Connect with us

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Polițiștii din Ilfov au confiscat aproape o tonă de articole pirotehnice

Publicat

Poliţiştii ilfoveni au confiscat, în perioada 4 – 9 decembrie, aproximativ o tonă de articole pirotehnice şi au întocmit trei dosare penale.

„Poliţişti ilfoveni au constatat o serie de nereguli privind regimul materiilor explozive, context în care au întocmit trei dosare penale, au confiscat articolele pirotehnice descoperite şi au aplicat sancţiuni contravenţionale, cu amenzi, faţă de persoanele care nu au înţeles să respecte legislaţia în domeniu”, informează un comunicat al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Ilfov transmis, vineri, AGERPRES.

Pe 8 decembrie, poliţiştii oraşului Voluntari s-au sesizat din oficiu în urma unor activităţi investigativ-operative şi au deschis un dosar penal pentru operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

ilfov1

Cu sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale Ilfov şi al tehnicianului criminalist, joi, s-a efectuat o percheziţie la domiciliul unui bărbat din comuna Petrăchioaia, bănuit că ar fi deţinut fără drept, mai multe articole pirotehnice, pe care ar fi urmat să le comercializeze.

În locuinţa bărbatului, poliţiştii au descoperit 500 kg de articole pirotehnice, din categoria F2 şi F3, pe care au indisponibilizat-o, în vederea continuării cercetărilor.

„350 kg de articole pirotehnice au fost descoperite şi de poliţiştii de la arme, la data de 8 decembrie, în Pantelimon, context în care au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de realizare a oricăror operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, cei trei bărbaţi depistaţi, fiind conduşi la sediul Poliţiei, pentru cercetări”, precizează IPJ Ilfov.

La data de 4 decembrie, în localitatea Snagov

La data de 4 decembrie, în localitatea Snagov, poliţiştii au depistat în trafic un conducător auto care transporta aproximativ 30 kg de articole pirotehnice, din categoria F2 şi P1, pe care ulterior ar fi urmat să le comercializeze.

ilfov2

Pe 9 decembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Jilava au depistat în trafic un alt conducător auto, care transporta aproximativ 100 kg de articole pirotehnice, din categoria F2 şi F3, fără să deţină autorizaţie. Bărbatul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar articole pirotehnice au fost confiscate.

„La aceeaşi dată, poliţiştii de la economic au confiscat 3 kg de articole pirotehnice din categoria F1, descoperite la un agent economic care nu deţinea autorizaţie de comercializare pentru aceste produse, în cauză fiind aplicată o sancţiune contravenţională cu amendă în valoare de 2.000 lei conform Legii 126/1995”, mai arată sursa citată. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Medicii de familie pot acorda direct 7 zile de concediu medical pentru anumite boli. LISTA afecțiunilor

Publicat

medicii de familie pot acorda direct 7 zile de concediu

​Medicii de familie pot acorda direct 7 zile de concediu medical doar pentru o serie de afecțiuni, pentru un episod de boală. Potrivit unui ordin comun al ministrului Sănătății și al președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, după cele 7 zile, concediul medical poate fi prelungit numai de medicul specialist.

Ordinul pentru modificarea Normelor de aplicare a prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile și indemnizațiile de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Șefii companiei care deține Carolina Mall din Alba Iulia au aterizat cu elicopterul în parcare

Publicat

video: Șefii companiei care deține carolina mall din alba iulia

Reprezentanții investitorului de la Carolina Mall din Alba Iulia au efecutat luni, 13 mai, o vizită. Aceștia au ajuns la Alba Iulia cu un elicopter. 

Printre cei care au aterizat în parcarea centrului comercial din oraș s-a aflat și Martin Slabbert, unul dintre proprietarii Prime Kapital, firma care deține Carolina Mall. 

Conducerea magazinului de la nivel local a confirmat pentru alba24.ro că mangementul firmei a vizitat investiția din Alba Iulia.

Carolina Mall a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Evaluare Națională 2024 clasa a II-a. Subiectele la testarea de Română scris. Ce au avut de rezolvat elevii

Publicat

evaluare națională 2024 clasa a ii a. subiectele la testarea de

Evaluare Națională 2024 clasa a II-a. Subiectele la testarea de Română scris au fost publicate de Ministerul Educației. Proba a fost susținută luni de elevi. Marți va fi tstarea de Limbă și comunicare – citit.

Pentru rezolvarea subiectelor, elevii au avut la dispoziție 30 de minute.

La prima testare, Limbă și comunicare – scris – Limba română, s-a urmărit evaluarea competențelor de producere a mesajelor scrise.

La a doua testare: Limbă și comunicare – citit –…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Polițiștii din Alba au verificat sute de persoane și vehicule, în ultimele 24 de ore. Controale urmate de amenzi

Publicat

polițiștii din alba au verificat sute de persoane și vehicule,

Polițiștii din Alba au controlat sute de persoane și vehicule, în ultimele 24 de ore. Acțiunile s-au lăsat și cu amenzi.

”În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ” au transmis reprezentanții IPJ Alba.

În cadrul activităților desfășurate, au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe