Connect with us

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Stadiul lucrărilor pe lotul 1 al Autostrăzii Moldovei A7. Montaj grinzi metalice la podul peste DN1D. Încă o etapă, aproape de finalizare

Publicat

Progresul pe lotul 1 al Autostrăzii A7 Ploiești-Buzău este tot mai vizibil. Podul de la km 9+008 peste DN1D prinde contur, odată cu montajul grinzilor metalice.

Încă de ieri, 07 octombrie, constructorul a demarat această etapă de montaj, lucrându-se inclusiv după lăsarea întunericului.


Menținând un ritm accelerat, echipele de lucru au finalizat azi, 8 octombrie, in jurul amiezii, etapa de montaj a celor 5 grinzi metalice mediane de la structura 10.

colaj autostrada moldovei montare grinzi 08.10.2024

În continuare, se lucrează intens și în ritm alert, pentru a menține graficul de execuție.

Pentru a continua lucrările, macaraua de 650 de tone, furnizată de compania Deme, va fi relocată pentru montarea celor patru grinzi marginale, etapă care va fi finalizată miercuri, 9 octombrie 2024.

Pentru finalizarea acestei structuri va mai urma o nouă etapă de montaj pentru restul de 6 grinzi marginale, care va încheia montajul grinzilor pentru podul de pe DN1D.

Montare grinzi Autostrada Moldovei A7

Este vorba despre un pod cu o lungime de de 145 de metri, cu trei deschideri, care utilizează o suprastructură mixtă din grinzi metalice casetate și placă de suprabetonare din beton armat.

Eforturile depuse pe șantier de către echipele constructorului Retter, inclusiv lucrul în timpul nopții, reflectă angajamentul constructorilor de a avansa rapid lucrările pentru acest proiect de infrastructură vital.

Montare grinzi Autostrada Moldovei A7
Autostrada A7, cunoscută ca „Autostrada Moldovei”, este esențială pentru conectarea sudului și nordului țării și va contribui semnificativ la fluidizarea traficului și creșterea siguranței pe drumurile naționale.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Elevii Liceului Tehnologic ”Dorin Pavel” din Alba Iulia vor primi zilnic o masă caldă. Anunțul primăriei

Publicat

elevii liceului tehnologic ”dorin pavel” din alba iulia vor primi

Elevii Liceului Tehnologic ”Dorin Pavel” din Alba Iulia vor primi zilnic o masă caldă. Primăria Alba Iulia și unitatea de învățământ au semnat contractul pentru serviciile prin Programul național ”Masă sănătoasă”.

De aceste servicii vor beneficia cei 468 de elevi ai liceului.

Programul Național „Masă sănătoasă” este derulat în perioada cursurilor școlare din anul 2024.

”Programul contribuie la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Prefectul județului Alba, Nicolae Albu, în control în Munții Apuseni. A verificat stadiul lucrărilor pe DN 74 și DN 74 A

Publicat

foto: prefectul județului alba, nicolae albu, în control în munții

Prefectul Nicolae Albu a verificat mai multe investiții aflate în derulare, pe raza județului Alba. Acesta s-a deplasat în Munții Apuseni unde se efectuează lucrări de consolidare pe DN 74 și DN 74A.

Este vorba despre două lucrări de consolidare a două drumuri din județ. Alături de Nicolae Albu s-au aflat și șeful Secției Drumuri Naționale Alba, ing. Liviu Hondola și șeful Serviciului Rutier din cadrul IPJ Alba,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

11-12 octombrie: Ziua Porților Deschise la ISU Alba. Tehnică de intervenție expusă la Mercur City Center și Carolina Mall

Publicat

11 12 octombrie: ziua porților deschise la isu alba. tehnică de

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba va organiza Ziua Porților Deschise. Evenimentul are loc cu ocazia Zilei Internaționale a Reducerii Riscurilor de Dezastre, care este celebrată pe 13 octombrie.

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență UNIREA al județului Alba își concentrează eforturile pentru a spori gradul de conștientizare și pregătire a cetățenilor, astfel încât aceștia să poată reacționa…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Jucătoarea de tenis Miriam Bulgaru a împlinit 26 de ani. De pe zgura din Alba Iulia, la performanță și turnee internaționale

Publicat

jucătoarea de tenis miriam bulgaru a împlinit 26 de ani.

Jucătoarea de tenis din Alba Iulia, Miriam Bulgaru, a împlinit marți, 8 octombrie, 26 de ani. Recent, Miriam a câștigat finala Țiriac Foundation Trophy.

Pe lângă banii câștigați în urma trofeului Miriam a primit și 160 de puncte WTA și automat a urcat în clasament. După victorie Miriam și-a adjudecat locul 177 în clasamentul WTA.

De asemenea șirul reușitelor din ultima perioadă nu s-a oprit pentru sportiva din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe