Connect with us

EVENIMENT

HOROSCOP. Joi, 17 noiembrie 2022: Zi dificilă pentru unele zodii

Publicat

horoscop zilnic joi, 17 noiembrie 2022. zodia rac are succes

Schimbări astrale care vin cu stări emoționale de insecuritate pentru nativii Săgetători, care vor trece prin stări emoționale delicate. Gemenii vor avea discuții în contradictoriu, iar Scorpionii discuții mai aprinse în familie sau chiar la serviciu.

Zi dificilă pentru unele zodii, scrie Puterea.ro

HOROSCOP. Joi, 17 noiembrie. BERBEC
O persoană dragă te încarcă cu emoții negative plângând pe umărul tău. Acordă-i atenția necesară și șterge-i lacrimile.Cu siguranță la un moment dat totul se va întoarce. Nu te lăsa să copleșit de emoții, pentru că cel care suferă are nevoie de tăria ta.

HOROSCOP. Joi, 17 noiembrie. TAUR
Nimeni și nimic nu îți poate strica astăzi vibe-ul pozitiv. Te-ai concentrat prea mult în ultima perioadă pe problemele financiare astfel că, apăsarea și-a spus cuvântul. Ai decis să te eliberezi de această povară și să te pui pe primul loc.

HOROSCOP. Joi, 17 noiembrie. GEMENI
Ascultă-ți inima și urmează exact ceea ce îți spune.Te vei trezi astăzi cu discuții în contradictoriu din partea a unor colegi sau membri ai familiei. Nu pune la suflet ceea ce auzi și acordă tuturor circumstanțe atenuante.

HOROSCOP. Joi, 17 noiembrie. RAC
Ești dezamăgit de o respingere pe plan profesional,  mai ales că ai muncit mult pentru a primi un răspuns pozitiv.Nu deznădăjdui și investește mai mult în cunoștințele tale.

HOROSCOP. Joi, 17 noiembrie. LEU
Începi ziua cu lacrimi și sentimente apăsătoare de tristețe. Îți amintești de o persoană din trecutul tău pe care ai pierdut-o pentru totdeauna. Nu uita însă că veșnicia este locul în care la un moment dat vă veți revedea. Este totuși important să-ți dai frâu liber sentimentelor pentru a scăpa de această durere profundă.

HOROSCOP. Joi, 17 noiembrie. FECIOARĂ
Te întreci pe tine însuți astăzi cu reușitele pe plan profesional. Îți demonstrezi că poți încheia într-un timp extrem de scurt ceea ce altora le poate răpi zile întregi. Nu te culca pe-o ureche că ești lăudat de cei din jur și continuă să muncești la cea mai bună versiunea ta.

HOROSCOP. Joi, 17 noiembrie. BALANȚĂ
Nativii Balanță pot primi astăzi mesaje dintr-o altă lume.Nu toate persoanele născute sub acest semn zodiacal vor ști însă să le interpreteze. Cineva din lumea de dincolo încearcă să îți trimită diferite semne care să te liniștească.

HOROSCOP. Joi, 17 noiembrie. SCORPION
Vrei să petreci mai mult timp cu familia, însă programul nu-ți permite.De aici se pot naște adevărate frustrări care se traduc în discuții aprinse la birou sau chiar în cuplu.

HOROSCOP. Joi, 17 noiembrie. SĂGETĂTOR
Ai parte de clipe dureroase și vrei să plângi în brațele cuiva. Oricât de greu ar părea ai suficientă încredere în timpul care le va rezolva pe toate. Ia-ți o zi liberă și petrece-o acasă, în sânul familiei, unde totul este despre siguranță și emoție.

Horoscop 17 Noiembrie . CAPRICORN
Nu te grăbi să iei decizii pripite, deși intuiția îți spune să o faci. O oportunitate de afacere ți-ar putea atrage astăzi atenția, însă ar fi mai bine să mai aștepți. Nu traversezi cea mai prielnică perioadă din punct de vedere financiar, astfel încât să îți poți permite o greșeală.

Horoscop 17 Noiembrie . VĂRSĂTOR
Ai parte astăzi de un program extrem de încărcat și nu apuci să gândești la rece ceea ce ai de făcut. Profesionalismul tău își va spune însă cuvântul într-un astfel de context. Este posibil să te confrunți cu o situație deloc confortabilă.

Horoscop 17 Noiembrie . PEȘTI
Persoanele născute sub acest semn  zodiacal se concentrează astăzi pe relațiile cu cei din jur. Deși simt că au ajuns la epuizare, de dragul celor din jur se vor mobiliza.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Institutul ”Matei Balș” București: Florin Piersic nu este la Terapie Internsivă, ci internat pe o secție normală

Publicat

florin piersic 1 1 1000x600.jpg

Actorul Florin Piersic a ajuns, marți seara, la ora 22,30 la Institutul de Boli Infectioase „Matei Balș” din București, acesta fiind transferat cu un avion SMURD de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca la cererea sa și a familiei.

”Nu este pe sectia de Terapie Intensiva, este internat pe o sectie normala, este stabil si urmeaza sa fie evaluat in cel mai scurt timp.
Familia isi doreste sa se pastreze confidentialitatea informatiilor legate de pacient”, a transmis…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

8 mai: Sfântul Apostol Ioan sau Ioan Evanghelistul, sărbătorit în Biserica Ortodoxă. Contradicțiile din jurul acestor nume

Publicat

8 mai: sfântul apostol ioan sau ioan evanghelistul, sărbătorit în

8 mai: Sfântul Apostol Ioan sau Ioan Evanghelistul este sărbătorit în calendarul ortodox la această dată.

Totuși, există controverse cu privire la faptul că Apostolul Ioan și Ioan Evanghelistul ar fi una și aceeași persoană. 

Autorul Evangheliei după Ioan este considerat, în mod tradițional, una și aceeași persoană cu Apostolul Ioan. Totuși, datele arată că nu ar fi chiar așa.

Datarea evangheliei după Ioan între 90-120 e.n., precum și faptul că autorul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Flaviu Udrea: Floreștiul nu mai poate irosi încă patru ani așteptând să se schimbe ceva

Publicat

flaviu udrea floresti primarie usr.jpg

Flaviu Udrea, candidat din partea Alianței Uniți pentru Florești USR+ARI la funcția de primar al comunei, ne vorbește despre nemulțumirile sale legate de prestația actualei administrații locale și propunerea pe care o face floreștenilor care vor merge la vot pe 9 iunie.

Știri din Florești: Cine este omul Flaviu Udrea? Cum v-ați caracteriza și ce experiență aveți?

Flaviu Udrea: Sunt un om obișnuit, ca majoritatea celor care locuiesc în această comunitate. Am…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Povestea cuibului de berze de la Vlaha. Sunt, deja, 4 pui. Cuplul Leske și Miska așteaptă și al cincilea să iasă din ou

Publicat

berze e1715078583524.jpg

Cuplul de berze Leske și Miska hrănesc, deja, patru pui în cuibul din satul clujean Vlaha, fiind așteptat și al cincilea pui să spargă coaja de ou.

Gazda Arpad, care monitorizează din partea Clujbird.ro cuibul de berze de la Vlaha din anul 2007, a povestit pentru Cluj24 cum a început totul și cum urmărirea berzelor s-a transformat, pentru el, într-o adevărată pasiune.

A notat din 2007 ce se întâmplă în cuib

Arpi s-a mutat în Vlaha în anul 2006, iar…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe