Connect with us

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Restaurant din județul Constanța, închis temporar de Protecția Consumatorului. Muște și produse expirate de 3 ani

Publicat

Un restaurant din localitatea Vadu, județul Constanța, a fost închis temporar de comisarii de la Protecția Consumatorului. Aceștia au găsit peste 1.000 de kilograme de produse expirate.

Potrivit inspectorilor, au fost găsite produse alimentare fără elemente de identificare și caracterizare, ce au fost scoase din ambalajul original și reambalate de către operatorul economic fără a mai exista informații cu privire la data de valabilitate.

De asemenea, au fost găsite produse alimentare și materii prime cu termenul de valabilitate depășit din 2019, 2020, 2021 și 2022.

constanta anpc

 

Inspectorii au mai găsit excremente de animal în zona de spălat vase, muște în blocul alimentar, ustensile neprofesionale, preparate ținute la temperatura camerei și produse ce aveau un miros înțepător de alimente modificate organoleptic.

Inspectorii au aplicat o amendă în valoare de 10.000 lei și au dispus măsura de oprire temporară până la remedierea deficiențelor constatate.

Au fost depistate peste 1.000 de kilograme de produse neconforme.

(sursa: Mediafax)

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ITM Alba: Amenzi și avertismente aplicate de inspectorii de muncă, după controale la firme din județ

Publicat

itm alba: amenzi și avertismente aplicate de inspectorii de muncă,

Inspectorii de muncă din Alba au aplicat, în perioada 21-25 octombrie, două amenzi în valoare de 4.000 de lei și opt avertismente, după controale la firme din județ.

Potrivit reprezentanților ITM Alba, activitatea inspectorilor de muncă a vizat, cu prioritate, sancţionarea muncii nedeclarate și subdeclarate.

În domeniul relaţiilor de muncă au fost controlate 27 de firme, cu un număr total de 306 salariați.

Au fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vremea în Transilvania și în țară: De când se răcește semnificativ. Prognoza meteo pe regiuni, până în 10 noiembrie

Publicat

vremea în transilvania și în țară: de când se răcește

Vremea în Transilvania și în țară până în 10 noiembrie: Prognoza meteo pe regiuni. Zilele frumoase de toamnă sunt pe sfârșite. Vom mai avea parte doar de câteva zile frumoase, cu temperaturi în jurul valorii de 18-20 de grade Celsius. Apoi vremea se schimbă și intră într-un proces de răcire. Temperaturile scad de la o zi la alta, așa încât maximele abia ce vor mai trece de 10-12 grade Celsius.

Odată cu primele zile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ministrul Energiei: PREȚURILE la gaze şi energie electrică nu vor fi mai mari iarna aceasta

Publicat

energie.jpg

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a declarat luni la Palatul Parlamentului că preţurile la gaze şi energie electrică nu vor fi mai mari iarna aceasta, în raport cu perioada similară precedentă, schema de compensare-plafonare fiind în vigoare până la 1 aprilie 2025.

„Preţurile (la facturi – n. r.) nu vor fi mai mari decât iarna trecută. Schema de compensare-plafonare este în vigoare până la 1 aprilie. A fost important şi este important să-i protejăm pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Salariul minim pe economie de 4.050 de lei va fi aprobat săptămâna aceasta. Precizările lui Marcel Ciolacu

Publicat

salariul minim pe economie de 4.050 de lei va fi

Salariul minim pe economie de 4.050 de lei: Guvernul va aproba săptămâna aceasta majorarea salariului minim pe economie care va fi aplicată de la 1 ianuarie. 

Salariul stabilit a rămas la 4.050 de lei, după discuţiile cu patronatele şi sindicatele, a anunţat, luni, prim-ministrul Marcel Ciolacu.

El a fost întrebat dacă decizia de majorare a salariului minim va fi luată în această săptămână de Guvern.

„Da, dar el…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe