Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Zeci de migranți, găsiți ascunși în trei autovehicule, la frontiera cu Ungaria

Publicat

migranti frontiera 14 martie arad

Peste 70 de migranți au fost găsiți ascunși în trei autovehicule, la frontiera cu Ungaria, în ultimele 24 de ore.

Potrivit Poliției de Frontieră, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat  77 de cetăţeni din diverse state (Bangladesh, Pakistan, India, Siria și Etiopia) care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două ansambluri rutiere și o autoutilitară, conduse de cetățeni doi cetățeni români și un turc.

Şoferii celor trei mijloace de transport sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi.

În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, doi cetățeni români și un turc, aflați la volanul a două ansambluri rutiere  înmatriculate în România, respectiv Turcia şi a unei autoutilitare înmatriculate în România.

Șoferii transportau, conform documentelor de însoțire a mărfii, paleți, cabluri și profile PVC, pentru diverse societăți din state din vestul Europei.

migranti frontiera 14 martie arad 1

În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit al celor trei mijloace de transport. Astfel, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentele pentru marfă, în total, 77 de cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, colegii noștri au stabilit că sunt cetăţeni din Bangladesh, Pakistan, India, Siria și Etiopia, ce intenționau să ajungă în mod fraudulos într-un stat din vestul Europei.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru șoferi și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățenii depistați ascunși, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Tânăr din Alba, prins la volan, beat și fără permis de conducere, pe DN 75. Ce alcoolemie avea și ce măsuri au luat polițiștii

Publicat

masina politia fb politia romana.jpg

Un tânăr din Alba a fost prins în timp ce conducea băut și fără permis. A fost oprit de polițiști pe DN 75, la Bistra.

Tânărul de 26 de ani, din comuna Vidra, a fost depistat în trafic în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3.50, de către polițiștii Postului de Poliție Bistra. Acesta conucea un autoturism, pe raza comunei Bistra, a anunțat IPJ Alba.

Se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Supraînălțarea digului de pe râul Mureș, la Cisteiu de Mureș. Sistem de monitorizare cu fibră optică

Publicat

supraînălțarea digului de pe râul mureș, la cisteiu de mureș.

Supraînălțarea digului de pe râul Mureș, la Cisteiu de Mureș. O porțiune de 3,2 kilometri de dig, aflată în zona satului Cisteiu de Mureș, urmează să fie reabilitată și supraînălțată. Proiectul prevede amplasarea unui sistem de monitorizare cu fibră optică, care va putea detecta și monitoriza mișcările și deformările digului. 

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat recent depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tachtsidis (CFR Cluj) îl „faultează” pe Adi Mutu: Ne-a lăsat într-un moment foarte dificil. Pentru mine nu are CARACTER

Publicat

tachtsidis cfr cluj facebook cfr.jpg

La finalul meciului CSU Craiova – CFR Cluj 0-1, mijlocașul grec al clujenilor, Panagiotis Tachtsidis, a avut un discurs dur la adresa lui Adrian Mutu, fostul lui antrenor.

Tachtsidis nu crede că va mai continua la formația din Gruia din sezonul viitor și a avut un discurs dur la adresa fostului antrenor, Adrian Mutu. Tehnicianul îl criticase după ce a luat roșu în 0-4 cu Corvinul, în Cupa României, declarând: „Cu Tachsitidis nu m-am mai întâlnit și nu mai vreau…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu și Costel Pătrășcan la Târgul de cArte Alba Transilvana 2024 Alba Iulia

Publicat

cristian tudor popescu, florin chilian, liviu stănescu și costel pătrășcan

Târgul de cArte Alba Transilvana este unul dintre cele mai așteptate evenimente culturale din județul Alba. Anul acesta își va deschide porțile în data de 10 mai 2024, începând cu ora 10.30.

Pe toată perioada desfășurării târgului, respectiv în perioada 10-12 mai 2024, organizatorii au pregătit pentru iubitorii de carte numeroase surprize din zona culturii scrise și nu numai.

Prima zi a târgului de carte va fi încheiată cu o conferință susținută de Ana Blandiana…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe