Connect with us

EVENIMENT

Horoscop luni, 5 decembrie 2022. Leii au probleme la serviciu. Ce zodie se confruntă cu tensiuni în cuplu

Publicat

horoscop luni, 5 decembrie 2022. leii au probleme la serviciu.

Horoscopul zilei de luni, 5 decembrie, vine cu multe probleme și dificultăți la serviciu pentru Lei. Acest nativ va fi dezamăgit de superiori, dar trebuie să aibă grijă la imaginea și la reputația sa. O altă zodie se va confrunta cu tensiuni în cuplu. Află ce te aşteaptă și pe tine în prima zi a săptămânii viitoare, în funcţie de zodie!

Horoscop zilnic 5 decembrie

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Nativii din Berbec pot face multe lucruri. Este posibil să primiți ajutor din partea familiei, iar dacă aveți propria afacere, este posibil să întâlniți persoane interesante cu care puteți colabora sau încheia parteneriate. Este momentul să depui efort pentru a-ți dezvolta abilități care îți vor servi drept bază solidă pentru restul vieții.

Vezi și Zodia pentru care anul 2023 aduce sume uriașe de…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

MAI: Amenzi de peste 3,6 milioane de lei aplicate în ultimele 24 de ore

Publicat

1672230251 politia 2 alba24 e1669892753918 1000x600.jpg
Arhivă foto

Efectivele MAI au constatat, în ultimele 24 de ore, un număr de 9.796 de contravenţii pentru care au fost aplicate amenzi în valoare de peste 3,6 milioane de lei. Totodată, pompierii au desfăşurat 19 controale pe linia prevenirii situaţiilor de urgenţă, fiind aplicate 87 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 63.500 de lei.

Potrivit unui comunicat al MAI transmis, duminică AGERPRES, poliţiştii au intervenit la 2.464 evenimente pentru menţineriea ordinii publice şi la 1.436 evenimente aferente situaţiilor de urgenţă, fiind prinşi în flagrant 193 de autori de infracţiuni, care au săvârşit 207 fapte penale şi depistate 14 persoane urmărite naţional sau internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale.

Echipajele de poliţie au acţionat în ţară pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, fiind reţinute 700 de permise de conducere (dintre care 94 pentru consum de alcool şi 9 pentru consum de droguri sau alte substanţe interzise) şi retras 312 certificate de înmatriculare.

Dintre misiunile pompierilor, cele mai multe (1.133) au fost pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, 74 pentru stingerea de incendii şi 11 pentru descarcerare.

Pe parcursul intervenţiilor pompierilor au fost salvate 12 persoane.

MAI: Amenzi de peste 3,6 milioane de lei aplicate în ultimele 24 de ore. Piloţii Inspectoratului General de Aviaţie au executat 5 misiuni aero-medicale

Piloţii Inspectoratului General de Aviaţie au executat 5 misiuni aero-medicale, fiind salvate 5 persoane aflate în situaţii de urgenţă.

În ultimele 24 de ore, niciun cetăţean ucrainean nu a depus cerere de azil, în ţara noastră.

De la începerea conflictului din Ucraina, 4.398 de cetăţeni ucraineni au solicitat azil în România. Ei beneficiază de toate drepturile prevăzute de legislaţia naţională.

De asemenea, din data de 18.03.2022 şi până în prezent au fost emise 113.016 permise de şedere pentru beneficiarii protecţiei temporare, 7 fiind acordate în ultimele 24 de ore.

La acest moment, gradul de ocupare al centrelor de cazare ale Inspectoratului General pentru Imigrări este de 36,9%.

În ceea ce priveşte traficul prin punctele de trecere a frontierei, menţionăm că, în ultimele 24 de ore, în ţara noastră au intrat 21.199 de mijloace de transport şi 74.833 de persoane, dintre care 7.956 de cetăţeni ucraineni. Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

Rezultate loto 6 din 49, duminică 5 februarie. Numerele extrase și pentru Noroc, Joker și 5 din 40. Report de 3,3 milioane euro

Publicat

rezultate loto 6 din 49, duminică 5 februarie. numerele extrase

Loteria Română organizează noi extrageri loto duminică, 5 februarie, iar Impact.ro vă aduce rezultatele la cele mai populare loterii, precum Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc. La tragerile loto de joi, 2 februarie, Loteria Română a acordat 16.470 de câştiguri în valoare totală de peste 990.200 de lei.

Rezultate loto 6 din 49, duminică 5 februarie

Loteria Română pune la bătaie premii importante pentru extragerea loto de duminică, 5 februarie, după cum urmează: La Loto 6/49 se înregistrează la categoria I un report în valoare de peste 16,32 milioane de lei (peste 3,33 milioane de euro), iar la Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 5,39 milioane de lei (peste 1,1 milioane de euro).

La Joker, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 17,61 milioane de…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Patru persoane rănite într-un accident pe DJ 581, în județul Caraș-Severin

Publicat

accident general noaptea politia
fotografie cu caracter ilustrativ

Un accident rutier a avut loc, duminică după-amiază pe DJ 581, în județul Caraș-Severin. Din primele date, două persoane au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit.

Potrivit Caraș-Severin, accidentul rutier s-a produs pe DJ581 la intrare în Lupac dinspre Reșița.

În eveniment au fost implicate două autoturisme în care se aflau 5 pasageri.

În urma evenimentului, patru persoane au fost preluate și transportate la spital pentru îngrijiri și investigații suplimentare.

Nu a fost răniți grav.

Conform sursei citate, nu au fost persoane încarcerate.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță SAJ cu medic și o ambulanță SMURD.

Stire in actualizare

Citește mai departe

EVENIMENT

Colegiul Medicilor: Număr insuficient de oncologi în sistemul public de sănătate

Publicat

doctor medic sanatate pixabay 1000x600.jpg
fotografie cu caracter ilustrativ

Preşedintele Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti (CMMB), dr Cătălina Poiană, a atras atenţia, cu prilejul Zilei Mondiale de Luptă Împotriva Cancerului, că în sistemul public de sănătate există un număr insuficient de medici oncologi.

„Mesajul CMMB a fost unul de susţinere pentru medici şi pacienţi, dar una din marile probleme în lupta împotriva cancerului este reprezentată de lipsa unui număr suficient de medici oncologi în sistemul public de sănătate.

Când vorbim de managementul cancerului, este obligatoriu să discutăm de numărul medicilor oncologi din sistemul public de sănătate. Pacientul oncologic nu trebuie să fie nevoit să aştepte la cozi în spitale sau la cabinete, din cauza faptului că un medic oncolog trebuie să consulte şi să îngrijească un număr foarte mare de pacienţi”, a afirmat preşedintele CMMB, potrivit unui comunicat transmis, duminică, AGERPRES.

Ea a menţionat că „din nefericire, de foarte multe ori în România, cancerul este depistat destul de târziu”.

„Avem nevoie de screening şi depistare precoce, este nevoie de medici oncologi suficienţi în raport cu numărul de persoane diagnosticate sau aflate în tratament oncologic. Şi bineînţeles, să nu uităm de importanţa tumor board-ului care este esenţial în managementul eficient al cancerului.

Oncologia astăzi înseamnă şi o abordare multidisciplinară în funcţie de specificul fiecărui diagnostic oncologic.

Medicii oncologi trebuie sprijiniţi, nu trebuie să ajungă la suprasolicitare şi burnout”, a subliniat dr Cătălina Poiană.

Colegiul Medicilor: Număr insuficient de oncologi în sistemul public de sănătate. Despre Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului

CMMB este alături de medicii oncologi care sunt implicaţi şi îngrijesc profesionist pacienţii cu cancer şi susţine activitatea asociaţiilor de pacienţi implicate în oncologie, se menţionează în comunicat.

„Este nevoie de medici din specialitatea de oncologie medicală, este nevoie de o societate civilă care să sprijine pacienţii cu afecţiuni oncologice”, a transmis Cătălina Poiană.

Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului a fost organizată pentru prima dată în lume în anul 2006 şi de atunci este marcată, în fiecare an, pe 4 februarie.

Sâmbătă seară, 43 de obiective importante din Bucureşti, din şapte oraşe şi o comună din România au fost luminate în portocaliu, pentru a marca această zi mondială de lupta împotriva cancerului. Agerpres

Citește mai departe