Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Zeci de străni prinși în Arad ascunși printre covoare și frigidere

Publicat

fr2

Polițiștii de frontieră din Arad au prins 34 de cetățeni străini care intenționau să treacă ilegal granița ascunși în TIR-uri ce transportau covoare, frigidere sau tuburi din cauciuc.

fr

 

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II s-au prezentat pe sensul de ieşire din ţară un cetăţean român și un cetățean bulgar, aflați la volanul unor TIR-uri care transportau covoare și frigidere pentru societăți din vestul Europei.

În urma verificărilor, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentele pentru marfă, 27 de cetăţeni străini.

Aceștia au fost duși la sediul poliției, unde s-a stabilit că sunt cetăţeni din Africa și Asia (Maroc, Egipt, Bangladesh, Pakistan,Siria, India, Afganistan și Sudan) cu vârste cuprinse între 20 și 44 de ani.

 

Zeci de străni prinși în Arad ascunși printre covoare și frigidere: la Vărșand

 

De asemenea, la Punctul de Trecere a Frontierei Vărșand, poliţiştii de frontieră au verificat un TIR condus de un cetățean bulgar, care transporta role de tuburi din cauciuc pentru o societate comercială din Olanda.

În urma controlului, au fost descoperiți, ascunși în compartimentul destinat mărfurilor, 7 cetăţeni străini. Este vorba de cetățeni din Afganistan, majoritatea solicitanți de azil în țara noastră.

În toate ele trei cazuri, poliţiştii de frontieră fac cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun. MEDIAFAX

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Profesorii care corectează lucrări la Evaluare Națională și Bac 2024 vor primi mai mulți bani. Anunțul ministrului Educației

Publicat

video: evaluare națională și bacalaureat 2024. cum vor fi organizate

Profesorii care corectează lucrări la Evaluare Națională și Bac 2024 vor primi mai mulți bani, anul acesta. Ministrul Educației, Ligia Deca, a explicat că suma pe care o vor primi cadrele didactice implicate în această acțiune va fi calculată la volumul de muncă.

În acest an, lucrările elevilor la Evaluare Națională și Bacalaureat vor fi corectate digitalizat. Profesorii evaluator vor fi selectați aleatoriu prin platforma ministerului.

”Platforma, cred eu, reduce efortul,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tranzacțiile online transfrontaliere vor ajunge la ANAF și apoi la Eurofisc. Trebuie raportate prin CESOP până în 30 aprilie

Publicat

tranzacțiile online transfrontaliere vor ajunge la anaf și apoi la

Tranzacțiile online transfrontaliere vor ajunge la ANAF și apoi la Eurofisc. Prestatorii de servicii de plăți online trebuie să transmită către ANAF, până pe 30 aprilie, prima raportare trimestrială despre beneficiarii plăților transfrontaliere din sistemul lor. 

Supranumită CESOP (Sistemul Electronic Central de Informații de Plată), raportarea îi vizează pe comercianții online care încasează peste 25 de plăți transfrontaliere în fiecare trimestru.

Aceste informaţii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

GREVĂ JAPONEZĂ la Registrul Comerțului, la nivel național. Angajații vor salarii mai mari și sporuri de suprasolicitare

Publicat

grevĂ japonezĂ la registrul comerțului, la nivel național. angajații vor

GREVĂ JAPONEZĂ la Registrul Comerțului: Sindicatul Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC) intră joi în grevă japoneză, la nivel naţional. 

Angajații solicită Guvernului demersuri urgente pentru majorarea salariilor cu 15%, ONRC fiind „instituţia publică cu cel mai mic nivel de salarizare din justiţie”.

Sindicaliştii revendică acordarea sporului de risc şi suprasolicitare neuropsihică, drept care se acordă tuturor celorlalte categorii de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Euro este STABIL, chiar dacă România este lider la inflație în UE

Publicat

euro e1585126946240.jpg

Calmul temporar existent între atacul Iranului asupra statului evreu și momentul în care Israelul va răspunde cu aceeași monedă, a redus aversiunea față de risc dar și prețul petrolului.

Cursul euro a scăzut miercuri de la 4,9763 la 4,9754 lei, într-o ședință în care tranzacțiile s-au înghesuit în culoarul 4,975 – 4,976 lei.

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Euro este STABIL, chiar dacă România este lider la inflație în UE

Evoluția leului nu a fost…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe