Connect with us

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Un TIR a derapat în afara șoselei într-o localitate din Cluj. Șoferul a rămas încarcerat

Publicat

În această dimineață, în jurul orei 4.50, s-a produs un accident rutier în localitatea Izvoru Crisului, județul Cluj. Un bărbat a fost salvat de către pompierii din Huedin, pe parcursul nopții trecute, după ce acesta a rămas încarcerat în cabina autocamionului derapat în afara părții carosabile.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale și un echipaj SMURD, în momentul sosirii la locul accidentului, pompierii au găsit un ansamblul de vehicule răsturnat într-o poziție instabilă, pe marginea unei coaste care prezenta o diferență de nivel de cca 10m, față de partea carosabilă.

Din primele informații, conducatorul unui autocamion în vârstă de 50 de ani, din Gilau, care se deplasa pe DN1 E60, din direcția Huedin spre Cluj-Napoca, a ieșit în afara părții carosabile a sensului său de mers.

Șoferul TIR-ului a rămas prins sub bordul deformat al cabinei capului tractor și prezenta mai multe fracturi.

Pompierii au asigurat ansamblul de vehicule folosind troliul din dotarea și au tăiat arbuștii din jurul cabinei, astfel încât să poată asigura accesul către cabina camionului și să poată urca echipamentele de descarcerare în aceasta.

După aproximativ 20 de minute, salvatorii au reușit să scoată bărbatul ce se afla înăuntrul cabinei, fiind preluat apoi de către echipajul SMURD pentru a fi transportat la spital, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Bărbatul era în stare de conștiență și era cooperant.

O autospecială mai asigură, în aceste momente, măsurile de prevenire a incendiilor, până la sosirea utilajelor care vor readuce capul tractor și remorca pe partea carosabilă.

Remorca transporta o încărcătură de legume și fructe.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Bărbat RĂNIT în Bonțida. Și-a prins un picior într-un motocultor și a ajuns la spital

Publicat

ambulanta 5 e1608302177417.jpeg

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit, vineri, pe raza localității Bonțida, unde un bărbat și-a prins membrul inferior stâng într-un motocultor.

Potrivit pompierilor, din primele date ar vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani, conștient și cooperant.

”La misiune au lat parte o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean. Bărbatul a fost transportat la spital de către…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Se schimbă ora în weekend. Dormim mai puțin, dar trecem la ora de vară

Publicat

se schimbă ora în weekend. dormim mai puțin, dar trecem

Se schimbă ora în weekend. În noaptea de sâmbătă, 30 martie, spre duminică, 31 martie, se schimbă ora și România trece la ora de vară 2024.

Concret, ceasul se dă cu o oră înainte, iar ora 03:00 devine ora 04:00, scrie Time & Date. Pentru că se schimbă ora, duminică devine cea mai scurtă zi din 2024.

Astfel, în mod popular se spune că ”dormim mai puțin”.

Ora de vară este o practică adoptată de multe țări din întreaga lume, care constă în ajustarea orarului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Jandarmeria Alba își prezintă în weekend tehnica din dotare și autospecialele de intervenție. Evenimente la Carolina Mall

Publicat

jandarmeria alba își prezintă în weekend tehnica din dotare și

Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba va organiza o serie de activități de informare și prezentare a ofertei educaționale, la Carolina Mall din Alba Iulia.

Evenimentul este organizat cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române.

Sâmbătă și duminică (30-31 martie 2024), între orele 15-19, jandarmii vor prezenta tehnica, materialele din dotare și autospecialele folosite în misiuni.

De asemenea, va avea loc prezentarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Fundația UNITECH – un nou HUB de inovare și antreprenoriat lansat de Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

Publicat

utcn sedii 1 e1711623014266.jpg

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca anunță lansarea Fundației UNITECH, un centru de inovare și antreprenoriat, care va consolida colaborarea dintre mediul universitar și sectorul de afaceri, cercetători, studenți și profesioniști din diverse domenii. Obiectivul principal al fundației constă în contribuția la dezvoltarea unui ecosistem care să conecteze oameni, idei și oportunități în vederea creării unor parteneriate solide și orientate către viitor.

Cluj24.ro

Citește mai departe