Connect with us

EVENIMENT

UPDATE FOTO: GRAV accident rutier pe DN 68A, în județul Timiș. Două persoane au fost rănite. A fost solicitat elicopterul SMURD

Publicat

accidetn timis3

Un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane a avut loc, sâmbătă după-amiază pe DN 68A, în județul Timiș. În eveniment au fost implicate două autoturisme.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează că circulația este oprită pe DN 68A Holdea – Margina, în zona localității Coșava, județul Timiș, din cauza unui accident în care au fost implicate două autovehicule.

Citește și: Cumplit accident pe un drum din Timiș. Doi bărbați și-au pierdut viața

accident timis4

Coliziunea s-a soldat cu două persoane rănite, la fața locului urmând să aterizeze un elicopter SMURD pentru preluarea victimelor.

Citește și: Cumplit accident în Timiș. Două victime, dintre care una decedată după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat

Se estimează reluarea traficului în 45 de minute.

UPDATE 3: Traficul rutier a fost reluat în jurul orei 19.30.

Mama și ceilalți 3 copii nu au suferit vătămari. Au însoțit victimele la spital.

UPDATE 2: Precizările pompierilor:

La locul evenimentului s-au deplasat de urgență 2 autospeciale de stingere și o autosanitară S.M.U.R.D din cadrul Stației de Pompieri Făget.
În urma recunoașterii efectuate la locul accidentului, s-a constatat că șoferul tirului nu necesita îngrijiri medicale, iar conducătorul autoturismului prezenta fractură deschisă la membrul superior, iar unul dintre copii, în vârstă de 13 ani, prezenta politraumatisme, fiind în stare de inconștiență.

La fața locului s-au mai deplasat o ambulanță SAJ cu asistent de la Făget și o ambulanță S.A.J. cu medic de la Lugoj, iar din cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj s-a deplasat autospeciala de transport personal și victime multiple A.T.P.V.M. De asemenea, a fost alertat și s-a deplasat la locul evenimentului și elicopterul SMURD Arad.

Copilul de 13 ani a fost preluat de către elicopterul SMURD și transportat la spital.

Ceilalți 3 minori, împreună cu mama lor, au fost transportați la spital cu autospeciala de transport personal și victime multiple.

Șoferul autoturismului fiind preluat de către o ambulanță S.A.J.

Pompierii au asigurat măsurile necesare pentru prevenirea producerii unui incendiu.

UPDATE: Precizările IPJ Timiș:

„Un bărbat în vârstă de 43 de ani conducea un autocamion pe DN 68 A dinspre Deva spre Făget, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani.

În urma impactului conducătorul autoturismului și un minor de 13 ani ( pasager în autoturism) au fost răniți și transportați la spital.

accident timis5

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă,în care se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Copilul a fost transportat cu elicopterul.

Traficul este blocat.

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Sorin Naș, candidat din partea partidului SOS la Primăria Cluj-Napoca. E susținut de Șoșoacă

Publicat

nachi 1.jpeg

Partidul SOS România, condus de Diana Șoșoacă, l-a desemnat pe președintele filialei județene, Sorin Naș, să candideze pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din 9 iunie.

Sorin Naș, care are experiență politică, după ce a fost secretar general al Prefecturii Cluj în perioada Convenției Democrate și a candidat și în urmă cu 4 ani la Primărie din partea Partidului Forța Națională, a declarat pentru Cluj24 că va deschide și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Zeci de elevi liceeni, PARTICIPANȚI la „Maratonul pentru Educația Antreprenorială” de la Cluj-Napoca

Publicat

maraton antreprenorial 5 e1713887403307.jpg

Zeci de elevi liceeni au participat la „Maratonul pentru Educația Antreprenorială” organizat la Cluj-Napoca. „Maratonul pentru Educație Antreprenorială” este programul inițiat în 2023 de Asociația Națională a Antreprenorilor (ANAA), în parteneriat Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF).

Anul acesta CONAF Sucursala Cluj, împreună cu ISJ Cluj, au organizat ore de educație antreprenorială în 4 licee din Cluj Napoca pentru aprox 700…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Clujul are un NOU subprefect. Acesta este Florentin Burz, din partea PSD

Publicat

florentin burz e1713899561965.jpg

Guvernul a numit, marți, un nou subprefect de Cluj în locul lui Răzvan Ciortea, care a demisionat pentru a candida la Primăria Turda. Acesta este Florentin Burz, din partea PSD.

Florentin Burz are 45 de ani și era consilier în Consiliul Local al primăriei comunei Valea Ierii. Originar din Valea Ierii, deține poziția de Șef Serviciu la Compania de Pază și Protecție a Consiliului Județean Cluj.

hotarare de guvernhotarare de guvern

Clujul are un NOU subprefect. Acesta este Florentin Burz, din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Prima de Paște: Câți bani vor primi angajații români. 7 din 10 angajatori vor oferi beneficii. Sondaj realizat pe 120 de companii

Publicat

prima de paște: câți bani vor primi angajații români. 7

Prima de Paște: Câți bani vor primi angajații. 7 din 10 angajatori vor oferi angajaților beneficii cu ocazia sărbătorilor pascale, potrivit unui sondaj realizat pe un număr de 120 de companii.

Primele în bani, voucherele cadou și coșurile cu produse de sezon se află în vârful listei. Pe lângă acestea, angajații și-ar dori o zi liberă suplimentară, pe 2 mai

71,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs spun că vor oferi anul acesta,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe