Connect with us

EVENIMENT

Gh. Funar cere schimbarea denumirii țării din România în Geția, după modelul Indiei. ”România, țara iobagilor și slugilor”

Publicat

harta romaniei.jpeg

Fostul primar al Clujului, Gh. Funar, în prezent președintele Partidului România Noastră, cere schimbarea denumirii țării din România în Geția, după modelul Indiei, care a decis să ți schimbe numele în Bharat. 

”La începutul lunii septembrie a.c., cel mai numeros popor din lume a hotărât, prin conducătorii săi autohtoni, să schimbe denumirea țării din India în Bharat, numele avut în Antichitate.
Numele de India a fost dat țării de către coloniștii…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO Palma din Mihalț versus obrazul unui american. Sorin Comșa și-a facut adversarul KO, în fața șefului UFC, Dana White

Publicat

video palma din mihalț versus obrazul unui american. sorin comșa

Sorin Comșa, campionul la dat palme în România și arătat puterea în fața șefului UFC, Dana White. Mai exact, Comșa a participat la Power Slap, competiția organizată de White. 

Sorin a fost protagonisul episodului cu numărul trei din Power Slap: Road to the Title. Un reality show în care palmele sunt principala armă a concurenților.

VEZI ȘI: VIDEO Din Mihalț în Nevada alături de șeful UFC Dana White. A apărut show-ul la care participă campionul la dat palme, Sorin…
Citește mai mult pe
Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sfântul Andrei, SĂRBĂTORIT de credincioșii ortodocși pe 30 noiembrie. TRADIȚII și superstiții

Publicat

sf andrei.jpg

În fiecare an, pe 30 noiembrie, Sfântul Andrei este cinstit de către Biserica Ortodoxă, prilej de sărbătoare pentru toţi românii.

„Sfantul Apostol Andrei a fost fratele Sfantului Petru, si impreuna au fost primii ucenici ai lui Hristos. Dupa Pogorarea Sfantului Duh, prin tragere la sorti, Apostolii au primit teritoriile unde sa predice. Astfel, Sfantul Apostol Andrei va predica in Scytia si Asia Mica. Sfantul Apostol Andrei a fost martirizat la Patras, in Grecia. Nu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită la Școala ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Activități de Ziua Națională a României

Publicat

ziua de 1 decembrie sărbătorită la Școala ”mihai eminescu” din

Elevii școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia au sărbătorit în avans ziua de 1 Decembrie. 

Potrivit reprezentaților unității de învățământ, cu prilejul împlinirii a 105 ani de la înfăptuirea Marii Uniri, elevii și dascălii Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia au organizat o serie de activități, miercuri, 29 noiembrie 2023, pentru a onora cum se cuvine sărbătoarea tuturor românilor.

Elevii claselor pregătitoare – IV, îndrumați de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Centrul de vizitare ”Frumoasa” de la Poarta Raiului va fi predat Ministerului Mediului. Solicitarea Guvernului

Publicat

centrul de vizitare ”frumoasa” de la poarta raiului va fi

Consiliul Județean Alba cedează centrul de vizitare de la Poarta Raiului către statul român, în administrarea Ministerului Mediului. 

Este vorba despre o clădire construită prin fonduri europene în Munții Șureanu, pe vremea în care instituția din Alba administra siturile Natura 2000 Frumoasa.

În urmă cu 4 ani, Siturile Natura 2000 ”Frumoasa” au trecut din administrarea Consiliului Județean Alba, la Agenția Națională pentru Arii Protejate, și de asemenea și patrimoniul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe