Connect with us

EVENIMENT

FOTO, VIDEO: Mascat, a scos pistolul la casiera unei săli de joc din Craiova

Publicat

Un individ de 26 de ani a încercat o tâlhărie într-o sală jocuri din Craiova cu un pistol. A fost pus pe fugă de către casiera pe care o amenința, după care a vândut mașina pe care a folosit-o, fără să aibă permis, la dezmembrări.

dd

 

Poliţiştii din Craiova au fost sesizaţi, în 7 septembrie, de către o tânără de 25 de ani din comuna doljeană Pleniţa, că în timp ce era la serviciu, într-o sală de jocuri din Craiova, a fost ameninţată cu un pistol de un bărbat, care avea faţa acoperită, fiindu-i solicitaţi banii obținuţi din încasări.

Poliţiştii au identificat un tânăr de 26 de ani, din comuna Ţuglui, bănuit că ar fi comis fapta, stabilindu-se că, în noaptea de 6 spre 7 septembrie, ar fi condus în Craiova un autoturism până lângă sala de jocuri, ar fi intrat acolo având faţa acoperită cu o mască şi purtând mănuşi chirurgicale, unde ar fi ameninţat cu un pistol angajata, cerându-i banii din încasări, informează IPJ Dolj.

d4

 

FOTO, VIDEO: Mascat, a scos pistolul la casiera unei săli de joc din Craiova: Angajata a refuzat

 

Angajata a refuzat și a reușit să iasă din sală, motiv ce l-a determinat pe tânăr să părăsească incinta, fără a intra în posesia vreunei sume de bani.

Marți au avut loc 3 percheziţii domiciliare în Craiova şi în comuna Ţuglui. În Craiova, poliţiştii au descoperit un pistol de tipul celor neletale supuse autorizării şi 12 cartuşe.

Pistolul, cartuşele precum şi hainele au fost ridicate pentru cercetări. 3 persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

Totodată, poliţiştii au găsit și autoturismul folosit, într-o locație de lângă Craiova, ce aparţine unui bărbat care lucrează în domeniul dezmembrări auto, stabilind că autoturismul ar fi fost vândut la data de de 14 septembrie de tânărul bănuit de comiterea faptei, pentru 2.500 de euro.

FOTO, VIDEO: Mascat, a scos pistolul la casiera unei săli de joc din Craiova: ce au găsit polițiștii în mașină

În autoturism, poliţiştii au găsit o pereche de mănuși şi o mască chirurgicală.

Poliţiştii au mai stabilit că tânărul de 26 de ani nu are permis de conducere.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore pentru tentativă la tâlhărie calificată, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi conducerea unui vehicul fără permis. Miercuri a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. MEDIAFAX

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Prima de Paște: Câți bani vor primi angajații români. 7 din 10 angajatori vor oferi beneficii. Sondaj realizat pe 120 de companii

Publicat

prima de paște: câți bani vor primi angajații români. 7

Prima de Paște: Câți bani vor primi angajații. 7 din 10 angajatori vor oferi angajaților beneficii cu ocazia sărbătorilor pascale, potrivit unui sondaj realizat pe un număr de 120 de companii.

Primele în bani, voucherele cadou și coșurile cu produse de sezon se află în vârful listei. Pe lângă acestea, angajații și-ar dori o zi liberă suplimentară, pe 2 mai

71,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs spun că vor oferi anul acesta,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Temu și Shein luate la control de ANPC: Ce verifică inspectorii. Recomandări pentru clienții celor două siteuri de cumpărături

Publicat

temu și shein luate la control de anpc: ce verifică

Temu și Shein luate la control de ANPC. Două dintre cele mai folosite site-uri de cumpărături, Temu și Shein, sunt verificate de ANPC. Instituția a precizat că verfică cele două site-uri într-un comunicat de presă. 

ANPC verifică să vadă decă cele două site-uri ar încălca legea sau nu, în relația cu clienții.

Ce verifică ANPC

„Acţiunea se concentrează asupra posibilelor practici comerciale incorecte ale comercianţilor, în relaţia cu consumatorii, susceptibile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Gradație de merit 2024. Modificări la calendarul concursului pentru profesori. Anunțul ministrului Educației

Publicat

prelungirea contractului de muncă pentru profesori. reactualizarea dosarelor la inspectorate

Gradație de merit 2024. Ministrul Educației, Ligia Deca, a anunțat că metodologia de acordare a gradației de merit – sesiunea 2024 a fost trimisă la Monitorul Oficial.

Cele mai importante modificări, comparativ cu datele prezentate în proiect, vizează graficul desfășurării concursului.

Potrivit sursei citate, perioada de depunere a dosarelor la unitățile de învățământ este 13-21 mai 2024.

Evaluarea este programată în perioada 24 mai – 12 iunie.

Termenul pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO Lumina soarelui, motivul de fericire al Ioanei Palcău, femeia de 104 ani din Alba Iulia: ”Dumnezeu mi-a dat Raiul pe Pământ”

Publicat

video lumina soarelui, motivul de fericire al ioanei palcău, femeia

Îmbrăcată în haine tradiționale, pe un fotoliu din casă, cu zâmbetul pe buze, o femeie, își aduce aminte de copilărie. Este Ioana Palăcu are 104 ani și locuiește în Alba Iulia alături de familie.

Găsește fericirea și bucuria în lucruri simple: în lumina soarelui, pe care o vede pe geam, în fiecare dimineață. 

 Cu zâmbetul pe buze a vorbit despre viața la Meteș, localitate din care se trage și despre fericirile pe care le-a avut în viață. 

De perioada în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe