Connect with us

EVENIMENT

HOROSCOP. Miercuri, 16 noiembrie: Reconectarea cu persoane din trecut îi marchează pe acești nativi

Publicat

symbol concept
sursa foto pixabay

Mijlocul acestei săptămâni vine cu un context aparte pentru unele zodii, prilejuit de așezarea astrelor. Astfel, Taurii vor fi bântuiți de relațiile din trecut, iar Gemenii vor trebui sa facă apel la intuiție pentru a le fi bine.

Se anunță vești bune pe plan financiar pentru nativii din zodia Leu și vor fi multe alte schimbări pentru celelalte zodii, scrie Puterea.ro

HOROSCOP. Miercuri, 16 noiembrie. BERBEC

Te axezi momentan doar pe a face bani, iar alte aspecte ale vieții nu îți trezesc deloc interesul. Din acest motiv poți avea parte de discuții aprinse în relație. De asemenea nici la locul de muncă nu ești privit cu ochi buni.

HOROSCOP. Miercuri, 16 noiembrie. TAUR
Reapare în viața ta o persoană din trecut care îți bulversează prezentul. Nu te poți concentra deloc la ceea ce ai de făcut pentru că vrei să faci o impresie excelentă. Persoana respectivă este fie o mare iubire din trecut, fie un prieten devotat cu care ai rupt la un moment dat legătura.

HOROSCOP. Miercuri, 16 noiembrie. GEMENI
Intuiția îți spune să faci astăzi unele alegeri. Poate ar fi bine să lași temerile deoparte și să te aventurezi în ceea ce subconștientul îți dictează. S-ar putea să fie cele mai bune acțiuni din ultima perioadă.

HOROSCOP. Miercuri, 16 noiembrie. RAC
Nativii Rac nu vor să renunțe la tabieturile și ideile lor fixiste. Din această cauză ai putea fi marginalizat mai ales la locul de muncă.

HOROSCOP. Miercuri, 16 noiembrie. LEU
Ziua de astăzi vine cu cele mai așteptate vești pe plan financiar. Obții banii pe care îi meriți din plin însă care s-au lăsat așteptați mult. De altfel, nu mai aveai nici o speranță în acest sens. Viața este cu siguranță imprevizibilă!

HOROSCOP. Miercuri, 16 noiembrie. FECIOARĂ
O dragoste din trecut poate reapărea astăzi din nou în viața ta. Acest lucru îți arată că oricât ai încerca să scapi de unele aspecte din trecut, le porți cu tine pretutindeni.

HOROSCOP. Miercuri, 16 noiembrie. BALANȚĂ
Te implici prea mult în viețile celorlalți și oferi sfaturi necerute de nimeni. De altfel, te-ai putea trezi pus la zid pentru această atitudine.

HOROSCOP. Miercuri, 16 noiembrie. SCORPION
Ai nevoie de câteva zile de relaxare după ce oboseala a început să își facă simțită prezența. Ai ratat multe ore de somn, iar lipsa de concentrare te caracterizează în ultima vreme.

HOROSCOP. Miercuri, 16 noiembrie. SĂGETĂTOR
Pune mai mult preț pe momentele alături de cei dragi. Aceștia îți sunt de-a dreptul loiali și se bucură de clipele petrecute în prezența ta. Împărtășește idei și viziuni cu aceștia, iar timpul petrecut astfel împreună va fi memorabil.

HOROSCOP. Miercuri, 16 noiembrie. CAPRICORN
Începi ziua cu planuri bine calculate. Din nefericire s-ar putea să nu reușești să le duci pe toate la final. Nu te lăsa afectat de acest aspect și ai încredere în faptul că timpul te va ajuta să le îndeplinești.

HOROSCOP. Miercuri, 16 noiembrie. VĂRSĂTOR
Nativii Vărsător trec astăzi prin emoții uriașe. Se pot reîntâlni cu cineva care le-a fost extrem de apropiat la un moment dat. Persoana respectivă îți va arăta acum că merită să rămână în viața ta.

HOROSCOP. Miercuri, 16 noiembrie. PEȘTI
Începi ziua cu zâmbetul pe buze însă o vei încheia cu lacrimi. Totul din cauza unui context nefavorabil în care s-ar putea să ajungi astăzi. Fie o discuție la birou, fie o conversație telefonică te vor afecta serios.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Angajări la ISU Alba: Cinci posturi vacante, prin încadrare directă. Locurile disponibile

Publicat

angajări la isu alba: cinci posturi vacante, prin încadrare directă.

Angajări la ISU Alba. La nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba s-a demarat procedura de ocupare prin încadrare directă pentru cinci posturi de execuție.

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO.Cum se pictează ouă de ciocolată de Paște. Atelier pentru copii și adulți organizat de o ciocolaterie din Cluj-Napoca

Publicat

oua 4.jpeg

O ciocolaterie din Cluj-Napoca a organizat un atelier de pictat ouă de ciocolată, ajutând mai mulți copii și adulți să intre în atmosfera sărbătorilor de Paște prin intermediul unei activități creative. Participanții au avut de pictat matrițe cu ouă de diferite dimensiuni care au fost transformate, apoi, în adevărate decorațiuni.

Realizarea ouălor de ciocolată

„Noi folosim acest meșteșug numit ciocolată artizanală prin pictarea matrițelor cu unt de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Scandal într-o locuință din Alba Iulia. Femeie agresată de fostul soț. Bărbatul s-a ales cu dosar penal

Publicat

politie masina alba 1000x600.jpg

Scandal într-o locuință din Alba Iulia. O femeie a reclamat la Poliție că a fost agresată de către fostul soț. Polițiștii i-au deschis bărbatului dosar penal pentru violență în familie.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Rezultate la Concursul național ”Universul cunoașterii prin lectură” în Alba. Elevii premiați și cei calificați la etapa națională

Publicat

rezultate la concursul național ”universul cunoașterii prin lectură” în alba.

Rezultate la Concursul național ”Universul cunoașterii prin lectură”, etapa județeană Alba, au fost comunicate de inspectoratul școlar. Au participat 100 elevi din unitățile de învățământ din mediul rural din județ.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe