Connect with us

EVENIMENT

VIDEO-FOTO: GRAV accident în județul Sibiu! Cinci victime, trafic blocat total

Publicat

Trafic rutier blocat total pe DN 1, în Hula Bradului, județul Sibiu, din cauza unui accident rutier în care sunt implicate 3 autovehicule.

Din primele informații există 5 victime, dintre care una este încarcerată.

Echipajele SMURD au făcut manevre de resuscitare pentru două persoane, un bărbat și o femeie, însă în ciuda eforturilor, acestea nu au răspuns.

O a treia victima, o femeie, este inconștientă și intubată, fiind dusă la UPU Sibiu.

De asemenea, SAJ a transportat la spital alte două victime.

 UPDATE: GRAV accident în județul Sibiu. Cum s-a produs accidentul

În seara zilei de 4 decembrie, în jurul orei 20,45, pe DN 1, în zona Hula Bradului, s-a produs un grav accident de circulație, soldat cu decesul a trei persoane și rănirea gravă a altor două persoane.

accident sibiu 2

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Veștem spre Brașov, la kilometru 293+500m, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din județul Gorj, s-ar fi angajat în depășirea unei autoutilitare, încălcând marcajul longitudinal continuu.

Autoturismul ar fi pătruns pe contrasens, unde a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus dinspre Brașov, proiectându-l în alt autoturism care circula în spatele acestuia.

Impactul frontal a provocat decesul a trei persoane aflate în autoturismul condus dinspre Brașov. Este vorba despre conducătorul auto, în vârstă de 67 de ani, și două femei în vârstă de 21, respectiv 55 de ani, toți cetățeni străini.

De asemenea, în urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a șoferului din județul Gorj, precum și a unei alte pasagere din mașina în care s-au aflat persoanele decedate, o tânără în vârstă de 15 ani, cetățean străin.

accident sibiu 1

La volanul celui de-al treilea autoturism se afla o tânără în vârstă de 20 de ani, din județul Vâlcea. Nu au rezultat victime din acest autovehicul.

”În cauză, la nivelul Serviciului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, să fie stabilite toate circumstanțele exacte în care s-a produs acest accident rutier”, au precizat reprezentanții IPJ Sibiu.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VREMEA până în 15 aprilie. Variații mari de temperatură, zile cu ploi sau ninsori. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

vremea până în 15 aprilie. variații mari de temperatură, zile

Vremea se încălzește din zilele următoare. Meteorologii anunță temperaturi peste cele normale. Vor fi perioade cu ploi, iar în Moldova și la munte va mai ninge.  

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza de vreme pe patru săptămâni, până în 15 aprilie. 

Temperaturile urcă până la valori de 15 grade în Transilvania și chiar 17-18 grade în vest și sud, în această săptămână.

Va ploua până la jumătatea săptămânii în unele zone…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 455 de posturi la Alba Iulia, Sebeș, Aiud, Blaj, Câmpeni și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Publicat

locuri de muncĂ în alba: 441 de posturi la alba

Locuri de muncă în Alba: Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 19 martie. Sunt vacante 455 de posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

Se angajează și personal pentru partea tehnică, de teren a lucrărilor la un birou de cadastru din Alba Iulia. Detalii, AICI.

AICI: ADAUGĂ ANUNȚ ANGAJARE

Agenţia Locală…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. USR Cluj și-a stabilit CANDIDAȚII pentru Consiliul Județean Cluj. Adrian Oros e susținut pentru PREȘEDINȚIA instituției

Publicat

oros adi e1599654692390.jpg

USR Cluj și-a stabilit candidații pentru Consiliul Județean Cluj. Adrian Oros e susținut pentru președinția instituției.

„Filiala județeană a USR Cluj a decis duminică, 17 martie, susținerea senatorului și profesorului universitar Adrian-Nechita Oros drept candidat al Alianței Dreapta Unită pentru președinția Consiliului Județean Cluj. În cadrul aceleiași Conferințe a Filialei Județene a USR Cluj a fost desemnată și lista de candidați ai partidului…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

A început Rabla Plus și Rabla Clasic 2024. Din 19 martie, persoanele fizice și juridice se pot înscrie în programe. Condiții

Publicat

programul rabla 2024 va debuta pe 19 martie. anunțul făcut

A început Rabla Plus și Rabla Clasic 2024. De marți, 19 martie, persoanele fizice se pot adresa producătorilor validați, pentru înscriere în programe. Persoanele juridice pot încărca în aplicația dedicată documentele de participare.

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a comunicat că Programul Rabla Clasic se află la ediția a 20-a. Are un buget de 300 de milioane de lei

Programul Rabla Plus este în al 9-lea an și are buget de 1 miliard de lei.

Programul Rabla Clasic…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe