Connect with us

EVENIMENT

UPDATE FOTO: Grav accident pe DN 79 în Bihor: Două victime dintre care una în stare CRITICĂ. A fost solicitat elicopterul SMURD

Publicat

grav accident bihor 1 dn 79

Un accident rutier a avut loc, joi la amiază pe DN 79, în județul Bihor. Din primele date, două persoane au fost rănite, dintre care una în stare gravă după impactul dintre un camion și o mașină.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 79, la ieșirea din localitatea Salonta către Ciumeghiu, județul Bihor, s-a produs un accident rutier între un camion și un autoturism.

Citește și Accident grav în Bihor! Bebeluș de un an și doi adulți, băgați în spital

UPDATE: Circulația rutieră a fost reluată.

În urma impactului au rezultat 2 victime din autoturism, dintre care una este resuscitată în prezent, urmând a ateriza și un elicopter SMURD pentru preluarea acesteia.

grav accident bihor 1 dn 79

Circulația rutieră este restricționată pe un fir, desfășurându-se prin dirijarea poliției prezente la fața locului.

UPDATE: Precizările ISU Bihor:

„Pompierii militari salontani, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și echipajul care încadrează elicopterul SMURD acționează pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs în jurul orei 11.20, la ieșirea din municipiul Salonta, eveniment în care sunt implicate trei persoane aflate în două autovehicule (un autocamion de 7.5 tone și un autoturism).

La fața locului au fost mobilizate de urgență, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Salonta, cu o autospecială cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și elicopterul SMURD.

grav accident bihor dn 79

Echipajul de descarcerare a acționat pentru evacuarea unei persoane rămase captivă între fiarele contorsionate ale autoturismului, iar echipajele medicale au acordat îngrijirile de specialitate celor două persoane rănite (care se aflau în autoturism) în urma evenimentului.

Cele două victime urmează a fi transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.”

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO: Echipa de karting de la Palatul Copiilor din Alba Iulia, la concursul național ”Micul Pilot”. Rezultatele elevilor

Publicat

foto: echipa de karting de la palatul copiilor din alba

Echipa Palatului Copiilor din Alba Iulia a obținut rezultate notabile la prima etapă a Concursului Național de Karting Școlar ”Micul Pilot”.

Competiția s-a desfășurat în perioada 27-28 aprilie, la Bacău.

Au participat echipaje de la 25 de palate ale copiilor și cluburi din țară.

Palatul Copiilor Alba Iulia a fost reprezentat de trei piloți.

Rezultatele echipei de karting din Alba:

  • Mihnea Ioan Roșu locul 5 – categoria Puffo
  • Paul Daniel Olariu – locul 6 –…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ziua mamei, sărbătorită în 5 mai, în România. Când va fi celebrată Ziua tatălui în acest an

Publicat

ziua mamei, sărbătorită în 5 mai, în românia. când va

Ziua mamei este sărbătorită în 5 mai, în România, în acest an.  Celebrarea acestei zile a fost instituită din anul 2009. Tot în luna mai va fi sărbătorită și Ziua tatălui.

Legea nr. 319/2009 prevede marcarea Zilei mamei în fiecare an, în prima duminică a lunii mai. Potrivit acestei legi, este marcată şi Ziua tatălui în cea de-a doua duminică a lunii mai, respectiv în acest an la data de 12 mai.

URĂRI DE PAŞTE 2024 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sfânta Irina, considerată ocrotitoarea căsătoriilor, pomenită în 5 mai. Mesaje pentru cei care-și sărbătoresc ziua numelui

Publicat

sfânta irina, considerată ocrotitoarea căsătoriilor, pomenită în 5 mai. mesaje

Sfânta Irina este pomenită în calendarul creştin ortodox în data de 5 mai. Este considerată ocrotitoarea căsătoriilor și mesager al păcii. 

Irina a fost singura fiică a lui Liciniu, rege în cetatea Maghedon. Sfânta Muceniță Irina s-a născut păgână. Numele ei a fost la început Penelope.

Când a implinit 6 ani, tatăl ei a zidit pentru ea, dincolo de cetate, un turn cu multe camere. A fost închisa în acest turn, împreună cu 13 fecioare, o învățătoare cu numele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Prima zi de Paște 2024: ”A doua Înviere” sau „Învierea Mică”. Semnificații pentru credincioși. Vecernia din Duminica Paștelui

Publicat

prima zi de paște 2024: ”a doua Înviere” sau „Învierea

Prima zi de Paște 2024. În Duminica Paștelui, în biserici se oficiază o slujbă religioasă specială. Este vorba despre Vecernia Sfintei Învieri, cu citirea Sfintei Evanghelii în diverse limbi.

Ceremonia religioasă se mai numește „A doua Înviere” sau „Învierea mică”.

Vezi și URĂRI DE PAŞTE 2024 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

A doua Înviere este slujba Vecerniei special din prima zi de Paște. În…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe