Connect with us

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Tânăr de 24 de ani, reținut de polițiștii din Dolj după ce a spart geamurile unui imobil

Publicat

Un tânăr de 24 ani,  a fost reținut de polițiști, după ce în noaptea de miercuri spre joi ar fi spart mai multe geamuri ale unui imobil din localitatea Cioroiași, județul Dolj.

Potrivit IPJ Dolj, la data de 27 octombrie 2022, în jurul orelor 01.30, poliţiştii au fost sesizați de un tânăr de 22 de ani, din Cioroiaşi, cu privire la faptul că o persoană a spart mai multe geamuri ale unui imobil, din localitate, în care funcţionează un magazin şi un bar.

În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, cercetările fiind continuate în vederea identificării persoanei bănuite de comiterea faptei şi luării măsurilor legale care se impun.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, în aceeaşi zi, a fost identificat un tânăr de 24 de ani, din Cioroiaşi, care a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că tânărul, în noaptea de 26 spre 27 octombrie 2022 ar fi spart 6 geamuri tip termopan ale unui imobil, din comuna Cioroiaşi, în care funcţionează un magazin şi un bar, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3400 de lei.

În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere şi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

Astăzi, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Mașină intrată într-un copac în județul Cluj. Șoferul, consultat de SMURD

Publicat

copacul.jpeg

Un autoturism a intrat, sâmbătă, într-un copac între localitățile Viștea si Gârbău, șoferul primind îngrijiri medicale din partea unui echipaj SMURD.

Potrivit ISU Cluj, șoferul are aproximativ 20 de ani și este conștient și cooperant.

La locul accidentului ISU au intervenit pompierii de la Garda de Intervenție Aghireșu, cu o autospecială și o ambulanță SMURD.

Tânărul a refuzat transportul la spital.

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ziua Internațională a Pompierilor, sărbătorită în 4 mai. Cine a fost Sfântul Florian, ocrotitorul salvatorilor

Publicat

ziua internațională a pompierilor, sărbătorită în 4 mai. cine a

Ziua Internaţională a Pompierilor este sărbătorită în 4 mai, în fiecare an. Cu acest prilej, sunt recunoscute sacrificiile pe care pompierii le fac zi de zi pentru cetățenii aflați în pericol.

Ziua Internaţională a pompierilor a fost instituită la 4 mai 1999, ca urmare a morţii a cinci pompieri, într-un incendiu de vegetaţie din Linton, Statul Victoria, Australia.

Cei cinci pompieri au fost trimiși să stingă un incendiu de pădure. O schimbare bruscă a vântului a dus…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Florin Piersic își petrece Paștile la Institutul Inimii Cluj-Napoca. E supravegheat atent de medici

Publicat

pief.jpeg

Actorul Florin Piersic își va petrece Paștile la Institutul Inimii ”Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca unde a fost internat în 30 aprilie. El se află sub atenta supraveghere a medicilor specialiști de aici după ce a fost supus unei intervenții care a vizat stimulatorul cardiac pe care îl are implantat.

Din informațiile Cluj24, starea sa de sănătate rămâne stabilă, fiind mai bună decât cea înregistrată în momentul internării, dar încă nu se pune,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Emil Boc a mai premiat o clujeancă de 100 de ani. Mesajul primarului

Publicat

iolib e1714823051362.jpeg

Primarul Emil Boc a premiat-o pe Iolanda Vass, cu ocazia împlinirii vârstei de 100 ani, clujeanca centenară despre care Cluj24 a scris aici.

”Am avut plăcerea unei întâlniri deosebite în care am vorbit despre ce înseamnă o viață trăită bine, despre profesie și familie, despre cum avem grijă de noi, de sănătate și suflet.

Doamna Iolanda Vass a împlinit vârsta specială de 100 ani. Cu acest prilej am oferit, în numele comunității, un premiu reprezentat de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe