Connect with us

EVENIMENT

FOTO/ VIDEO: Un șofer român de TIR aproape și-a omorât pasagera și a ținut un drum închis 8 ore, în Austria, după ce s-a răsturnat cu autovehiculul

Publicat

Un grav accident de circulație în care a fost implicat un TIR condus de un șofer român a avut loc, duminică seara, în localitatea Biedermannsdorf, din Austria.

Potrivit publicației Kronen Zeitung, camionul încărcat cu 20 de tone de fructe și legume a ratat o curbă, a intrat în șanț și s-a răsturnat, iar în urma accidentului, o femeie aflată în cabina autovehiculului a rămas încarcerată și a fost rănită grav, în timp ce șoferul a suferit leziuni ușoare.

Pentru extracția femeii din cabină pompierii au tăiat parbrizul cu un fierăstrău special. Ea a fost stabilizată de echipajul medical, la locul accidentului și apoi a fost transportată la spital cu elicopterul.

„Ambii pacienţi au fost predaţi echipei de urgenţă pentru îngrijiri suplimentare”, a declarat reprezentantul pompierilor.

 

Potrivit sursei citate, șoferul a fost transportat la spital cu ambulanța.

În urma accidentului circulația rutieră a fost blocată peste 8 ore, timp în care peste 100 de oameni au participat la descărcarea TIR-ului, astfel încât autovehiculul să poată fi luat din zonă.

Sursa: krone.at

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sfântul Gheorghe. Tradiții și superstiții legate de sărbătoarea din 23 aprilie. Ce nu ar fi bine să faci în această zi

Publicat

sfântul gheorghe. tradiții și superstiții legate de sărbătoarea din 23

Sfântul Gheorghe. O sărbătoare importantă pentru credincioși este marcată în calendarul ortodox în 23 aprilie. Este momentul în care este sărbătorit Sfântul Mucenic Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuți apărători ai creștinismului.

Pe lângă semnificațiile religioase, ziua Sfântului Gheorghe este legată și de o serie de tradiții și superstiții de primăvară.

Din 23 aprilie și până în ziua Sfântului Dumitru (26 octombrie – n.r.) este vara păstorilor,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. VIDEO. Sensei Dorin Marchiș, primul clujean care a primit titlul de SHIHAN Aikido Aikikai în Japonia

Publicat

aikido dorin marchis shihan 2.jpeg

Sensei Dorin Marchiș, președintele Fundației Române de Aikido Aikikai, a primit titlul de Shihan, care înseamnă maestru de arte marțiale.

Diploma de atestare a calității de Shihan i-a fost înmânată luni dimneața la Tokyo, în Japonia, de Doshu Moriteru Ueshiba, liderul Aikido Aikikai.

FOTO. VIDEO. Sensei Dorin Marchiș, primul clujean care a primit titlul de SHIHAN Aikido Aikikai în Japonia

Dorin Marchiș este primul clujean din România, care primește…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv la ÎCCJ. Mureșan are de încasat peste 1 milion de euro

Publicat

procurorul care l a anchetat pe traian berbeceanu, achitat definitiv la

Înalta Curte a dat în 22 aprilie decizie definitivă în ”Dosarul Berbeceanu”. După 10 ani de judecată, cazul a fost finalizat cu achitarea inculpaților. 

Fostul şef DIICOT Alba, Ioan Mureşan, a fost achitat pentru infracțiunile de abuz în serviciu, represiune nedreaptă și fals intelectual.

Prin decizia ÎCCJ din 30 iunie 2016, acesta fusese condamnat la 7 ani de închisoare cu executare, pentru faptele de care l-au acuzat procurorii DNA.

Prin decizia definitivă,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Motivul pentru care elevii aleg extensia UTCN din Alba Iulia. Prețurile mari din Cluj îi fac să opteze pentru alternativă

Publicat

video: motivul pentru care elevii aleg extensia utcn din alba

Parte dintre elevii din Alba Iulia aleg să rămână în oraș, pentru a face o facultate. Este vorba despre cei care vor să facă o specializare în inginerie și nu vor să meargă la Cluj. 

Din acest motiv aleg să meargă la extensia Universității Tehnice din Cluj-Napoca. Luni, 22 martie 2024, la extensia din Alba Iulia a fost ziua porților deschise. 

În jur de 140 de elevi ai colegiilor tehnice din Alba au fost prezenți la eveniment.

Aceștia au aflat detalii despre programa…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe