Connect with us

ACTUALITATE

Grad de ocupare de peste 85% la pensiunile din judeţul Suceava, cu ocazia sărbătoririi Crăciunului pe stil vechi

Publicat

receptie hotel

Gradul de ocupare al pensiunilor din zona montană este de peste 85% la acest sfârşit de săptămână când se sărbătoreşte Crăciunul pe stil vechi, iar pentru Anul Nou pe stil vechi se aşteaptă să crească şi mai mult, a informat, duminică, vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Niculai Barbă.

El a spus că judeţul Suceava rămâne şi în acest an o destinaţie pentru petrecerea Revelionului pe stil vechi, situaţia fiind comparabilă cu anul 2019.

„Gradul de ocupare al pensiunilor din zona de munte este de peste 85% acum, când se serbează Crăciunul pe stil vechi şi va mai creşte în perioada următoare când este Anul Nou pe stil vechi (…) Deşi după ce se termină vacanţa, în general în ţară gradul de ocupare scade, la noi, în Bucovina se menţine un grad ridicat de ocupare ca urmare a faptului că vin turiştii care petrec sărbătorile pe rit vechi. Bucovina oferă servicii şi ospitalitate. Găsesc tot ce îşi doresc pentru astfel de perioade: mâncare, agrement, peisaje deosebite, tradiţii şi în special autenticul zonei”, a spus Barbă.

Potrivit vicepreşedintelui CJ Suceava, la pensiunile din judeţ s-au făcut rezervări pentru Sărbătorile de Iarnă pe stil vechi de către numeroase grupuri de turişti din Ucraina şi Republica Moldova, fiind şi familii întregi cu copii, părinţi şi bunici.

El a spus că şi pârtiile de schi din judeţ sunt deschise, iar temperaturile scăzute din această perioadă sunt propice pentru sporturile de iarnă. Reprezentantul CJ Suceava a mai recomandat turiştilor care vor să parcurgă trasee montane să se informeze înainte despre starea vremii şi să ia în calcul atenţionările Serviciului Salvamont. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

UBB Cluj a decis EXCLUDEREA lectorului Rudolf Cristian din comunitatea academică a Centrului UBB Reşiţa

Publicat

ubb cluj.jpg

Joi, 23 martie 2023, Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca l-a concediat pe lectorul Rudolf Cristian din Centrul Universitar UBB Reşiţa, procedând la desfacerea contractului de muncă şi excluzându-l astfel din comunitatea academică a UBB în contextul abaterilor de la etică, integritate şi bune practici academice pentru care este anchetat, aspecte care sunt incompatibile cu valorile UBB şi cu buna derulare a activităţilor academice la UBB, scrie într-un comunicat al Universității.

Citește și: UPDATE. Lector universitar de la UBB Cluj, reținut pentru luare de MITĂ. Sume între 3.000 și 50.000…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Spitalul de Urgență din Cluj face angajări. Caută personal medical și auxiliar. Sunt 53 de posturi de asistent medical

Publicat

spital urgenta facebook.jpg

Spitalul Județean de Urgență din Cluj-Napoca a anunțat scoaterea la concurs a mai multor posturi pe perioadă nedeterminată.

Cel mai mare spital din Cluj-Napoca are nevoie de 53 de asistenți medicali generaliști, dar și de infirmieri, îngrijitori și personal auxiliar.

Spitalul de Urgență din Cluj face angajări. Caută personal medical și auxiliar. Sunt 53 de posturi de asistent medical

Postrile scoase la concurs sunt pe perioadă nedeterminată, iar pentru majoritatea nu este necesară vechime în activitate.

Astfel, sunt scoase la concurs următoarele posturi:

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Boc promite că se va remonta STĂVILARUL pe Someș: Suntem INUNDAȚI de deșeuri din amonte

Publicat

gunoaie somes 2.jpg

Someșul Mic s-a umplut de deșeuri. Asta și din cauza faptului că stăvilarul, care mai oprea din gunoie, a fost scos. Primarul Clujului spune, însă, ca imediat ce se vor termina lucrările din zona Someșului va fi pus la loc și este convins că nu oamenii care locuiesc în oraș aruncă gunoaie în apă.

Boc promite că se va remonta stăvilarul pe Someș: Suntem inundați de deșeuri din amonte

„Suntem inundați de PET-uri și deșeuri din amonte. Plătim oalele sparte pentru că cei care se află în amonte de Cluj-Napoca nu respectă legislația.

Am desființat stăvilarul din cauza lucrărilor din zona…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Voluntarii JCI Cluj TRANSFORMĂ mai bine de o tonă de haine în fapte bune

Publicat

reclothing2 e1679495507973.jpeg

Între 23 și 26 martie, voluntarii JCI Cluj transformă mai bine de o tonă de haine în fapte bune. Cantitatea impresionantă de articole de îmbrăcăminte a fost donată de clujeni, în decurs de numai 7 zile, în cadrul unei campanii de colectare. Piesele de îmbrăcăminte au fost atent selectate și vor fi vândute în cadrul unui târg caritabil care se desfășoară la Iulius Mall Cluj în perioada menționată.

reclothing1

„JCI Cluj îi invită pe clujeni la cea de-a 7-a ediție a târgului #ReClothing – proiectul care îmbină sustenabilitatea și faptele bune. Ideea voluntarilor clujeni e de a demonstra publicului…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe