndeplinește peste 500 de funcții vitale în organism. Acesta elimină substanțele dăunătoare de la nivelul sângelui, toxinele și contribuie semnificativ la combaterea infecțiilor.

De asemenea, descompune grăsimile, sprijină buna funcționare a digestiei și ajută la stocarea vitaminelor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un cap tractor cu remorcă a rămas BLOCAT pe calea ferată, în Baciu. Traficul feroviar a fost OPRIT

Publicat

pompieri incendiu bun e1703346529669.jpg

Un cap tractor cu remorcă a rămas blocat, duminică, pe calea ferată, în Baciu. Traficul feroviar a fost oprit până pompierii au deblocat calea ferată.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit, de puține momente, pentru a scoate de pe trecerea la nivel cu calea ferată, situată pe strada Fabricilor din localitatea Baciu, un ansamblu de vehicule care a rămas blocat pe liniile de tren.

Un cap tractor cu remorcă a rămas BLOCAT pe calea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ALBA: Aproape 900 de persoane legitimate și sute de mașini verificate prin aplicația eDAC. Valoare RECORD a amenzilor

Publicat

alba: aproape 900 de persoane legitimate și sute de mașini

ALBA: Aproape 900 de persoane legitimate și sute de mașini verificate prin aplicația eDAC, în doar două zile. Valoarea amenzilor a ajuns la un record: a depășit 100.000 de lei. 

În perioada 19-20 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

La noapte plouă cu METEORI. Lyridele pe cerul României, un FENOMEN astronomic spectaculos

Publicat

artyom korshunov quqjjxz7fqu unsplash scaled e1713685288154.jpg

La noapte plouă cu meteori. Lyridele pot fi observate foarte bine pe cerul României în luna aprilie. Faza maximă de manifestare a curentului de meteori Lyridele este în noaptea de 21/22 aprilie în acest an, conform Agerpres.

În fiecare an, începând cu luna aprilie, pe cerul nopţilor încep să-şi facă apariţia ploile de meteori (denumirea ştiinţifică a „stelelor căzătoare”).

La noapte plouă cu METEORI. Lyridele pe cerul României, un FENOMEN astronomic…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe