Connect with us

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Petrecere cu Florin Salam și 300 de invitați, în interiorul unui local din Otopeni. Poliția nu a văzut inițial nici o neregulă, apoi a dat amenzi

Publicat

Petrecere mare de botez sâmbătă noaptea, într-o locație din Otopeni, Ilfov, cu Florin Salam invitat special și cu 300 de participanți, chiar dacă regulile impuse în această perioadă interzic organizarea unui asemenea eveniment.

Ziarul Libertatea a aflat, din mai multe surse, că mega-party-ul a fost organizat de Vali Țigănime. Băiatul “cu bani mulți”, care construiește blocuri în Popești-Leordeni Vali Țigănime e descris de prieteni ca un “băiat finuț, cu bani mulți, care construiește blocuri în Popești-Leordeni, alături de doi asociați”.

“Ce 100 de invitați? Cred că au fost 300 de persoane”, a transmis un participant la evenimentul care a fost “onorat” de Florin Salam.

Din clipurile care circulă pe rețelele sociale, se vede că salonul a fost suprapopulat, iar în momentele în care Florin Salam apărea în mijlocul ringului de dans, scena devenea un loc în care era greu să mai arunci un ac. În timpul recitalului, ploua cu lei și valută peste Salam.

Manelistul a fost acompaniat de instrumentiștii Toni Ciolac, cumătrul lui Vali Țigănime, și Țancă Uraganul.

“Pentru o seară precum cea care se vede în imagini, manelistul poate să strângă din dedicații și peste 10.000 de euro”, spune un lăutar specializat în astfel de petreceri.

Printre invitați se mai disting Andreea Tonciu, dar și un petrecăreț îmbrăcat în polițist, cu mănuși și mască.

“Băiatul în uniformă a venit echipat așa, la mișto. Iar pe Andreea am mai văzut-o la petreceri de acest gen”, a explicat o altă persoană prezentă la eveniment.

Petrecerea, transmisă live pe Facebook. Poliția Ilfov spune că s-au respectat regulile

Petrecerea a fost transmisă live pe rețelele sociale, inclusiv pe YouTube au fost postate filmulețe (care au fost sterse luni dimineața), dar nu a intervenit nicio autoritate.

Anne-Marie Ciolcă, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov, a spus, în primă fază: “Nici nu știu dacă e în Ilfov localul, o să mă interesez. Oricum, pe grupul nostru nu a fost nicio comunicare legată de așa ceva”.

Ulterior, ofițerul de presă a informat: “Din ce am înțeles, regulile au fost respectate și nu a fost nicio reclamație. Au fost trei petreceri în acea locație, mesele au fost puse la distanță de un metru și jumătate, cel puțin așa a transmis reprezentantul salonului de evenimente”.

În imaginile filmate live pe YouTube se poate vedea o adunare care depășește cu mult limita de 20 de persoane impusă de legea stării de alertă pentru spații închise

“A fost o petrecere de familie, din instinct te mai îmbrățișezi cu cineva”

Libertatea a contactat și conducerea complexului Ambasad’Or, care, conform site-ului oficial, poate găzdui, în condiții normale, în cele cinci saloane, în jur de 1.000 de persoane.

Fără semnal la telefonul mobil, patronul Nicușor Stan a apucat să spună că nu cunoaște detalii despre petrecere, “dar nu se poate să nu se fi respectat regulile”.

”Mesele au fost puse la distanța de un metru și jumătate, s-au respectat regulile. Pe de altă parte, pot exista și episoade de cinci-zece minute când oamenii se apropie unul de altul. A fost o petrecere de familie, din instinct te duci să te mai îmbrățișezi cu cineva”, a spus Nicușor Stan.

Ulterior, acesta nu a mai putut fi contactat.

Comunicatul oficial transmis de IPJ Ilfov, luni dimineața:

”Referitor la imaginile video apărute în spațiul public, privind un eveniment organizat, care ar fi avut loc într-o unitate de profil, de pe raza orașului Otopeni, precizăm următoarele:

Din verificările efectuate de către polițiștii ilfoveni, a rezultat faptul că în data zilei de 4 iulie a.c., într-o unitate de profil, de pe raza orașului Otopeni, a fost organizată o petrecere privată, în baza unui contract, potrivit căruia era permis accesul unui număr de 20 de persoane într-un spațiu închis și 50 de persoane pe terasa aferentă salonului.

Potrivit afirmațiilor organizatorului evenimentului, a rezultat faptul că din cauza condițiilor meteo nefavorabile apărute pe timpul desfășurării evenimentului, acesta a permis accesul persoanelor din exterior în interiorul salonului, înregistrându-se astfel o aglomerare de persoane, fără a fi respectate normele legale.

În urma activităților specifice efectuate, polițiștii orașului Otopeni au aplicat sancțiuni contravenționale, conform Legii 55/2020, cu amenda în valoare de 7500 de lei pentru organizatorul evenimentului și o sacțiune contravențională, aplicată beneficiarului, conform Legii 55/2020, cu amendă în valoare de 2500 de lei.

Totodată, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a sesizat Direcția de Sănătate Publică Ilfov, solicitându-i suspendarea activității societății organizatoare.

În prezent, polițiștii efectuează activități pentru identificarea tuturor persoanelor care au participat la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”.

Sursa: libertatea.ro

Sursa imagini: Facebook

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Lumina Sfântă: Miracolul Luminii de la Ierusalim. Controversele din jurul evenimentului: minune sau minciună veche de sute de ani?

Publicat

lumina sfântă: miracolul luminii de la ierusalim. controversele din jurul

Lumina Sfântă: Miracolul Luminii de la Ierusalim, cunoscut și sub numele de „Sfânta Lumină” sau „Focul Sfânt”, este un fenomen anual care are loc în ziua Sâmbetei Mari în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în ajunul Paștelui ortodox.

Acest eveniment este considerat miraculos de către credincioșii ortodocși și este asociat cu învierea lui Isus Hristos.

Focul se manifestă diferit în fiecare an, iar în primele minute după ce se aprinde, în mod ciudat, nu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Clujul imobiliar, la început de mai 2024. VEZI în ce zone prețul trece de 3.000 €/mp

Publicat

cluj imobiliar.jpg

Piața imobliară clujeană se apropie de 2.600 euro/mp, la începutul lunii mai 2024. Prețul mediu la apartamente a crescut cu 300 €/mp în ultimul an, la Cluj-Napoca.

Prețul mediu al apartamentelor de vânzare din Cluj-Napoca a fost de 2.594 euro/mp, în aprilie 2024. Prețul arată o creștere cu 28 euro/mp față de februrarie 2024 (2.566 euro/mp) și cu 300 de euro față de aceeași perioadă a anului trecut (2.294 euro/mp), se arată într-o analiză

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

„Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, expoziție de carte religioasă veche, la Muzeul Palatul Principilor

Publicat

„rădăcinile credinței: călătorie prin timp și cunoaștere”, expoziție de carte

În perioada 7-19 mai, la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia este disponibilă expoziția „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, ce reunește o impresionantă colecție de carte religioasă veche, dar nu numai, volume rare, tipărite între anii 1588 și 1856.

Fie că au văzut lumina tiparului în tipografiile mănăstirești ori mitropolitane de la noi, fie în cele de la curțile domnești, majoritatea cărților selectate au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Un fragment de geam din anticul Apulum, descoperit în cel mai mare șantier arheologic din Alba Iulia. Cum se producea sticla

Publicat

foto: un fragment de geam din anticul apulum, descoperit în

Probabil cel mai mare șantier arheologic din Alba Iulia, săpăturile realizate sub tipografia ”Altip”, au scos la suprafață vestigii arheologice suprinzătoare. 

Situl arheologic a scos la suprafață o casă romană impunătoare care a aparținut unei persoane importante din Apulum. Printre cele mai importante descoperiri se află și o diplomă militară, un artefact rar, care va fi inclus în categoria Tezaur. 

Arheologii muzeului continuă să prezinte ce vestigii au scos…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe