Connect with us

EVENIMENT

HOROSCOP. Marți, 22 noiembrie: Zi magică pentru unele zodii

Publicat

horoscop zilnic, duminică 13 noiembrie. zi perfectă pentru zodia berbec.

Astăzi este o zi de-a dreptul magică pentru unele zodii. Nativii născuți sub aceste semne astrale descoperă că Universul a creat cadrul ideal pentru bunăstarea lor.

Sunt și nativi de care nu se vor lipi nicicum banii, scrie ziarul Puterea.

HOROSCOP. Marți, 22 noiembrie: Zi magică pentru unele zodii. Zodiile care vor da lovitura pe plan financiar

HOROSCOP. Marți, 22 noiembrie. BERBEC

Nativii Berbec nu petrec doar astăzi și întreaga săptămână numeroase ore la birou. Concentrați pe ceea ce au de făcut, cei născuți sub acest semn zodiacal vor culege și roadele acestor eforturi. Astfel pe plan financiar lucrurile vor intra în linie dreaptă pentru ei.

HOROSCOP. Marți, 22 noiembrie.  TAUR
Cei născuți în zodia Taur nu se numără printre norocoșii zilei însă nici rău nu o duc.Planurile lor de viitor sunt unele mărețe iar în acest sens minte le este mereu ocupată cu implementarea lor.Nu au timp să se uite la cei din jur pentru a fi invidioși pe bunăstarea acestora. Poartă în suflet convingerea că soarele va ieși în curând și pe strada lor.

HOROSCOP. Marți, 22 noiembrie. GEMENI
Cu siguranță Gemenii sunt unele dintre cele mai invidioase zodii.Din nefericire nici în cazul lor abundență nu apare astăzi pe plan financiar. Spre deosebire de alți nativi, acestea se vor uita cu jind la realizările celor din jur. Nu este tocmai cea mai justificată atitudine.

HOROSCOP. Marți, 22 noiembrie. RAC
Nativii rog primesc astăzi o sumă de bani importantă. Cu aceștia își vor asigura în curând un trai decent. Totul după ce vor miza pe o investiție pe care nu au avut curajul să o facă până acum.

HOROSCOP. Marți, 22 noiembrie. LEU
Ai parte de o mărire de salariu sau un cadou substanțial din partea cuiva apropiat. Nu te culca însă pe o ureche și continuă să muncești din plin pentru visul tău. Cu siguranță la un moment dat vei ajunge acolo unde îți dorești.

HOROSCOP. Marți, 22 noiembrie. FECIOARĂ
Ai parte de discuții în contradictoriu cu colegii de birou/ angajații. Dorința ta de a face bani mulți cu orice preț te poate îndepărta mult de oamenii loiali. Acordă mai multă atenție dorințelor lor și lucrurile se vor schimba.

HOROSCOP. Marți, 22 noiembrie. BALANȚĂ
Ai tendința de a te considera mereu superior, iar acest lucru te va costa în mod cert scump. Nu toți cei din jur sau din mediul profesional vor tolera la nesfârșit această atitudine. În curând, în ceea ce te privește, vor începe și problemele financiare.

HOROSCOP. Marți, 22 noiembrie. SCORPION
Ai strâns la un loc toate economiile pe care le aveai pentru a-ți ajuta un prieten apropiat. Gestul tău nu va rămâne fără răspuns, astfel că în mod cert vrei primi răsplată important în acest sens.

HOROSCOP. Marți, 22 noiembrie. SĂGETĂTOR
Nimeni și nimic nu stă în cale să faci exact ceea ce îți dorești cu banii tăi. În fond, toți sunt realizați prin forțele tale proprii și prin muncă asiduă. Nu aștepta în următoarea perioadă câștiguri substanțiale, pentru că oricum nu duci lipsă de ele.

HOROSCOP. Marți, 22 noiembrie. CAPRICORN
Aveai nevoie de o sumă de bani, iar brusc și inexplicabil te vei trezi cu aceasta.O persoană care s-a îndatorat la tine întrecut cel mai probabil deja amintit de gestul tău.Astfel îți vei rezolva cu succes impasul.

HOROSCOP. Marți, 22 noiembrie. VĂRSĂTOR
Nu-ți stă gândul deloc la bani pentru că ai multe alte probleme pe cap. Ai înțeles de mult faptul că niciun câștig nu valorează mai mult decât oamenii care sunt aproape. Dacă aceștia îți întorc spatele, în mod cert trebuie să faci totul pentru a-i aduce înapoi în viața ta. Cu atât mai mult dacă în acest sens tu ai fost cel vinovat.

HOROSCOP. Marți, 22 noiembrie. PEȘTI
Și nativii Pești se numără printre norocoșii zilei. Primești atunci când te aștepți cel mai puțin un cadou generos cel mai probabil din partea persoanei iubite. Banii se vor dovedi a fi un real ajutor pentru tine în acest moment.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Mircea Miclea: Cultura pupatului inelului, a supunerii, nu va produce un viitor mai bun pentru universitățile tehnice

Publicat

miclea 1 e1714138386402.jpeg

O conferință despre viitorul universităților tehnice, organizată de fostul ministru al Educației, Mircea Miclea, a avut loc, vineri, la Cluj-Napoca,  la eveniment fiind prezenți doi profesori, unul de la UTCN – Dan Micu și unul de la Universitatea Politehnica Timișoara – Attila Simó.

Miclea a vorbit despre cum vede el viitorul acestor instituții de învățământ superior, dar s-a referit și la presiunile făcute ca un profesor de la București să nu participe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Târgul de cArte Alba Transilvana 2024 la Alba Iulia: Părintele Constantin Necula și Paula Seling, în ultima zi a evenimentului

Publicat

târgul de carte alba transilvana 2024 la alba iulia: părintele

Târgul de cArte Alba Transilvana 2024 la Alba Iulia. Părintele Constantin Necula, cvartetul de coarde al județului Alba și Paula Seling vor încheia evenimentul.

Ultima zi a Târgul de cArte Alba Transilvana va aduce în fața celor prezenți o serie de activități pentru copii, ce se vor desfășura pe parcursul întregii zile de 12 mai 2024.

Începând cu ora 10.00, cei mici pot participa la atelierele „Arta în natură!”, „English 4 Kids”, „Descoperă biblioteca”,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Bazinul Olimpic de înot din Alba Iulia își redeschide porțile cu dotări la standarde internaționale

Publicat

foto: bazinul olimpic de înot din alba iulia își redeschide

Primăria Alba Iulia anunță redeschiderea Bazinului Olimpic de Înot, un simbol al orașului, acum modernizat la standarde internaționale. Implementarea noilor tehnologii asigură o reducere cu peste 60% a consumurilor energetice și a emisiilor. 

Evenimentul marchează finalizarea unui amplu proiect de eficiență energetică, finanțat prin generozitatea granturilor norvegiene și coordonat de Innovation Norway,  în cadrul Programului „Energie în România”.

Bazinul Olimpic se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT în Turda. Un bărbat a fost LOVIT de o mașină. Este în stare gravă. A intervenit ISU Cluj

Publicat

1714140859 ambulanta smurd pompieri isu accident.jpg

Un bărbat a fost lovit de o mașină, vineri, în Turda, pe str. Victoriei. A intervenit ISU Cluj, care îi acordă primele îngrijiri.

Din informațiile primite, bărbatul ar fi în stare gravă.

ACCIDENT în Turda. Un bărbat a fost LOVIT de o mașină. Este în stare gravă. A intervenit ISU Cluj

Update:

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit de puține momente pentru a acorda primul ajutor calificat unui tânăr implicat într-un accident rutier,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe