Connect with us

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Se circulă în condiții de iarnă în centrul ţării. A nins abundent în zona montană. Drumarii au acţionat cu 100 de utilaje

Publicat

Drumarii de la DRDP Braşov au acţionat, marţi dimineaţa, cu 100 de utilaje, care au răspândit 160 de tone de materiale antiderapante pe drumurile naţionale şi tronsoanele de autostrada din centrul ţării. Aici, a nins abundent în zona montană.

„Ninsorile au afectat mai ales zonele montane din judeţul Braşov, în special DN73, în pasul Rucăr – Bran, unde a nins abundent la primele ore ale dimineţii.

În judeţul Harghita, ne confruntam cu efectele ploii îngheţate şi acţionăm cu 20 de utilaje pe sectoarele de drum naţional afectate. Îi rugăm pe şoferi să conducă prudent şi să adapteze stilul de condus la condiţiile de trafic, indiferent de zona în care se află”, a transmis DRDP Braşov.

Un sfert din utilajele DRDP Braşov au acţionat pe A3, DN 1, DN 1A, DN 1E, DN 1S, DN 10, DN 11, DN 13, DN 13E, DN 73, DN 73A, DN 73B, DN 73F, DN73G şi pe VOB.

Drumarii au împrăştiat 53 de tone de sare în judeţul Braşov.

Alte 25 de utilaje au acţionat pe în judeţul Harghita, unde drumarii de la SDN Miercurea Ciuc au răspândit 78 tone sare pe: DN 11B, DN 12, DN 12A, DN 12C, DN 13A, DN 13B, DN 13C şi DN 15.

Restul utilajelor, 50, au acţionat pe tronsoanele de drumuri naţionale şi autostrăzi din judeţele Sibiu, Mureş şi Covasna.

Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Expoziție de fotografie Crina Prida la Muzeul Etnografic al Transilvaniei Cluj-Napoca

Publicat

afis final presa e1718179763106.jpg

Fotograful Crina Prida invită clujenii la o expoziție de fotografie și obiect „Papagali și Bovarisme” care va avea vernisajul miercuri, 19 iunie, de la ora 18 la Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca, spațiul Cellum.

Aflată la intersecția dintre fotografie, literatură și inteligența artificială, expoziția urmărește legăturile nevăzute dintre realitate și ficțiune, printr-o serie de portrete fotografice, înregistrări audio și elemente…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Pericolul la care se expun adulții pe rețelele sociale: Cum a fost șantajat un bărbat din Alba pe Facebook. Ce greșeală a făcut

Publicat

pericolul la care se expun adulții pe rețelele sociale: cum

Pericolul la care se expun adulții pe rețelele sociale. Rețelele sociale pot fi periculoase și pentru adulți, nu doar pentru copii. De cele mai multe ori și adulții cad în capcane și ajung să fie șantajați de diferite persoane. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sabin Sărmaș a cheltuit peste 25.000 de euro pe reclame electorale pe Facebook pentru alegerile locale din 9 iunie

Publicat

sarm.jpeg

Candidatul independent la Primăria Cluj-Napoca, Sabin Sărmaș, a cheltuit peste 25.000 de euro pe reclamă electorală pe rețeaua socială Facebook în perioada martie – iunie 2024. O parte din bani i-au fost împrumutați de către tatăl său.

Prezent la podcastul Contraste de pe Cluj24, realizat de jurnalistul Florin Danciu, Sărmaș a făcut precizări referitoare la studiul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) din cadrul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un jandarm din Alba, condamnat după ce a bătut doi tineri într-un orfelinat. Cei doi copii, cunoscuți cu probleme de comportament

Publicat

jandarmeria alba își prezintă în weekend tehnica din dotare și

Un jandam din Alba a fost condamnat de Tribunalul Militar Cluj Napoca, pentru purtare abuzivă. Mai exact, după ce a bătut doi copii într-un orfelinat din Blaj. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe