Connect with us

EVENIMENT

Grav accident pe o șosea din județul Iași. O persoană a decedat, alte trei au fost rănite

Publicat

accident general noaptea politia
Arhivă foto

Un grav accident rutier a avut loc, vineri seară pe o șosea din județul Iași. Din primele date, o persoană a decedat, iar alte trei au fost rănite.

Potrivit ISU Iași, accidentul rutier s-a produs la ieșirea din Podu Iloaiei.

La sosirea echipajelor de intervenție la locul evenimentului rutier s-a constatat că în accidentul rutier au fost  implicate două autoturisme și o căruță.

Într-un autoturism este o persoană decedată, în cea de-a doua mașină trei persoane s-au auto-evacuat conștiente, iar în căruță sunt două persoane, conștiente.

Persoanele din autoturism sunt evaluate medical, persoanele din căruță refuză evaluarea medicală.

La locul evenimentului rutier se deplasează două echipaje de intervenție de la ISU Iași.

Calul atelajului este mort.

Conform sursei citate, la locul evenimentului se deplasează o ambulanță de la SAJ Iași și un echipaj de prim ajutor calificat.

Stire in actualizare

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Ce grad de DIFICULTATE ar trebui să aibe examenele de CAPACITATE și BACALAUREAT. Ce spune ministrul Deca

Publicat

examene.jpg

Ce grad de dificultate ar trebui să aibă exemenele de capacitate și bacalaureat? „Acestea nu sunt olimpiade. Cred că este greșit să ne referim la subiecte din punct de vedere al ușurinței sau al greutății”, a spus ministrul Educației, Ligia Deca. 

Aceasta a menționat că subiectele trebuie calibrate „din punct de vedere al programei de evaluare” și „din punct de vedere al perioadei parcurse de elevi”, potrivit Edupedu.ro.

Cât de grele ar trebui să…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Salbă de medalii pentru luptătorii de taekwondo din Alba la Campionatul Național. Județul, reprezentat și de două fete arbitri

Publicat

salbă de medalii pentru luptătorii de taekwondo din alba la

Luptătorii de taekwondo din Alba au particiat în weekend-ul ce a trecut la Campionatul Național de Copii, Juniori și Cadeți. Competiția sportivă a avut loc la București. 

Alba Iulia și județul Alba au fost reprezentate de un lot de sportivi, dar și de două fete, care au fost arbitri. Sportivii au participat din partea cluburilor CS Unirea și CSM Unirea Alba Iulia. Antrenorul celor două secții este Alin Moldovan. 

Arbitrii din Alba Iulia au fost Miruna Boloage și Natalia…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ploile se extind în toată țara, iar temperaturile continuă să scadă. Directorul ANM: „Minimele vor coborî la valori negative”

Publicat

meteo: românia experimentează 4 anotimpuri într o singură săptămână. cum se

Meteorologii anunță o vreme rece cu ninsori și ploi însemnate cantitativ în următoarele ore. Temperaturile vor continua să scadă, iar minimele vor coborî până la -5 grade Celsius. 

Reamintim faptul că sudul județul Alba se află sub avertizări Cod Galben de ploi și ninsori însemnate cantitativ, până luni, la ora 15:00. Marți, ploile se vor extinde din nou, iar mai ales în zonele de munte și în sud-vest se vor acumula cantități însemnate de apă. Vântul se va…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

UPDATE. Pietoni loviți de mașini în Cluj-Napoca. Un șofer era beat

Publicat

politia rutiera.jpeg

Un pieton a fost lovit, luni dimineață, de un autoturism pe str. Frunzisului din Cluj-Napoca, la locul accidentului intervenind achipaje medicale. 

”Polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre un accident de circulație produs pe strada Frunzișului din municipiul Cluj-Napoca

Din verificările preliminare s-a constatat că, un bărbat, de 39 de ani, din Cluj-Napoca, care se afla la volanul unui autoturism ar fi accidentat un pieton aflat în traversarea părții…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe