Connect with us

EVENIMENT

Horoscop zilnic, 14 octombrie. Zodia care va primi o mărire de salariu. Nativii care au mare noroc în plan profesional

Publicat

horoscop zilnic, 14 octombrie. zodia care va primi o mărire

Horoscop zilnic, 14 octombrie. O zodie va primi o mărire de salariu. Unii nativii au mare noroc în plan profesional, în timp ce alții primesc o șansă binevenită în plan personal, pentru a-și consolida relația cu persoana iubită, pentru a cuceri pe cineva sau pentru a se reconecta cu familia, după o perioadă în care a avut de suferit legătura cu aceasta.

Horoscop zilnic, 14 octombrie. Berbec

Berbecii au toate șansele pentru a-și consolida relația cu persoana iubită, indiferent de cât timp au petrecut până acum alături de aceasta.

Nativii acestei zodii care sunt singuri ar putea să cunoască pe cineva în mediul online sau s-ar putea să se simtă atrași chiar o persoană din cercul de prieteni. Profesional, toți Berbecii au sprijin în ceea ce privește unele negocieri sau contracte noi.

Horoscop zilnic, 14 octombrie 2022
Horoscop zilnic, 14…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Avarii la rețeaua de energie electrică în Alba Iulia. Stâlp rupt după furtună. Întreruperi de curent în mai multe zone din oraș

Publicat

avarii pe rețelele de medie și joasă tensiune, provocate de

La Alba Iulia au fost semnalate avarii la rețeaua de energie electrică, în mai multe zone, luni după-amiaza. Acestea au fost înregistrate începând cu ora 16.00.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Studiu: Jumătate dintre români ar dori să achiziționeze o pompă de căldură, dacă ar avea finanțare

Publicat

despre energie pompe.png

Deși piața pompelor de căldură este în stadiu incipient în România, peste 50% dintre români ar lua în calcul să achiziționeze un astfel de echipament în anul următor dacă ar avea finanțarea necesară și dacă statul ar acorda subvenții.

Aceasta este una dintre concluziile unei cercetări sociologice realizate pentru platforma despre-energie.ro, un proiect susținut de companiile Delgaz Grid și E.ON.

Studiu: Jumătate dintre români ar dori să achiziționeze o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Admitere liceu 2024: repartizarea computerizată va avea loc miercuri, 24 iulie. Perioada de depunere a dosarelor de înscriere

Publicat

admitere liceu 2024: repartizarea computerizată va avea loc miercuri, 24

Admitere liceu 2024: repartizarea computerizată va avea loc miercuri, 24 iulie. Repartizarea computerizată a absolvenților clasei a VIII-a care au susținut examenul de evaluare națională va avea loc miercuri, 24 iulie. Dosarele de înscriere se vor putea depune începând de joi, 25 iulie, până marți, 30 iulie, în funcție de programul de lucru anunțat de fiecare liceu în parte.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Spectacol, recitaluri, balet, paradă de biciclete și flashmob dance la evenimentul ”Roze pentru suflet” din Câmpeni

Publicat

foto: spectacol, recitaluri, balet, paradă de biciclete și flashmob dance

La Câmpeni s-a desfășurat duminică evenimentul ”Roze pentru suflet”. A fost prilej de bucurie și distracție pentru localnici și turiști de toate vârstele.

Acțiunea a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe