Connect with us

EVENIMENT

Grupare de interlopi din Ploieşti, destructurată. Zece persoane, reţinute pentru șantaj, trafic de persoane și violare de domiciliu

Publicat

perchezitii politia

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au documentat și destructurat o grupare infracțională organizată, ai căror membri ar fi fost profilați pe comiterea de infracțiuni de șantaj, trafic de persoane, violare de domiciliu, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Miercuri, 6 noiembrie, în cadrul cercetărilor efectuate sub directa coordonare a D.I.I.C.O.T. –  Serviciul Teritorial Ploiești, privind comiterea infracțiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, șantaj, trafic de persoane, violare de domiciliu, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, au efectuat 10 percheziții domiciliare în municipiul Ploiești, la locuințele persoanelor bănuite de comiterea acestor fapte.

În activități au fost angrenați și polițiști din cadrul B.C.C.O. Ploiești, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Serviciului Criminalistic.

În urma cercetărilor a rezultat faptul că, membrii grupării, folosindu-se de acte de violență și șantaj, ar fi determinat mai multe persoane să le remită sume mari de bani. De asemenea, ar fi pătruns fără drept în locuința uneia dintre victime, unde ar fi distrus un  autoturism și a alte bunuri.

De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat mai multe bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională: bani (aproximativ 40.000 de euro), documente și înscrisuri, un pistol de tip airsoft, săbii și alte obiecte contondente.

10 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentate Tribunalului Prahova, cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile desfășurate au beneficiat de suportul operațional al Direcției Operațiuni Speciale din I.G.P.R..

La percheziții au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploiești.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Zile caniculare la Cluj, la început de septembrie. Avertizarea meteo COD GALBEN de temperaturi ridicate, prelungită

Publicat

caldura toamna.jpg

Începutul lunii septembrie aduce temperaturi deosebit de ridicate în județul Cluj. Meteorologii au emis mai multe avertizări cod galben și cod portocaliu de caniculă.

Mai multe județe din România se află, luni și marți, sub avertizare meteorologică de caniculă, disconfort termic și temperaturi deosebit de ridicate.

Cod galben de caniculă, în mare parte a țării

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteo cod galben de caniculă și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT pe DN 1, în zona localității Cut. Un copil în vârstă de 3 ani a fost rănit după un impact între două mașini

Publicat

o tânără din ungaria a ajuns la spital după ce

Un accident rutier a avut loc duminică seara pe DN 1, în zona localității Cut. Un copil de 3 ani a fost rănit după ce două mașini s-au lovit. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 1 septembrie 2024, în jurul orei 20:00, pe  DN 1, la kilometrul 356, în afara localității Cut, un bărbat de 49 de ani, din comuna Câlnic, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO Șofer bătut cu pumnii și picioarele de un polițist aflat în timpul liber. IPJ Sibiu a dispus verificări interne

Publicat

video Șofer bătut cu pumnii și picioarele de un polițist

Un polițist din cadrul IPJ Sibiu, aflat în timpul liber, a lovit cu pumnii și picioarele un șofer, la Cisnădie. Întreaga scenă a fost filmată de către un participant la trafic, cu o cameră de bord.

Incidentul s-a produs duminică seara, în zona unui sens giratoriu aflat pe strada Cindrelului (DJ 106D) din Cisnădie. Pe imagini se poate observa cum dintr-o autoplatformă coboară un bărbat care se năpustește cu pumnii și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Elevii din Cluj-Napoca își pot reînnoi abonamentele gratuite CTP, începând de astăzi. Care este procedura?

Publicat

transport elevi.jpg

Elevii din municipiul Cluj-Napoca și din zona metropolitană își pot reînnoi abonamentele gratuite la transportul public în comun începând de luni, 2 septembrie.

Începând de luni, 2 septembrie, și până la finalul lunii, elevii clujeni își pot reînnoi abonamentele gratuite la transportul în comun, a anunțat primarul Emil Boc.

Elevii își pot reînnoi abonamentele gratuite

Reînnoirea abonamentului poate fi realizată la automatele de bilete din stațiile de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe