Connect with us

EVENIMENT

FOTO/ VIDEO: Panică la bordul unui avion Ryanair cu 169 de pasageri, după ce aeronava s-a umplut cu fum

Publicat

Un avion al companiei aeriene Ryanair s-a întors de urgență, marți, pe aeroportul Otopeni, după ce a fost semnalat fum la bordul aeronavei. În avion se aflau 169 de pasageri care călătoreau în Anglia.

Zborul Ryanair FR1006 care decola de la București și urma să ajungă la Londra Stansted, operat cu o aeronavă Boeing 737-800 NG, tocmai decola de pe aeroport când oamenii au început să simtă fum în timp ce avionul se ridica de la sol.

În imaginile publicate pe Facebook de un pasager de la bordul aeronavei se aud oamenii vorbind speriați speriați între ei și agitați.

Avionul s-a întors apoi din drum și a aterizat din nou pe aeroportul Otopeni de unde decolase, pasagerii fiind debarcați în siguranță. Nu se cunoaște cauza incidentului la acest moment, iar reprezentanții companiei nu au putut fi contactați încă.

 

Avionul în cauză a fost timp de câteva zeci de zile la Romaero pentru mentenanță iar aseară a fost mutat de la aeroportul Băneasa la Otopeni.

Sursa: jurnaldeemigrant.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

UBBMed – PREVENȚIA cancerului de sân în comunitatea UBB Cluj-Napoca

Publicat

femeie sani cancer e1711549720781.jpg

Centrul de Cercetare Avansată și Abordare Comprehensivă a Cancerului, co-fondat de Institutul Oncologic „Prof. univ. dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca (IOCN) și Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) prin programul strategic UBBMed, inițiază, sub coordonarea prof. univ. dr. Patriciu Achimaș și prof univ. dr. Daniel David, rectorul UBB, un proiect de prevenție primară-secundară în cancerul de sân, în context psihologic, pentru persoanele eligibile din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Românii vor putea achita facturi cu cardul direct la poştaş. Poșta Română a cumpărat dispozitive

Publicat

românii vor putea achita facturi cu cardul direct la poştaş.

Românii vor putea achita facturi cu cardul direct la poştaş. Poşta Română a cumpărat 7.000 de dispozitive mobile care permit procesarea de plăţi direct la persoană.

Astfel, atunci când vine poştaşul fie să aducă o factură, ea poate să fie plătită instant cu cardul, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio București FM.

Miercuri, a fost efectuată prima plată-test pentru a se verifica funcţionarea sistemului, a anunţat ministrul digitalizării, Bogdan-Gruia…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

O femeie din Alba Iulia a dat în judecată Primăria. Va fi expropriată de un teren și nu este de acord cu despăgubirile primite

Publicat

o femeie din alba iulia a dat în judecată primăria.

O femeie a dat în judecată Primăria Alba Iulia și Consiliul Local. Acesta este proprietara unui teren pe care primăria vrea să îl exproprieze în interes public. Este vorba despre un teren din zona Alcala de Henares. 

Femeia în cauză nu este de acord cu prețul pentru despăgubiri, pe care primăria l-a stabilit pe metrul pătrat de teren expropriat: 10 lei. 

Drept urmare, aceasta a acționat în instanță Primăria și Consiliul Local. Un prim proces a avut loc, iar în data de 21…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

AMENZI de aproape 2,4 milioane de lei aplicate de Garda de Mediu în Cluj pe 2023

Publicat

1711603619 poluare e1709130692539.jpg

Pentru că poluarea olfactivă la Cluj a reapărut pe tapet zilele acestea, Cluj24 a solicitat Gărzii de Mediu o situație a sancțiunilor aplicate în anul trecut la nivelul județului și care au fost principalele fapte pentru care s-au aplicat acestea.

„În anul 2023 au fost efectuate 1.140 inspecții planificate și neplanificate la agenți economici și persoane fizice, aplicându-se 192 sancțiuni contravenționale (86 amenzi și 106 avertismente), în valoare totală…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe