Connect with us

EVENIMENT

Hainele pe care suporterii nu au voie să le poarte când beau alcool în Qatar. Este considerat ofensă

Publicat

hainele pe care suporterii nu au voie să le poarte

Campionatul Mondial din Qatar a început, iar cei care vizitează pentru prima dată Doha au avut parte de un șoc cultural. Fanii fotbalului s-au lovit de o interdicție atunci când au vrut să intre în barurile unde se vinde alcool.

Ce haine nu au voie să poarte suporterii când beau alcool

Vânzarea de alcool a fost interzisă pe cele 8 stadioane ale Cupei Mondiale, asta fiind una dintre interdicțiile care i-a deranjat pe suporteri. Cu toate acestea, alcoolul se găsește în alte baruri, însă nu pe stadioane.

Prin urmare, oamenii au pornit spre diferite baruri pentru a consuma alcool, însă s-au întâlnit și aici cu altă restricție. Ei nu au voie să intre în barurile unde se vând astfel de băuturi spirtoase dacă poartă îmbrăcăminte tradițională arabă.

Costumația lor tradițională se numește thawbs, acea…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

”Lovitură” pentru mafia lemnului: Pensionar din Alba, condamnat la închisoare după ce a tăiat cinci copaci

Publicat

274658927 687465535783420 8129394078059259643 n 960x600.jpg

Procurorii și judecătorii din Alba Iulia au dat o ”lovitură pentru mafia lemnului” din județ. Recent au condamnat un pensionar pentru cinci copaci tăiați ilegal. L-au condamnat la aproape patru ani de la comiterea faptei.

Bărbatul a fost condamnat pentru tăiere ilegală de arbori și apoi pentru furt de arbori. Deși fapta s-a petrecut în decembrie 2020, magistrații Judecătoriei Alba Iulia l-au condamnat abia în 16 aprilie 2024. Decizia este abia în primă instanță.

Ce fapte…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Trei pacienți, gata de primele operații de transplant de FICAT la Cluj-Napoca. Moment istoric

Publicat

ficat 6.jpg

Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie ”Prof. Dr. Octavian Fodor” din Cluj-Napoca este pregătit să efectueze primele transplanturi hepatice.

Trei pacienți cu afecțiuni hepatice grave se află deja în așteptarea unei grefe. Operațiile de transplant de ficat se vor face la Cluj-Napoca imediat ce institutul va primi „verde” de la Ministerul Sănătății.

FOTO. Trei pacienți, gata de primele operații de transplant de FICAT la Cluj-Napoca….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ASF are în lucru o iniţiativă legislativă de blocare a site-urilor entităţilor neautorizate care operează pe teritoriul României

Publicat

asf are în lucru o iniţiativă legislativă de blocare a

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) are în lucru o iniţiativă legislativă de blocare a site-urilor entităţilor neautorizate care operează pe teritoriul României.

Asta după ce, în ultimul an, a constatat că sunt tot mai prezente în reţelele de socializare, a declarat, miercuri, Ovidiu Petru, director general Sectorul Instrumente şi Investiţii Financiare din ASF, citat de Agerpres.

“Avem o propunere zicem noi nu curajoasă, dar foarte necesară, şi care necesită…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un bărbat din Aiud s-a ales cu dosar penal pentru amenințare, după un scandal în familie. Soția lui a sunat la 112

Publicat

politie masina alba 1000x600.jpg

Un bărbat din Aiud s-a ales cu dosar penal pentru amenințare, după un scandal în familie. Soția lui a sunat la 112 și a cerut ajutor.

Potrivit IPJ Alba, incidentul a fost semnalat marți, 16 aprilie, în jurul orei 18.46. O femeie de 55 de ani, din Aiud, a sesizat Poliția Municipiului Aiud, prin 112. Reclama că soțul său face scandal.

Polițiștii deplasați la locuința celor doi. Din primele cercetări, a rezultat că scandalul a izbucnit pe fondul consumului de băuturi alcoolice…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe