Connect with us

EVENIMENT

Grav accident în Vâlcea. Tânăr de 21 de ani rănit

PublicatUn accident rutier s-a produs joi seară în județul Vâlcea. Un tânăr de 21 de ani a fost rănit.

Paramedicii din ISU Vâlcea anunță că intervin în Râmnicu Vâlcea, pe strada Calea lui Traian pentru acordarea de ajutor medical în urma producerii unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme.

Intervine SMURD Râmnicu Vâlcea pentru acordarea de îngrijiri unui tânăr de 21 ani, care a suferit mai multe leziuni.

Traficul se desfășoară normal.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENT

Impact violent între două autoturisme la intersecția cu centura ocolitoare a Făgărașului. O persoană rănită

Publicat

Un accident rutier a avut loc duminică seara, pe DN1, la km 231 + 700 m  la intersecția cu centura ocolitoare a Făgărașului. O persoană a fost rănită în urma coliziunii puternice dintre două autoturisme.

Polițiștii au fost alertați la numarul de urgență 112 despre producerea unui accident rutier ce a avut loc pe DN1, la intersecția cu centura ocolitoare a Făgărașului, unde două autoturisme s-au ciocnit.

Din primele informații a rezultat o victimă.

Traficul se desfășoară alternativ.

Citește mai departe

EVENIMENT

BEC a adoptat o decizie privind votul cu urna specială pentru persoanele carantinate sau în izolare

Publicat

Biroul Electoral Central a adoptat, în şedinţa de duminică, 29 noiembrie, o decizie privind unele măsuri pentru transmiterea cererilor de vot prin intermediul urnei speciale în cazul alegătorilor aflaţi în carantină sau izolare.

Decizia prevede că Direcţiile de sănătate publică trebuie să comunice, “de îndată, dar nu mai târziu de data de 5 decembrie 2020”, Birourilor electorale de circumscripţie judeţeană/oficiilor electorale, după caz, în scris, prin orice mijloace, lista persoanelor în privinţa cărora s-a instituit izolarea sau carantina, după caz, însoţită de deciziile emise în acest sens.

În cazul persoanelor în privinţa cărora Direcţiile de sănătate publică au confirmat instituirea izolării sau carantinei, Birourile electorale de circumscripţie judeţeană/oficiile electorale, după caz, imprimă cererile privind emiterea documentelor necesare exercitării votului prin intermediul urnei speciale pe care le transmit, împreună cu deciziile emise de DSP, prin intermediul Instituţiei Prefectului până cel mai târziu în data de 6 decembrie 2020, ora 10:00, biroului electoral al secţiei de votare celei mai apropiate de imobilul la care s-a solicitat deplasarea urnei speciale. Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Echipare ”la chibrit” a pompierilor. În lupta pentru viață, fiecare secundă contează

Publicat

ISU Timiș a postat pe pagina de Facebook un filmuleț în care doi pompieri se cronometrază în cât timp sunt gata de acțiune, complet echipați.

Din imagini se vede că nu sunt deloc puține ”miscările” pe care cei doi salvatori trebuie sa le facă până când sunt gata de intervenție. Într-un minut cei doi sunt complet echipati din cap până în picioare, pregătiți să intervină.

În lupta pentru viață, fiecare secundă contează”, pentru că atunci când se dă alarma, pompierii se echipează „la băţul de chibrit” şi fug spre autospeciale.

În rapiditatea lor îşi pun speranţa toţi cei cărora focul le poate mistui agoniseala.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Accident rutier GRAV într-o localitate din Cluj. Șoferul a rămas încarcerat

Publicat

Un tânăr a rămas încarcerat în caroseria contorsionată a autoturismului, după ce a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă, la ieșirea din localitatea Mociu, județul Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, duminică, 29 noiembrie, autoturismul a ieșit în afara părții carosabile la ieșirea din localitatea Mociu spre localitatea Ghirișul Român.

La fața locului s-a deplasat o autospecială și un echipaj SMURD.

Din primele informații, în urma accidentului a fost descoperit un tânăr, ce acuza dureri fără a mai putea ieși din autoturism.

S-a acținat pentru extragerea acestuia folosind echipamentele din dotare, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite.

Tânărul a fost preluat de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Acesta era în stare de conștiență și era cooperant.

Citește mai departe