Connect with us

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: O femeie de 83 de ani din Sibiu transportată la spital, intoxicată cu fum, în urma unui incendiu

Publicat

O femeie de 83 de ani a fost transportată la spital, intoxicată cu fum, în urma unui incendiu care a avut loc sâmbătă într-un apartament de la etajul 3 al unui bloc din municipiul Sibiu, a informat ISU Sibiu.

Potrivit sursei citate, s-a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de salvare de la înălţime şi o ambulanţă SMURD, de la Detaşamentul Sibiu. Incendiul a avut loc într-un imobil de pe strada Şcoala de Înot, în municipiul Sibiu.

Incendiul s-a manifestat la o canapea, fiind lichidat în scurt timp de către pompieri fără a se extinde şi fără a necesita evacuarea locatarilor.

O femeie de 83 de ani şi un bărbat de aproximativ 25 ani au primit îngrijiri medicale la faţa locului, fiind intoxicaţi cu fum.

Pacienta de 83 de ani a fost transportată de către echipajul SMURD la Spitalul Judeţean Sibiu iar cealaltă persoană a refuzat transportul la spital. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Mai puține autorizații de construire pentru blocuri și case, față de anul trecut. În ce regiuni din țară s-a construit mai mult

Publicat

mai puține autorizații de construire pentru blocuri și case, față

Numărul autorizaţiilor de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale a scăzut cu 5,7% în primele două luni ale anului.

Scăderea este înregistrată comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2023, potrivit Institutului Naţional de Statistică (INS).

În perioada 1 ianuarie – 29 februarie 2024 s-au eliberat 4.385 autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale. Scăderea este de 5,7% faţă de perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2023.

Scăderi s-au înregistrat în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat RĂNIT în Bonțida. Și-a prins un picior într-un motocultor și a ajuns la spital

Publicat

ambulanta 5 e1608302177417.jpeg

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit, vineri, pe raza localității Bonțida, unde un bărbat și-a prins membrul inferior stâng într-un motocultor.

Potrivit pompierilor, din primele date ar vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani, conștient și cooperant.

”La misiune au lat parte o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean. Bărbatul a fost transportat la spital de către…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Se schimbă ora în weekend. Dormim mai puțin, dar trecem la ora de vară

Publicat

se schimbă ora în weekend. dormim mai puțin, dar trecem

Se schimbă ora în weekend. În noaptea de sâmbătă, 30 martie, spre duminică, 31 martie, se schimbă ora și România trece la ora de vară 2024.

Concret, ceasul se dă cu o oră înainte, iar ora 03:00 devine ora 04:00, scrie Time & Date. Pentru că se schimbă ora, duminică devine cea mai scurtă zi din 2024.

Astfel, în mod popular se spune că ”dormim mai puțin”.

Ora de vară este o practică adoptată de multe țări din întreaga lume, care constă în ajustarea orarului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Jandarmeria Alba își prezintă în weekend tehnica din dotare și autospecialele de intervenție. Evenimente la Carolina Mall

Publicat

jandarmeria alba își prezintă în weekend tehnica din dotare și

Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba va organiza o serie de activități de informare și prezentare a ofertei educaționale, la Carolina Mall din Alba Iulia.

Evenimentul este organizat cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române.

Sâmbătă și duminică (30-31 martie 2024), între orele 15-19, jandarmii vor prezenta tehnica, materialele din dotare și autospecialele folosite în misiuni.

De asemenea, va avea loc prezentarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe