Connect with us

EVENIMENT

Gestul uimitor pe care l-a făcut Andreea Bălan în Columbia. Toată lumea a putut să o vadă așa. „M-a bântuit în ultimii 3 ani”

Publicat

gestul uimitor pe care l a făcut andreea bălan în columbia.

Luni, pe data de 27 februarie, Antena 1 a difuzat ediția 26 a emisiunii America Express. În cadrul acesteia, concurenții și-au schimbat coechipierii și s-au luptat pentru primul Joker din Columbia. Iată gestul uimitor pe care l-a făcut Andreea Bălan. Telespectatorii au rămas interziși când au văzut-o așa!

Ce a făcut Andreea Bălan în Columbia? Telespectatorilor nu le-a venit să creadă că este chiar ea

Ediția 26 a emisiunii America Express le-a adus o nouă surpriză uriașă echipelor de pe Drumul Aurului. Ajunse în Columbia, vedetele rămase în competiție au aflat că trebuie să-și schimbe coechipierii.

Astfel, acestea au avut ocazia să lupte cot la cot cu cei pe care cândva îi considerau rivali. Și asta nu a fost tot. Noile echipe au primit sarcina de a-și coase costumele și de-a le pregăti pentru…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Google – partenerul principal al evenimentului DevTalks Cluj-Napoca 2023 

Publicat

devtalks cluj .jpg

Google se alătură în calitate de partener principal al celei mai ample conferințe dedicate dezvoltatorilor și profesioniștilor IT, DevTalks Cluj-Napoca.  

Liderul global în tehnologie și motorul de căutare cel mai utilizat la nivel mondial, Google România este un centru de inovare, dezvoltând tehnologii de vârf și contribuind la creșterea competitivității industriilor locale.

Google este și va rămâne una dintre cele mai recunoscute și totodată…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Creşterea preţurilor produselor agricole a încetinit semnificativ în trimestrul doi al anului 2023

Publicat

creşterea preţurilor produselor agricole a încetinit semnificativ în trimestrul doi

Creşterea preţurilor produselor agricole a încetinit semnificativ în trimestrul doi al anului 2023, arată datele publicate marţi de Oficiul European de Statistică (Eurostat).

În plus, preţul mediu al bunurilor şi serviciilor consumate în prezent în agricultură (de exemplu mijloacele de producţie care nu au legătură cu investiţiile) a scăzut între trimestrul doi din 2022 şi trimestrul doi din 2023, primul declin din trimestrul patru din 2020.

Cele mai recente date sugerează…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor din Alba: sute de mașini și persoane, verificate. Amenzi de peste 33.000 de lei

Publicat

actiune politia control trafic.jpeg

Polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat luni, 25 septembrie, acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 384 de persoane și au fost verificate 244 de autovehicule.

Au fost constatate 112 abateri de natură contravențională, majoritatea la normele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Atenţie, şoferi! Camion cu structură metalică de 5 metri lăţime prin Cluj. 4 zile de restricţii

Publicat

transport agabaritic.jpg

CNAIR informează că în perioada 27.09.2023 – 30.09.2023 se va desfăşura un transport cu depăşiri pe traseul: Cluj-Napoca – DN1F -A3 -DN1 – Gilău – DN1 – Huedin – DN1 – Centura Oradea – DN19 – A3 – Borş II PTF.

„Vehiculul transportă o structură metalică. Lăţimea maximă a vehiculului este 4,97 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. Menţionăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe