Connect with us

EVENIMENT

Gigi Becali a refuzat să vorbească la TV cu un fotbalist din cauza religiei. „Ești sectant. La revedere”

Publicat

gigi becali a refuzat să vorbească la tv cu un

Un nou episod marca Gigi Becali, în direct la TV, de această dată. Finanțatorul FCSB a schimbat o serie de replici dure cu Daniel Zanfiris, fost jucător la Petrolul Ploiești și Politehnica Iași, retras din fotbal și devenit predicator al Bisericii Evangelice. Latifundiarul a refuzat să poarte un dialog cu acesta numind-ul „sectant” și jignindu-l pe acesta în repetate rânduri.

Gigi Becali, către Daniel Zafiris: „Nu vorbesc cu sectanții”

Deși inițial i-a dat dreptate lui Gigi Becali în timpul intervenției sale telefonice, după ce latifundiarul a amintit de Sfântul Apostol Pavel, Daniel Zafiris nu a reușit să-i intre în grații patronului FCSB.

„Am auzit pe final acum. Zice că trebuie să avem credința în suflet. Eu îi spun așa: Cu inima se crede spre dreptate, iar cu gura se mărturisește spre…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sam Smith, câștigător al unui Oscar și a 5 premii Grammy, și Swedish House Mafia, printre primii artiști confirmați la UNTOLD

Publicat

sam smith untold 1.jpg

Cu un palmares impresionant, un premiu Oscar, un Golden Globe și cinci premii Grammy, Sam Smith vine pentru prima dată în România, la Cluj, la UNTOLD 2024. Mai mult, o altă „exclusivitate” pregătită de organizatorii festivalului de la Cluj este legendarul trio Swedish House Mafia.

Organizatorii UNTOLD pregătesc deschiderea unui nou capitol din universul magic al festivalului, și anunță primele nume confirmate pentru cea de-a 9-a ediție a festivalului.

Sam…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

David Popovici, calificat în semifinalele probei de 200 m liber cu al treilea timp Campionatele Europene de înot

Publicat

Arhivă foto

David Popovici  a obținut al treilea timp în calificările pentru semifinalele probei de 200 de metri liber, vineri dimineața, la Campionatele Europene de înot desfășurate în bazin scurt (25 de metri) la Otopeni.

Popovici a fost înregistrat cu în 1 min 42 sec 39/100, doi britanici fiind mai rapizi în serii, James Guy, 1 min 41 sec 36/100, şi Matthew Richards, 1 min 41 sec 63/100.

În semifinale s-a mai calificat un român, Mihai Gergely, care a prins ultimul loc, cu al 18-lea timp, 1 min 47 sec 17/100.

Nandor Nagy a avut al 19-lea timp din serii, 1 min 47 sec 19/100, iar George-Alexandru Stoica-Constantin, al 21-lea, 1 min 48 sec 00/100.

Semifinalele sunt programate vineri, de la 18:28 şi 18:33, iar finala se va desfăşura sâmbătă (18:06).

La 100 m spate feminin, Aissia-Claudia Prisecariu a fost a 23-a în serii, cu 1 min 00 sec 33/100, iar Daria-Măriuca Silişteanu a 24-a, cu timpul de 1 min 01 sec 48/100, ambele ratând accederea în semifinale.

România participă la Europene cu un lot de 21 sportivi (7 fete şi 14 băieţi), selecţionaţi în baza formei arătate la Campionatele Naţionale în bazin scurt din perioada 9-12 noiembrie, desfăşurate tot la Otopeni.

La precedenta ediţie a Europenelor în bazin scurt, care a avut loc la Kazan (Rusia), în 2021, David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 200 m liber, iar Robert Glinţă a obţinut un argint la 100 m spate şi un bronz la 50 m spate.

La Mondialele în bazin scurt din 2022 de la Melbourne, Popovici a cucerit argintul la 200 m liber. Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

Recitaluri și concert de Crăciun organizate de Liceul de Arte din Alba Iulia, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. PROGRAM

Publicat

recitaluri și concert de crăciun organizate de liceul de arte

Elevii și profesorii Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia prezintă, în următoarea perioadă, trei evenimente culturale de Crăciun.

Acestea sunt organizate de liceu, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia și Asociația ,,Lions”.

15 decembrie, Recital de Crăciun

Vineri, 15 decembrie, de la ora 17.00, este Recital de Crăciun la Liceul de Arte ”Regina Maria”, în Sala ”George Enescu”.

Participă:

  • Felix Constantinescu, Antonia…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Decoraţiile statului român nu pot fi conferite foștilor colaboratori ai Securității și persoanelor condamnate. Lege promulgată

Publicat

decoraţiile statului român nu pot fi conferite foștilor colaboratori ai

Decoraţiile statului român nu pot fi conferite cetăţenilor care au fost lucrători sau colaboratori ai Securităţii şi au desfăşurat activităţi de poliţie politică.

De asemenea, nu pot fi acordate cetăţenilor care au fost condamnaţi la pedeapsa privativă de libertate. Excepţie este situaţia în care a intervenit reabilitarea de drept sau reabilitarea judecătorească.

LEgea a fost promulgată joi, de preşedintele Klaus Iohannis.

Actul normativ modifică legea privind…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe