Connect with us

EVENIMENT

Furnizarea apei, întreruptă în comuna Meteș, din cauza unei avarii la conducta de apă potabilă. Zonele afectate

Publicat

care sunt simptomele deshidratării și cum o putem combate. alimente

Locuitorii satului Văleni, comuna Meteș, vor rămâne luni, 25 septembrie 2023, fără apă potabilă, din cauza unei avarii la conducta de apă potabilă.

SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Alba informează consumatorii că în data de 25.09.2023, furnizarea apei va fi întreruptă în localitatea Văleni, comuna Meteș, din cauza unei avarii la conducta de apa potabilă, până la remedierea acesteia.

La reluarea furnizării cu apă potabilă, este posibil să apară depășiri ale…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cum poți pierde o proprietate dacă nu te interesezi de ea mai mult de 3 ani. Ce să faci dacă nu ai acte pe teren sau casă

Publicat

cum poți pierde o proprietate dacă nu te interesezi de

Cum poți pierde o proprietate dacă nu te interesezi de ea mai mult de 3 ani. Ce să faci dacă nu ai acte pe teren.

Românii din țară sau străinătate care dețin case sau terenuri cu situație juridică neclară le pot pierde dacă nu se interesează de ele mai mult de trei ani.

Legea care permite notarea posesiei în cartea funciară și împroprietărirea după trei ani, menită să ajute la clarificarea situației juridice a proprietăților, face posibil acest lucru.

Situații…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Doi cetățeni străini, depistați de polițiștii de frontieră ascunși în cabina unui autocamion, la Vama Calafat

Publicat

frontiera ascunsi

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au depistat doi cetățeni iranieni, care au încercat să se sustragă controlului de frontieră și să intre ilegal în România.

Potrivit Poliției de Frontieră, miercuri, 29 noiembrie 2023, în jurul orei 06.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean iranian, în vârstă de 41 de ani, la volanul unui autocamion ce transporta fistic din Iran pentru Belgia.

Cu ocazia efectuării controlului cabinei autocamionului, polițiștii de frontieră au depistat în patul pliat din locul de odihnă al șoferului două persoane de sex masculin, ambele în vârstă de 26 de ani.

În urma controlului efectuat asupra persoanelor au fost descoperite pașapoartele acestora, care nu aveau aplicate vize, stabilindu-se că sunt cetățeni iranieni.

Având în vedere aspectele constatate, cetățenii depistați împreună cu șoferul au fost preluați de reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor. Totodată, față de aceștia a fost instituită măsura de nepermitere a intrării pe teritoriul statului român pentru o perioadă de 5 ani.

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. FOTO. reciPET, proiectul inovator al unor elevi clujeni. Cum poți transforma un PET în filament pentru imprimanta 3D

Publicat

recipet elevi clujeni 1.jpg

O echipă de elevi clujeni, formată la Academia „Descoperă-ți pasiunea în IT”, a dezvoltat o soluție inovatoare care dă o nouă viață plasticului.

YouTube videoYouTube video

Mai mult, ideea dezvoltată de Marcus Cîrnaț, Ana Crișan, Cristian Gavrilă, Nicolas Guțu, David Prodan şi Raul Urianu permite oricui transformea sticlelor obișnuite din PET în filament pentru imprimanta 3D chiar acasă.

reciPET, proiectul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LIVE-VIDEO: Depuneri de coroane și jerbe de flori cu ocazia Zilei Naționale, la Alba Iulia. Ceremonii organizate în oraș

Publicat

live video: depuneri de coroane și jerbe de flori cu ocazia

Manifestările de 1 Decembrie – Ziua Națională a României, încep joi, 30 noiembrie, la Alba Iulia. 

Mai exact, autoritățile locale și partidele politice depun coroane de flori la statuia lui Ion I. Brătianu și Iuliu Maniu.

Prima ceremonie va avea loc la ora 10.00.

Activitatea va continua de la 10.30 în Piața Iuliu Maniu.

De asemenea vor fi depuse coroane de flori și la statuia lui Mihai Viteazu și la statuile Regelui Ferdinand I și a Reginei Maria cu ocazia zilei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe