Connect with us

EVENIMENT

George Simion a prezentat Planul pentru Gospodăriile Țărănești: „Trebuie să asigurăm suveranitatea națională alimentară”

Publicat

george simion6.jpg

Președintele AUR, George Simion, a prezentat astăzi, în cadrul unui eveniment organizat în județul Buzău, Planul Simion pentru Gospodăriile Țărănești.

În cadrul discursului său, liderul AUR a subliniat importanța revitalizării mediului rural și a agriculturii românești.

George Simion a prezentat Planul pentru Gospodăriile Țărănești: „Trebuie să asigurăm suveranitatea națională alimentară”

„Ne dorim în următorii 10 ani ca un milion de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Mitropolitul Andrei al Clujului, la Padova, în Italia, către români: Dumnezeu v-a trimis aici să fiți și misionari

Publicat

pado 3 e1724777596128.jpg

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei, a oficiat duminică Sfânta Liturghie în Parohia „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din orașul italian Padova.

În predica, mitropolitul i-a încurajat pe românii din diaspora să nu se teamă să-și mărturisească credința, chiar dacă se află într-o țară străină, subliniind că au o misiune importantă: să-L mărturisească pe Hristos și celorlalte popoare, să-și păstreze credința puternică și să-și trăiască viața…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Parcare supraetajată, la Blaj. Proiectul a primit undă verde de la APM Alba. Câte locuri va avea

Publicat

parcare supraetajată, la blaj. proiectul a primit undă verde de

Parcare supraetajată, la Blaj. Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat recent luarea deciziei de etapei de încadrare – fără evaluarea impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Reactualizare Studiu de fezabilitate și proiect tehnic pentru obiectivul de investiție – Construire Park & Ride complementar mobilitate în municipiul Blaj”.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Două școli din județul Cluj vor avea, în premieră, directori adjuncți de etnie romă

Publicat

whatsapp image 2024 08 27 at 15.54.32 1.jpeg

Începând din noul an şcolar, 2 unități de învățământ din judeţul Cluj, Scoala Gimnazială “Traian Darjan” Cluj-Napoca si Scoala Profesionala ”Poiana” Turda vor avea câte un director adjunct de etnie romă, avand in vedere numărul mare de elevi romi din aceste școli.

”Este in premieră nationala ca si comunitatea romă sa fie reprezentată si la acest nivel de directori adjuncti avand in vedere faptul că acest lucru este posibil conform normelor…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Denisa Bîrlea, tânăra din Mogoș care a amenajat un muzeu etnografic în casa bunicului său. Povestea căsuței de paie ”La moșu Lică”

Publicat

denisa bîrlea, tânăra din mogoș care a amenajat un muzeu

Denisa Bîrlea s-a născut și a crescut la Mogoș. Pe plaiurile natale, Denisa a readus la viață memoria bunicului său; moșul Lica. Mai exact a conservat și amenajat o colecție etnografică, în casa bunicului său. 

O casă tradițională cu acoperiș din paie, care a înfruntat timpul și a rămas drept mărturie a vremurilor trecute. A unor vremuri când viața era mai simplă, iar timpul parcă se scurgea mai greu. 

Așa…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe