Connect with us

EVENIMENT

Horoscopul săptămânii 2-8 ianuarie 2023. Zodia care începe anul cu tensiuni în familie, nativii norocoși primesc o moștenire neașteptată

Publicat

horoscopul săptămânii 2 8 ianuarie 2023. zodia care începe anul cu

Astrologii au venit pentru EGO.ro cu horoscopul săptămânii 2-8 ianuarie 2023! Aceștia au ținut cont de intrarea lui Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Vărsător, pe data de 3 ianuarie, și de Luna Plină care se petrece în zodia Rac pe data de 7 ianuarie. Vezi exact cum se afectează toate acestea.

Horoscopul săptămânii 2-8 ianuarie 2023

Berbec

Ai nevoie de găsirea unui echilibru între viața personală și viața profesională, deoarece încep să se strângă tensiunile. Partenerul de viață nu apreciază deloc atenția primită și sunt posibile scântei care să aducă reproșuri și chiar un scandal major.

Taur

Horoscopul săptămânii 2-8 ianuarie 2023 spune că apar la orizont oportunități profesionale, beneficii de imagine și ocazii de afirmare, aduse de Venus, planeta care te guvernează, care va…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Produsele ieșite din garanție vor putea fi reparate la prețuri rezonabile. Directivă europeană cu obligații pentru producători

Publicat

produsele ieșite din garanție vor putea fi reparate la prețuri

Produsele ieșite din garanție vor putea fi reparate la prețuri rezonabile. Dreptul la reparare pentru consumatori a fost adoptat de Parlamentul European. Legislația prevede obligații pentru producători, în relația cu clienții.

Parlamentul European a adoptat marți, 23 aprilie, directiva privind așa-numitul „drept la reparare” pentru consumatori. Normele clarifică obligațiile producătorilor de a repara bunurile. Acestea încurajează consumatorii să prelungească ciclul de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Poșta Română scoate la închiriere 500 de spații comerciale, apartamente și terenuri. A lansat o platformă imobiliară

Publicat

poșta română scoate la închiriere 500 de spații comerciale, apartamente

Poșta Română scoate la închiriere 500 de spații comerciale, spații pentru birouri, apartamente și terenuri. Acestea nu au mai fost utilizate de mai mulți ani. Compania a lansat miercuri un portal imobiliar prin intermediul căruia va închiria aceste proprietăți.

„Poşta are cam 2.000 de proprietăţi. Din cele 2.000, 1.000 sunt în circuit poştal, deci nu ne atingem de ele. Restul de 1.000 sunt valorificate spre închiriere.

Din cele 1.000 care sunt deschise spre închiriere,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Accident grav în comuna Sânpaul. Trei bărbați răniți, duși la spital de echipajele SMURD și SAJ

Publicat

accident 1 1 e1714007298381.jpg

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca și a Gărzii Aghireșu au intervenit miercuri seară la un grav accident rutier petrecut pe E 81, pe raza localității Șardu, comuna Sânpaul.

La fața locului au ajuns două autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și un echipaj SAJ, unde au găsit un autoturism și două autoutilitare avariate.

Într-unul dintre vehicule se afla încarcerat un bărbat, în vârstă de aproximativ 30 de ani, ce prezenta…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Noul subprefect de Cluj, Florentin Burz, învestit în funcție. A fost propus de PSD

Publicat

florentin burz subprefect clu psd 4.jpg

Florentin Burz este noul subprefet al județului Cluj. Acesta a fost învestit în funcție, miercuri, la propunerea Organizației Județene PSD Cluj.

El a preluat această funcție după ce subprefectul Răzvan Ciortea a fost eliberat din funcție de către Guvern pentru a putea candida la Primăria Turda, la alegerile din 9 iunie.

Noul subprefect de Cluj, Florentin Burz, învestit în funcție. A fost propus de PSD

Miercuri, 24 aprilie, a avut loc ceremonia de învestire…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe