Connect with us

EVENIMENT

FOTO, VIDEO: Scene revoltătoare la Craiova. A bătut cu sânge rece o femeie într-o societate comercială

Publicat

Polițiștii din Craiova au reținut luni un bărbat de 29 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Cercetările au scos la iveală că, în dimineața zilei de 21 august, în urma unui conflict spontan, bărbatul ar fi agresat fizic o femeie de 40 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale, din municipiul Craiova.

 

FOTO, VIDEO: Scene revoltătoare la Craiova. A bătut cu sânge rece o femeie într-o societate comercială: femeia a ajuns la spital

 

În urma agresiunii, femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la spital.

df

În urma probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore, pentru lovire sau alte violențe, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Marți, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

România se îndatorează și mai mult în luna mai. Guvernul aprobă noi împrumuturi de 6 miliarde de lei

Publicat

datoria româniei a crescut cu o sumă imensă, într o singură

România se îndatorează și mai mult în luna mai: Guvernul a planificat prin Ministerul Finanţelor mai noi împrumuturi de aproape 6 miliarde de lei, pentru luna.

Este vorba de împrumuturi de la băncile comerciale de 5,2 miliarde de lei, la care se pot adăuga 690 de milioane de lei, bani obţinuţi prin sesiuni suplimentare de oferte necompetitive, aferente licitaţiilor de obligaţiuni.

Împrumuturile sunt mai mici decât cele din luna precedentă şi vor fi destinate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

JOI Spectacol inedit la Teatrul Prichindel din Alba Iulia. Micii spectatori vor fi actori: ”Micul prinț” și ”Micul marionetist”

Publicat

joi spectacol inedit la teatrul prichindel din alba iulia. micii

Spectatorii  Teatrului de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia vor deveni actori. Este vorba despre copiii care au participat la un workshop de teatru. În urma workshop-ului care a durat trei luni, micii actori vor susține o reprezentație, joi, 9 mai. 

Programul Teatrului de Păpuși „Prichindel” – WORKSHOP PRICHINDEL, proiectul Micul actor, a ajuns la final. Anul acesta au fost susținute două ateliere:

Arta actorului, coordonat de actrițele Viorica Boda și Teodora…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

AstraZeneca retrage vaccinul anti-COVID. Compania farmaceutică a recunoscut că acesta poate avea efecte secundare grave

Publicat

astrazeneca retrage vaccinul anti covid. compania farmaceutică a recunoscut că acesta

AstraZeneca retrage vaccinul anti-COVID. Producătorul de medicamente AstraZeneca şi-a retras complet şi în mod voluntar de pe piaţă vaccinul anti-COVID-19. Compania anunţă că a iniţiat retragerea la nivel mondial a vaccinului său COVID-19 din cauza unui „surplus de vaccinuri actualizate disponibile” de la începutul pandemiei. 

De asemenea, compania a transmis că va proceda la retragerea autorizațiilor de comercializare ale vaccinului Vaxzevria în Europa, potrivit…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Florin Piersic a fost internat la București, unde a fost transportat cu o aeronavă SMURD. Ce probleme de sănătate are marele actor

Publicat

florin piersic a fost internat la bucurești, unde a fost

Florin Piersic a fost internat la București cu o aeronavă SMURD, unde a fost internat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”.

„Domnul Florin Piersic a ajuns la ora 22:30 (marți noapte – n.red.) la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Bals”.

Nu este pe secția de Terapie Intensivă, este internat pe o secție normală, este stabil și urmează să fie evaluat în cel mai scurt timp.

Familia își dorește să se păstreze confidențialitatea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe