Connect with us

EVENIMENT

Google pune la dispoziție aplicații gratuite pentru angajații și studenţii izolaţi la domiciliu din cauza coronavirusului

Publicat

Google le pune gratuit la dispoziție celor izolaţi la domiciliu din cauza COVID19 câteva instrumente de lucru care să-i ajute să colaboreze şi să muncească de acasă, începând cu această săptămână, potrivit unei postări de pe blogul companiei.

G Suite și G Suite for Education sunt o serie de aplicații Google, de productivitate, care pot ajuta întreprinderile și profesorii să colaboreze cu angajaţii şi elevii, indiferent unde s-ar afla unii sau alţii.

„Ne-am angajat să ajutăm elevii și profesorii să continue să învețe în afara școlii. În Hong Kong și Vietnam, unde școlile au fost deja închise, am văzut că sute de mii de studenți încep să folosească atât Hangouts Meet, instrumentul nostru de videoconferință disponibil tuturor utilizatorilor G Suite și Google Classroom, pentru a se alătura cursurilor și a continua școlarizarea de la distanță, de acasă. Și, pe măsură ce mai multe întreprinderi permit angajaţilor să lucreze mai mult de acasă pentru evita răspândirea virusurilor, încercăm să-i ajutăm să lucreze în echipă şi să colaboreze chiar dacă nu se află faţă în faţă”, scrie Google într-o postare pe blogul companiei.

Începând cu această săptămână, Google permite acces gratuit la video conferinţe în Hangouts Meet tuturor clienţilor G Suite and G Suite for Education din întreaga lume, pentru:

Întâlniri mari (cu până la 250 de participanți pe apel)

Live streaming (cu până la 100.000 de vizalizări pe domeniu)

Posibilitatea de a înregistra întâlniri și de a le salva în Google Drive

În mod normal aceste funcţinaliţăţi sunt disponibile doar pentru clienţii enterprise ai G Suite and in G Suite Enterprise for Education.

Gratuitatea pentru toţi utilzatorii serviciilor este valabilă până la 1 iulie 2020.

Pentru ajutor în utilizarea acestor servicii puteţi accesa pagina de suport, sau urmând instrucţiunile de aici.

Sursa: startupcafe.ro; tvr.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Condiții noi pentru asistenți maternali. Persoanele care nu vor mai putea lua copii în plasament. Proiect, la Ministerul Familiei

Publicat

condiții noi pentru asistenți maternali. persoanele care nu vor mai

Condiții noi pentru asistenți maternali. Persoanele care se află la vârsta pensionării, care au condamnări definitive sau cele care nu au finalizat învăţământul gimnazial nu vor mai putea fi asistenţi maternali. Noile reglementările sunt prevăzute într-un proiect de hotărâre pus recent în dezbatere publică de Ministerul Familiei.

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a publicat în dezbatere, pe 19 februarie, un proiect de hotărâre privind condiţiile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Locuitorii din Ciugud, fără apă potabilă din cauza unei avarii la rețea. Cât vor dura lucrările

Publicat

locuitorii din ciugud, fără apă potabilă din cauza unei avarii

Furnizarea apei potabile a fost întreruptă marți dimineața în localitatea Ciugud, din cauza unei avarii la rețeaua de alimentare. 

Potrivit Apa CTTA SA Alba, în data de 27 februarie, furnizarea apei este întreruptă în localitatea Ciugud, între orele 8:30 – 13:30, din cauza unei avarii la rețeaua de alimentare cu apă potabilă.

La reluarea furnizării cu apă potabilă, este posibil să apară depășiri ale parametrului turbiditate, în acest caz clienții sunt rugați să…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vremea până în 25 martie. Mai cald, apoi ploi și ninsori. Zile capricioase de primăvară. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

vremea în alba, în săptămâna 26 februarie – 3 martie

Vremea va continua să fie mai caldă decât de obicei, în următoarea perioadă. Sunt așteptate maxime de peste 20 de grade, în vestul țării, la final de februarie. Ploile vor fi puține.

Primele zile din luna martie vor aduce și ele temperaturi peste 15 grade Celsius.

Se mai răcorește după 5 martie, iar de la jumătatea lunii vor fi din nou minime negative și la altitudini mai mici.

După 12 martie, vor fi perioade cu ploi sau chiar ninsori în Transilvania și estul țării.

Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ATENȚIE, șoferi. Restricții de circulație pe DN1 între Huedin și Poieni și la Negreni

Publicat

atentie.jpg

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj anunță că în perioada 27-28 februarie 2024 se vor institui restricții de circulație pe DN1, sectoarele de drum pe care au fost amplasate parapetele de protecție rigide tip New Jersey, respectiv km 536+193 – km 536+336 și km 537+233 – km 537+449 (între localitățile Huedin și Poieni); km 551+604 – km 551+685 și km 554+477 – km 554+560 (pe raza localității Negreni), județul Cluj.

Astfel, se vor efectua…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe