Connect with us

EVENIMENT

FOTO/ VIDEO: Localități din județul Suceava, lovite din nou de grindină și inundații

Publicat

Mai multe gospodării au fost inundate, în urma unei ploi torențiale care, în doar câteva minute, a creat pagube însemnate, în mai multe localități din județul Suceava. Ploaia torențială a fost însoțită de grindină. 

Una dintre cele mai afectate localități a fost Gura Humorului, unde pompierii au intervenit pentru scoaterea apei din curțile oamenilor.

De asemenea, un copac a fost dobotât din cauza vântului, în curtea unei gospodării, fiind nevoie de intervenția pompierilor.

Citește și FOTO-VIDEO: Furtuna a făcut PRĂPĂD în municipiul Suceava. Inundații, strat gros de grindină și copaci rupți de vânt

Reamintim că mai multe localități din județ au fost sub avertizare cod portocaliu de averse însoțite de frecvente descărcări electrice, vijelie puternică și grindină de medii dimensiuni.

De asemenea, până la ora 20.00 Administrația Națională de Meteorologie au emis o avertizare cod galben de averse ce vor depăși 25 – 30 l/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântulu și grindină de mici dimensiuni. Localități vizate: Fălticeni, Preutești, Forăști, Boroaia, Vadu Moldovei, Bogdănești și Fântâna Mare.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Când se schimbă ceasul și când trecem la ora de vară. Dormim mai mult sau mai puțin?

Publicat

când se schimbă ceasul și când trecem la ora de

Când se schimbă ceasul și când trecem la ora de vară: Când se schimbă ceasul. În noaptea de sâmbătă, 30 martie, spre duminică, 31 martie, se schimbă ora și România trece la ora de vară 2024.

Concret, ceasul se dă cu o oră înainte, iar ora 03:00 devine ora 04:00, scrie Time & Date. Pentru că se schimbă ora, duminică devine cea mai scurtă zi din 2024.

Astfel, în mod popular se spune că ”dormim mai puțin”.

Ora de vară este o practică adoptată de multe țări din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vacanța de Paște 2024 pentru elevii catolici. Când nu trebuie să meargă la școală. Care este situația pentru profesori

Publicat

vacanța de paște 2024 pentru elevii catolici. când nu trebuie

Vacanța de Paște 2024 pentru elevii catolici. În acest an, Paștele catolic se sărbătorește înaintea celui ortodox, pe 31 martie. Potrivit legislației în vigoare, elevii și profesorii au dreptul la zile libere.

Ministerul Educației a comunicat inspectoratelor școlare că elevii catolici nu au obligația participării la cursuri în perioada 29 martie – 2 aprilie. Adică vor avea liber vineri, luni și marți.

În ceea ce-i privește pe profesorii catolici, recomandarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Înscrieri în clasa pregătitoare la Cluj. Care este calendarul și ce trebuie să conțină dosarul copiilor

Publicat

scoala facebook emil boc 5.jpg

Inspectoratul Școlar Județean Cluj a afișat circumscripțiile școlare, precum și numărul claselor pregătitoare alocate fiecărei unități de învățământ preuniversitar, potrivit Planului de școlarizare propus pentru anul școlar 2024-2025.

Părinții ai căror copii împlinesc vârsta de 6 ani până la data de 31 august 2024, inclusiv, au obligația de a înscrie copiii în învățământul primar, în clasa pregătitoare.

Înscrieri în clasa pregătitoare la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 491 de posturi la Alba Iulia, Sebeș, Aiud, Blaj, Câmpeni și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Publicat

locuri de muncĂ în alba: 491 de posturi la alba

Locuri de muncă în Alba: Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 26 martie. Sunt vacante 491 de posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

Se angajează și personal pentru partea tehnică, de teren a lucrărilor la un birou de cadastru din Alba Iulia. Detalii, AICI.

AICI: ADAUGĂ ANUNȚ ANGAJARE

Agenţia Locală…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe