Connect with us

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Un bărbat și-a pierdut viața într-un incendiu care i-a cuprins locuința, într-o localitate din Cluj

Publicat

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineață la o casă aflată în localitatea Gheorgheni din județul Cluj. Un bărbat și-a pierdut viața.

Potrivit ISU Cluj, pompierii din Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă de locuit din localitatea Gheorgheni.

Două autospeciale pentru stins incendii și un echipaj SMURD au fost alertate în jurul orei 7.30, fiind anunțată posibilitatea ca o persoană să fi rămas înăuntru.

incendiu casa gheorgheni cluj

În momentul sosirii la fața locului pompierii au găsit imobilul cuprins în totalitate de flăcări, fiind desfășurate concomitent operațiunile de stingere a incendiului și de căutare a persoanei despre care se presupunea că a rămas în casă.

După mai bine de o oră de căutări și operațiuni intense de stingere a fost găsit corpul unui bărbat, care se estimează că ar fi fost în jurul vârstei de 80 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

Conform sursei citate, o femeie în vârstă de circa 70 de ani a fost consultată de către echipajul SMURD fără a fi transportată la spital.

Cauza probabilă a fost coșul pentru evacuarea fumului izolat necorespunzător față de materiale combustibile.

UPDATE: Precizările IPJ Cluj:

„Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați în jurul orei 07.30 cu privire la un incendiu produs în localitatea Gheorgheni, la o locuință.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și echipaje de pompieri, aceștia din urmă luând măsurile necesare pentru stingerea flăcărilor. În urma activităților desfășurate, în interiorul imobilului a fost identificat trupul unei persoane, cu privire la care echipajele de specialitate au stabilit faptul că prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

Verificările derulate de polițiști au condus la stabilirea identității acesteia, respectiv un bărbat de 84 de ani, din localitatea Gheorgheni.

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca pentru efectuarea necropsiei.

Pentru asigurarea cadrului legal, necesar verificărilor, în cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și distrugere din culpă.”

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO: Colegiul Militar din Alba Iulia, locul II la Olimpiada sportului militar liceal. Rezultatele obținute de elevi

Publicat

foto: colegiul militar din alba iulia, locul ii la olimpiada

Colegiul Militar din Alba Iulia, locul II la Olimpiada sportului militar liceal. Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia s-a clasat pe locul II la Olimpiada sportului militar liceal, după ce a obținut rezultate foarte bune atât la individual cât și în echipă la cele două etape ale competiției.

„Punctele acumulate atât în prima etapă a olimpiadei, desfășurată la Alba Iulia la disciplinele sportive orientare, șah și minifotbal și probele aplicativ-militare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Medic de familie din Cluj, SANCȚIONAT cu 6.000 de lei pentru eliberarea unui concediu medical de ÎNGRIJIRE a unui copil bolnav

Publicat

medic stetoscop e1617621147985.jpg

Un medic de familie din Cluj a fost sancționat de către Casa de Asigurări de Sănătate cu 6.000 de lei pentru că a eliberat un concediu medical pentru îngrijirea unui copil bolnav în condiții neconforme.

„Sanctiune de 6.000 lei pentru un medic de familie pentru eliberarea unui concediu medical de îngrijire copil bolnav!!! Motivul – adeverinta eliberata de angajator este neconformă. Nu pentru ca actul medical nu a fost corect, nu pentru asistenta medicala…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Zeci de șoferi testați pentru alcool sau droguri la volan, în Alba, în ultimele 24 de ore. Câți au rămas fără permis

Publicat

zeci de șoferi testați pentru alcool sau droguri la volan,

Zeci de șoferi au fost testați pentru alcool sau droguri la volan, în Alba, în ultimele 24 de ore. Polițiștii și jandarmii au continuat acțiunile în sistem integrat.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate în 17 aprilie, au fost legitimate, prin intermediul aplicației eDAC, 364 de persoane. Au fost verificate 236 de autovehicule.

Au fost constatate 122 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Percheziții ale polițiștilor din Alba, la aproape 3 ani de la tăierea ilegală a unor copaci. Bărbat reținut într-un dosar extins

Publicat

percheziții ale polițiștilor din alba, la aproape 3 ani de

Percheziții ale polițiștilor din Alba, la aproape 3 ani de la tăierea ilegală a unor copaci. Reprezentanții IPJ Alba au explicat că ancheta a fost extinsă în urma unui dosar care vizează fapte din 2021. Un bărbat a fost reținut, iar altul a fost plasat sub control judiciar. 

Polițiștii din Alba au derulat percheziții în legătură cu tăierea ilegală a 45 de copaci din fondul forestier național, zona Sebeș.

Acestea s-au desfășurat la Gura Râului, Sibiu. Au fost vizați…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe