Connect with us

EVENIMENT

Gheorghe Hagi și Gică Popescu, donație pentru victimele cutremurului. „Nu avem cum să uităm Turcia”

Publicat

gheorghe hagi și gică popescu, donație pentru victimele cutremurului. „nu

Gica Hagi și Gheorghe Popescu sunt alături de poporul turc, grav încercat în urma cutremurelor devastatoare de săptămâna trecută. Ei nu au uitat cât au fost de iubiți de turci după evoluțiile magnifice sub culorile clubului Galatasaray Istanbul. Drept urmare, alături de clubul pe care îl conduc, Farul Constanța, ei au donat 50.000 de euro victimelor seismului care a secerat zeci de mii de vieți.

Hagi și Popescu au sărit în ajutorul victimelor cutremurelor din Turcia

„Așa cum turcii nu îi uită pe Hagi și Popescu, nici noi nu avem cum să uităm Turcia. Astăzi, împreună cu Gică Hagi, am fost în vizită la Excelența Sa Ozgur Kivanç Altan, Ambasadorul Turciei în România.

Clubul Farul Constanța a asigurat Ambasadei Turciei tot sprijinul în această perioadă extrem de dificilă și a venit în ajutorul…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ECONOMIE

FOTO: RETTER lucrează în ritm alert pe primul lot al Autostrăzii Moldovei A7. S-au produs primele grinzi în șantier

Publicat

lucrari autostrada 2

Grupul Retter lucrează în ritm alert pe primul lot al Autostrăzii Moldovei A7. La sfârșitul lunii septembrie au fost turnate primele grinzi în șantier, producția acestora fiind îcepută în data de 15 septembrie.

Grinzile sunt destinate segmentului Ploiești (Dumbrava) – Mizil, care măsoară 21 de kilometri și se intersectează cu Autostrada A3 București – Ploiești.

În imaginea de mai jos se observă că s-au efectuat lucrări de betonare riglă, structura 8, pe același lot din Autostrada A7, pe Lotul 1, Ploiești-Buzau.

Lucrari Autostrada Moldovei A7

Lucrările au început în data de 15 septembrie iar această măsură a fost luată de Grupul Retter pentru a evita dependența de furnizorii externi.

Potrivit Economedia, care îl citează pe directorul adjunct de proiect, Efthymios Anagnostou, pe lotul 1 al A7 asocierea Pizzarotti – Retter este antreprenor general, iar alte cel puțin 12 firme lucrează cu statut de subcontractant.

Constructorul lucrează în ritm alert, chiar și noaptea, dar și în weekend.

Lotul 1 Dumbrava-Mizil are o lungime de 21 de kilometri și include construcția a 14 poduri și a unui pasaj de o complexitate tehnică ridicată, în lungime de 550 de metri.

Durata de execuție a contractului de 20 de luni este completată de perioada de garanție a lucrărilor de 10 ani.

Potrivit Retter Grup, contractul incheiat intre CNAIR  și Asocierea Impresa Pizzarotti & C. S.p.A. – Pizzarotti S.A. – RETTER Projectmanagement S.R.L. are o valoare de 1.468.550.055,22 Lei fără TVA, finanțare prin PNRR și o durată de execuție de 20 de luni.

Citește mai departe

EVENIMENT

Guvernul va interzice închirierea locuințelor cu risc seismic. Se invocă ”apărarea dreptului la viață a altor persoane”

Publicat

guvernul va interzice închirierea locuințelor cu risc seismic. se invocă

Închirierea unei categorii imobile nu va mai fi posibilă în scurt timp, potrivit unei noi reglementări pregătite de guvernanţi. Un proiect de lege aflat în parlament interzice închirierea apartamentelor care se află în blocuri cu risc seismic I.

Motivul invocat de autorități este ”apărarea dreptului la viață a altor persoane”, potrivit antena3.ro

În momentul de față, apartamentele din blocurile cu risc seismic I pot fi închiriate, dar nu se pot face afaceri în blocurile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Emil Boc a cules roadele grădinii sale din Câmpenești. ”După muncă, și recoltă”

Publicat

bocme 2 e1696157487737.jpg

Primarul Clujului, Emil Boc, care și-a cumpărat o casă în satul Câmpenești din comuna Apahida, a cules roadele fructelor din grădina casei, acum la începutul lunii octombrie.
”A venit și luna octombrie! După muncă, și….Recoltă! Vă doresc, tuturor, o toamnă frumoasă!”, a spus Boc, care s-a pozat lângă coșuri și lăzi plne cu mere și roșii de diverse soiuri.
Acesta a fotografiat și pomii plin de pere.

bocme 1

bocme 3

bocme 4

bocme 5

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

A scăzut numărul autorizaţiilor de construcţie pentru clădiri rezidenţiale, în primele 8 luni ale anului. Situația pe regiuni

Publicat

a scăzut numărul autorizaţiilor de construcţie pentru clădiri rezidenţiale, în

Numărul autorizațiilor de construcție emise pentru clădiri rezidențiale în România a înregistrat o scădere de 23,9% în primele opt luni ale anului curent în comparație cu aceeași perioadă a anului anterior.

Potrivit INS, scăderi s-au înregistrat în toate regiunile de dezvoltare: Bucureşti-Ilfov (-1.539 autorizaţii), Nord-Vest (-1.181), Sud-Muntenia (-1.132), Vest (-932), Nord-Est (-792), Sud-Est (-722), Sud-Vest Oltenia (-604) şi Centru (-407).

Citește și Schimbări la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe