Connect with us

EVENIMENT

Ianis Hagi a primit o ofertă de 10 milioane de euro de la un important club din Belgia

Publicat

ianis hagi

La numai 20 de ani Ianis Hagi este la mare căutare în Europa de Vest. Echipe din Olanda, Belgia şi din alte campionate de top îl urmăresc pe fiul ”Regelui”. Dupa prestatiile foarte bune de la EURO U21, Ianis a atras atentia tot mai multor cluburi importante din Europa, care au facut oferte.

Cea mai recenta vine din Belgia, de la Genk, care a hotarat sa ofere 10 milioane de euro in schimbul tanarului fotbalist, potrivit Telekom Sport.

Mai mult, pe langa aceasta suma impresionanta, cei de la Genk sunt dispusi sa accepte o clauza contractuala conform careia Ianis ar urma sa fie titular.

In corespondenta cu clubul belgian, Hagi a transmis ca va lua o decizie miercuri dupa-amiaza.

 Gică Hagi a reuşit, potrivit Telekom Sport, să-i facă pe belgieni să accepte o clauză specială, cu ajutorul căreia Ianis să prindă un anumit număr de meciuri. Decizia omului care conduce Viitorul pare a fi luată ca urmare a situaţiei de la precedenta aventură a lui Ianis din afara României, de la Fiorentina. Pe parcursul înţelegerii cu clubul din Serie A nu a prins prea multe minute la prima echipă, deşi la echipa de tineret avea prestaţii excelente şi şi-a demonstrat calităţile native, potrivit Mediafax

Presa din Italia se declara şi ea surprinsă de deciziile staffului tehnic, dar acum Hagi se pare că a găsit înţelegere, iar fiul său va primi şanse să demonstreze că poate face faţă şi la seniori, la un nivel înalt.

Meciurile foarte bune de la Campionatul European i-a făcut pe cei de la Genk să ofere 10 milioane de euro. Hagi jr. a demonstrat multă maturitate în joc, pe lângă calităţile tehnice de care dispune. Dacă mutarea se va concretiza, devine cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1. Recordul actual îi aparţine lui Nicolae Stanciu vândul tot în Belgia, la Anderlecht, pentru 9.8 milioane de euro.

Decarul Viitorului a făcut meciuri bune şi în liga internă, în sezonul recent încheiat. În 39 de meciuri a marcat de 14 ori şi a contribuit cu 8 pase decisive la reuşitele echipei. Datorită evoluţiilor, Transfermatkt îi oferă o cotă de piaţă de 6 milioane de euro, cu 4.5 milioane de euro mai mult decât la începutul stagiunii 2018/ 2019.

Ianis Hagi  a fost răscumpărat, în urmă cu un an, de Viitorul, de la Fiorentina, acolo unde nu a reușit să se impună. Evoluțiile excelente din ultima perioadă l-au adus pe tânărul fotbalist în atenția mai multor cluburi imporante din Europa. 

Pe lângă AS Roma, Sevilla și Girona, presa belgiană scria că Anderlecht, Standard și Genk sunt și ele pe urmele lui Hagi jr. Ianis ar putea fi astfel urmașul lui Răzvan Marin, după transferul de răsunet al acestuia la Ajax. Toate cele 3 formații din Jupiler League evoluează în play-off-ul pentru campionat și se numără printre cele mai importante echipe din Belgia. Ianis primise oferte de 3,5 milioane de euro în urmă cu 6-7 luni. Acum valoare lui a crescut la zece milioane de euro, iar dacă Romania va reuși să bată Germania, în cazul în care refuză oferta primită de la Genk, cu siguranță va primi oferte mult mai mari.

surse: Telekomsport, Mediafax, Digi Sport

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Mircea Miclea: Cultura pupatului inelului, a supunerii, nu va produce un viitor mai bun pentru universitățile tehnice

Publicat

miclea 1 e1714138386402.jpeg

O conferință despre viitorul universităților tehnice, organizată de fostul ministru al Educației, Mircea Miclea, a avut loc, vineri, la Cluj-Napoca,  la eveniment fiind prezenți doi profesori, unul de la UTCN – Dan Micu și unul de la Universitatea Politehnica Timișoara – Attila Simó.

Miclea a vorbit despre cum vede el viitorul acestor instituții de învățământ superior, dar s-a referit și la presiunile făcute ca un profesor de la București să nu participe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Târgul de cArte Alba Transilvana 2024 la Alba Iulia: Părintele Constantin Necula și Paula Seling, în ultima zi a evenimentului

Publicat

târgul de carte alba transilvana 2024 la alba iulia: părintele

Târgul de cArte Alba Transilvana 2024 la Alba Iulia. Părintele Constantin Necula, cvartetul de coarde al județului Alba și Paula Seling vor încheia evenimentul.

Ultima zi a Târgul de cArte Alba Transilvana va aduce în fața celor prezenți o serie de activități pentru copii, ce se vor desfășura pe parcursul întregii zile de 12 mai 2024.

Începând cu ora 10.00, cei mici pot participa la atelierele „Arta în natură!”, „English 4 Kids”, „Descoperă biblioteca”,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Bazinul Olimpic de înot din Alba Iulia își redeschide porțile cu dotări la standarde internaționale

Publicat

foto: bazinul olimpic de înot din alba iulia își redeschide

Primăria Alba Iulia anunță redeschiderea Bazinului Olimpic de Înot, un simbol al orașului, acum modernizat la standarde internaționale. Implementarea noilor tehnologii asigură o reducere cu peste 60% a consumurilor energetice și a emisiilor. 

Evenimentul marchează finalizarea unui amplu proiect de eficiență energetică, finanțat prin generozitatea granturilor norvegiene și coordonat de Innovation Norway,  în cadrul Programului „Energie în România”.

Bazinul Olimpic se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT în Turda. Un bărbat a fost LOVIT de o mașină. Este în stare gravă. A intervenit ISU Cluj

Publicat

1714140859 ambulanta smurd pompieri isu accident.jpg

Un bărbat a fost lovit de o mașină, vineri, în Turda, pe str. Victoriei. A intervenit ISU Cluj, care îi acordă primele îngrijiri.

Din informațiile primite, bărbatul ar fi în stare gravă.

ACCIDENT în Turda. Un bărbat a fost LOVIT de o mașină. Este în stare gravă. A intervenit ISU Cluj

Update:

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit de puține momente pentru a acorda primul ajutor calificat unui tânăr implicat într-un accident rutier,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe