Connect with us

EVENIMENT

Grav accident pe DN 76 în Bihor: 24 de persoane implicate. Impact între un microbuz transport persoane și un autoturism

Publicat

accident bihor 1

Accident grav pe DN 76 în județul Bihor. 24 de persoane implicate într-o coliziune dintre un autoturism și un microbuz.

Potrivit ISU Bihor, accidentul a avut loc pe DN 76, Beiiuș – ștei, pe raza localității Petrileni.

UPDATE 2: Starea victimelor

După primirea îngrijirilor de specialitate, patru copii răniți ușor (aflați în cod verde medical) și patru adulți (doi aflați în cod galben medical și doi cu răni ușoare) au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Bihor, iar opt copii au fost transportați la CPU din cadrul Spitalului Municipal Beiuș. Dintre aceștia,  o parte nu au suferit răni, urmând să fie preluați de părinți.

Ceilalți șase copii, care nu au fost răniți, au fost preluați de părinți de la locul accidentului.

UPDATE: Două persoane, grav rănite

În microbuz se aflau 18 copii și doi adulți, din care 9 copii, aflați în cod verde medical și șoferul microbuzului. Aceștia au fost asistați medical, urmând să fie transportați la spital.

bihor2

Din cele patru persoane aflate în autoturism, două au suferit răni grave și două au fost rănite ușor.

După acordarea îngrijirilor care se impun tuturor celor 14 victime, echipajele medicale și pompierii militari le vor transporta la spital.

În accident au fost implicate în total 24 persoane, dintre care 18 copii.

Apelul a fost primit în dispeceratul ISU Bihor la ora 13.30.

ihor 6

La fața locului au fost mobilizate de urgență echipajele Stației de Pompieri Ștei, Secției de Pompieri Beiuș și Detașamentului 2 Oradea, cu o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și cu două ambulanțe SMURD tip B2. echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

bihor 4

Cele 20 de persoane care se aflau în microbuz și patru în autoturism sunt evaluate și asistate medical în momentul de față.

Din primele informații, 14 persoane au suferit diferite răni.

Traficul este blocat.

Știre in actualizare

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Marius Lulea (AUR): TRĂDARE. Guvernarea PSD-PNL se pregătește să mai VÂNDĂ și ce a mai rămas din economia națională

Publicat

lulea marius 1024x646 1 2.jpg

Prim-vicepreședintele AUR Marius Lulea acuză guvernul PSD-PNL că se pregătește să mai vândă și ce a mai rămas din economia națională.

Guvernul României, condus de premierul Marcel Ciolacu, trebuie să asigure transparență deplină în privința afacerilor ce vor fi încheiate cu reprezentanții Emiratelor Arabe Unite (EAU).

Pe această cale, îi solicităm premierului Ciolacu să informeze opinia dacă are intenția să concesioneze afaceriștilor din Emirate…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Weekend dedicat experiențelor SENZORIALE, la Iulius Mall Cluj: Street Food Picnic și Festivalul ARGO

Publicat

04 1 e1714137327306.png

Ești pregătit pentru un weekend plin de experiențe senzoriale în Iulius Parc? În acest final de săptămână, food-truck-urile de la Street FOOD Picnic – ediția de primăvară, te așteaptă cu o varietate de sortimente internaționale savuroase, iar lineup-ul vibrant de DJ te invită la dans și multă distracție. Tot în Iulius Parc vei descoperi și o lume a experimentelor captivante în cadrul Argo Fest, eveniment științific dedicat pentru întreaga familie.

argoargo

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO Transapuseana: A fost recepționat lotul I al celui mai spectaculos drum din Alba. O nouă destinație de vară în județ

Publicat

foto transapuseana: a fost recepționat lotul i al celui mai

FOTO Transapuseana: Vicepreședintele Consiliului Judeațean Alba, Marius Hațegan, a anunțat vineri că instituția a recepționat lucrările la lotul I al unuia dintre cele mai frumoase drumuri din țară. Este vorba despre Transapuseana sau Transalpina de Apuseni. Lotul II va fi recepționat în august. 

Drumul străbate pe de o parte una dintre cele mai frumoase regiuni din țară, cu păduri vechi, neumblate și cu puncte de belvedere aflate pe creasta muntelui, dar totodată și una…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FCU Craiova 1948 – „U” Cluj. „Șepcile roșii” LUPTĂ pentru a obține primul loc în play-out

Publicat

438081789 1072291041018304 1759389965002682957 n e1714144230971.jpg

FCU Craiova 1948 și FC Universitatea Cluj se vor întâlni sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 17:30 pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova unde vor disputa partida din etapa cu numărul șapte a play-out-ului Superligii, deplasare în urma căreia „U” Cluj trebuie să obțină victoria pentru a deveni lider în play-out.

FC Universitatea Cluj vine după o victorie obținută pe teren propriu împotriva echipei Poli Iași, victorie care a îndepărtat-o la opt puncte de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe