Connect with us

EVENIMENT

Grup de migranţi turci şi tunisieni, oprit pe câmp înainte să treacă graniţa pe jos în Ungaria

Publicat

Arhivă foto

Un grup format din cinci persoane din Turcia şi Tunisia a fost oprit de autorităţi înainte să treacă graniţa ilegal în Ungaria, pe câmp, străinii fiind cercetaţi penal.

Luni dimineaţă, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au observat, la aproximativ 100 de metri de linia de frontieră, cele cinci persoane care se deplasau pe jos.

„Deoarece acestea nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost conduse la sediul sectorului pentru efectuarea verificărilor. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Turcia şi Tunisia, cu vârste cuprinse între 20 şi 28 de ani”, a informat Poliţia de Frontieră Arad.

Străinii sunt cercetaţi pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Tot la Nădlac II, poliţiştii au prins două femei din Irak şi Siria care au încercat să treacă frontiera folosind documente care aparţineau altor persoane. Cele două femei, care au 20 şi 49 de ani, călătoreau într-un autoturism, iar la verificarea documentelor, poliţiştii de frontieră au constatat că există diferenţe de fizionomie în fotografii. În acest caz, se fac cercetări pentru fals privind identitatea şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată de Tribunalul Cluj la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru luare de mită

Publicat

sorina pintea.jpg

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății a fost condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru luarte de mită în formă continuată. Suma cerută pe când era manager al Spitalului de Urgență din Baia Mare se ridică la 130.000 de euro.

Sentința a fost dată vineri de magistrații de la Tribunalul Cluj. Sorina Pintea nu a recunoscut faptele.

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată de Tribunalul Cluj la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. 192 de tineri au absolvit astăzi Școala de Agenți de Poliție din Cluj-Napoca

Publicat

absolventi scoala de politie 11.jpeg

Un număr de 192 de tineri au absolvit, vineri, cursurile Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, specializarea Ordine Publică.

Tinerii absolvenți își vor începe cariera de polițiști luni, 29 aprilie, la unitățile teritoriale, conform repartiției. Din cea de-a 23-a promoție de elevi au făcut parte 30 de femei și 162 de bărbați.

agenti de agențiagenti de agenți

La ceremonia de la Școala de Agenți de Poliție în cadrul căreia noii polițiști au depus…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Viorel Băltărețu: Clujul e întârziat în dezvoltare. Cu 15 până la 20 de ani

Publicat

viorelbal.jpg

“Un Cluj sănătos economic înseamnă că toți locuitorii lui au, datorită locului de muncă sau afacerii proprii, o viață tihnită: o locuință, un salariu decent, economii. Apoi, mai înseamnă ca au parte de servicii publice de calitate, de la infrastructură, salubritate, sănătate și educație, până la mediu și funcționari care îi tratează cu respect. Asta e departe de a fi realitatea Clujului de azi. Orașul nostru a fost lăsat să se dezvolte inegal, fără o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Marius Lulea (AUR): TRĂDARE. Guvernarea PSD-PNL se pregătește să mai VÂNDĂ și ce a mai rămas din economia națională

Publicat

lulea marius 1024x646 1 2.jpg

Prim-vicepreședintele AUR Marius Lulea acuză guvernul PSD-PNL că se pregătește să mai vândă și ce a mai rămas din economia națională.

Guvernul României, condus de premierul Marcel Ciolacu, trebuie să asigure transparență deplină în privința afacerilor ce vor fi încheiate cu reprezentanții Emiratelor Arabe Unite (EAU).

Pe această cale, îi solicităm premierului Ciolacu să informeze opinia dacă are intenția să concesioneze afaceriștilor din Emirate…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe