Connect with us

EVENIMENT

HOROSCOP. Luni, 21 noiembrie. Eforturi financiare și tensiuni în cuplu. Care sunt zodiile care trec astăzi prin situații mai puțin confortabile

Publicat

symbol concept

Mai sunt doar trei zile până când Săgetătorul intră în Luna Nouă. Influențele vor fi resimțite deja de unii dintre nativi.

Astfel, Fecioarele și Taurii se vor confrunta cu probleme de ordin financiar, scrie ziarul Puterea. Pentru Gemeni și Pești se anunță o zi cu provocări în ceea ce privește situația pe plan sentimental.

HOROSCOP. Luni, 21 noiembrie. Care sunt zodiile ce trec prin situații mai puțin confortabile.

HOROSCOP. Luni, 21 noiembrie. BERBEC
Începi o nouă săptămână de muncă, iar ceea ce te motivează cel mai mult este câștigul. Nu îi neglija însă pe cei dragi. Nimeni nu va tolera la nesfârșit acest lucru. O dorință mai veche ar putea să reapară ca un impuls. Fie legat de o achiziție sau o investiție. Nu te aventura în cheltuieli mari în această perioadă.

HOROSCOP. Luni, 21 noiembrie. TAUR
Te numeri printre nativii care vor face eforturi financiare uriașe zilele acestea. Ai de făcut numeroase plăți și te chinui să reușești să ajungi la zi cu acestea.

HOROSCOP. Luni, 21 noiembrie. GEMENI
Te-ai implicat în multe activități, iar acum simți că te lasă puterile. Găsește în tine puterea de a merge mai departe. Vei observa că ești mai puternic decât ai fi crezut. Pe plan amoros, te poți confrunta cu mici discuții cu persoana iubită.

HOROSCOP. Luni, 21 noiembrie. RAC
Încă de la începutul zilei te poți trezi într-un context conflictual în familie sau chiar la job. Scoate la înaintare generozitatea și politețea, iar totul se va aplana. O ofensivă din partea ta ar duce la discuții aprinse care vor afecta pe toată lumea.

HOROSCOP. Luni, 21 noiembrie. LEU
Ai un program atât de încărcat încât odihna a ajuns pe ultimul loc în viața ta. Ar fi bine să îți reorganizezi prioritățile și să nu te neglijezi. Sănătatea ta este prioritară. Partenerul tău de viață este nemulțumit de timpul puțin pe care îl aveți de petrecut împreună. Găsește o cale de mijloc și totul va fi bine.

Horoscop 21 Noiembrie. FECIOARĂ
Și tu te numeri printre nativii care sunt nevoiți să strângă cureaua în această perioadă. Eforturile financiare pe care le faci acum îți vor aduce la un moment dat din nou stabilitatea pe acest plan. Chiar dacă simți deznădejde în acest sens, mobilizarea ta nu va rămâne fără răsplata Universului.

Horoscop 21 Noiembrie. BALANȚĂ
Te întreci pe tine însuți astăzi ducând la bun final sarcini care ți se păreau până acum extrem de dificile. La finalul zilei vei avea nevoie de o baie relaxantă și un desert bun. Te vor ajuta să uiți momentele dificile de peste zi.

Horoscop 21 Noiembrie. SCORPION
Sărbătorești în familie un moment important, iar acest lucru te încarcă cu energie pozitivă. E posibil să muncești mai mult decât de obicei în această perioadă. Fii mai vigilent în ceea ce privește relațiile pe care le ai cu prietenii noi.

Horoscop 21 Noiembrie. SĂGETĂTOR
Negociezi astăzi fie un salariu mai mare, fie un proiect pe termen lung, care de asemenea îți poate aduce un câștig mai substanțial.Chiar dacă banii nu sunt pentru tine o prioritate se pare că ai parte din plin de ei.

Horoscop 21 Noiembrie. CAPRICORN
Primești un telefon care te pune pe gânduri din partea unei persoane cu care nu ai luat legătura de mult timp. De altfel motivul acestei atât tulbură la fel de tare. Cel mai probabil, cineva dorește să lege din nou prietenia cu tine.

Horoscop 21 Noiembrie. VĂRSĂTOR
Petreci timp astăzi cu persoana iubită, după finalul programului de muncă. O cină romantică sau vizionarea unui film vă ajută să vă detensionați.

Horoscop 21 Noiembrie. PEȘTI
În cazul tău, tensiuni în cuplu apar cu preponderență în aceste zile. Te simți controlat, iar acest lucru nu îți place deloc. Totuși, cântărește rațional situația voastră, fiind doar un moment greu prin care treceți.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

4 copii și o femeie din Cluj s-au intoxicat cu dioxid de carbon. Toți au fost duși la spital

Publicat

ambulanta 2 e1670876778104.jpg

4 copii, cu vârste între 3 și 8 ani, dar și o femeie, s-au intoxicat, joi, cu dioxid de carbon. Toți au fost duși la spital.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați, de puține momente, pentru a acorda primul ajutor calificat unor persoane care, se pare, s-au intoxicat cu dioxid de carbon.

4 copii și o femeie din Cluj s-au intoxicat cu dioxid de carbon. Toți au fost duși la spital

Solicitarea a venit în jurul orei 20 și a anunțat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Oțelul Galați – „U” Cluj, 2-1. Clujenii sunt învinși în deplasare și ratează calificarea în finala Cupei României

Publicat

u cluj otelul.jpg

„U” Cluj și Oțelul Galați s-au întâlnit astăzi, 18 aprilie, pe Stadionul Oțelul din Galați în semifinala Cupei României. Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor și echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău ratează calificarea în finala Cupei României.

Echipele de start

Oțelul Galați: Pap – Adăscăliței, Cisse, Yabre, Zhelev – Cisotti, Zivulic, Lameira – Maciel, Pop, Bodișteanu

REZERVE: Neagu, Rusevic, Rus, Tănasă, Malle, Telles, Jardan,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Procurorii din Blaj au transferat un dosar de înșelătorie la nivel european, magistraților din Germania. Escrocherii cu utilaje

Publicat

procurorii din blaj au transferat un dosar de înșelătorie la

Un bărbat din Blaj a căzut victima unei escrocherii făcute de mai mulți bărbați din Germania, la nivel european. Este vorba despre o înșelăciune cu vânzarea unor utilaje agricole. 

Utilaje agricole folosite, care au un preț destul de mare, de peste 10.000 de euro. La doi ani de când a devenit victimă, magistrații din Blaj au admis cererea de transfer a cauzei penale, procurorilor din Germania. 

Din câte se pare făptuitorii, mai mulți bărbați din Germania, sunt anchetați…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Polițiștii clujeni au ieșit pe străzi. Amenzi pentru zeci de pietoni, bicicliști și trotinetiști

Publicat

pietoni scaled.jpg

Polițiștii au organizat o acțiune în Cluj-Napoca, care îi vizează pe pietoni, bicicliști și trotinetiști.

Scopul acțiunii a fost promovarea unui mediu sigur și civilizat în zonele pietonale, respectarea normelor rutiere incidente, conștientizarea de către aceste categorii de participanți la trafic a riscurilor la care se expun atunci când nu respectă regulile de circulație care li se adresează, potrivit IPJ Cluj.

Polițiștii clujeni au ieșit pe străzi….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe