Connect with us

EVENIMENT

Imagine înfiorătoare! De la Jocurile Olimpice din Beijing, un sportiv ucrainean trăiește în buncăr cu bebelușul său

Publicat

sportiv

În urmă cu doar o lună apăra culorile Ucrainei la Jocurile Olimpice de la Beijing, în proba de biatlon, iar acum trăiește într-un buncăr improvizat, cu un sac de dormit și cu fiul său nou-născut strâns pe piept.

O lună. Atât s-a scurs de la Jocurile Olimpice de la Beijing până la conflictul din Ucraina. Este perioada care a dat peste cap și viața atletului ucrainean Bohdan Tsymbal.

sportiv

 

În urmă cu doar o lună apăra culorile Ucrainei la Jocurile Olimpice de la Beijing, în proba de biatlon, iar acum trăiește într-un buncăr improvizat, cu un sac de dormit și cu fiul său nou-născut strâns pe piept, încercând să îl protejeze de bombele care cad peste Sumî, orașul său. Un loc devenit simbol al rezistenței și unul dintre cele mai afectate de ofensiva rusă.

Tsymbal are 24 de ani și este un simbol al Ucrainei. A concurat în două probe individuale (locul 55 la 20 km și 66 la 10 km) și în ștafetă (locul 9). Apoi s-a întors acasă pentru a sta alături de familia sale, în timp ce trupele rusești se strângeau la graniță, conform La Stampa.

Parlamentul ucrainean a postat fotografia pe Twitter scriind: „Noapte bună, Europa! Vise plăcute și liniștite”. MEDIAFAX

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

”Androidul romantic”: Silvan Stâncel își lansează al doilea volum de versuri

Publicat

”androidul romantic”: silvan stâncel își lansează al doilea volum de

”Androidul romantic”: Artistul Silvan Stâncel își lansează al doilea volum de versuri. 

Evenimentul are loc la Palatul Principilor din Alba Iulia, în data de 8 mai, de la 18:00.

”Este un volum cât se poate de interesant, este un volum în care cred foarte mult și vă aștept cu mic cu mare pe toți iubitorii de poezie din Alba Iulia să îmi fiți alături pentru a vă bucura de această care” a spus autorul, Silvan Stâncel.

Silvan Stâncel este poet, interpret…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat din comuna Scărișoara, după gratii. Pentru ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare

Publicat

bărbat din comuna scărișoara, după gratii. pentru ce a fost

Un bărbat din comuna Scărișoara a ajuns după gratii. Are de executat o pedeapsă de cinci ani de închisoare, potrivit unei hotărâri date de o instanță din Bihor.

Acesta a fost identificat miercuri, 30 aprilie, de polițiștii Secției 9 Poliție Rurală  Câmpeni. Pe numele său, Judecătoria Beiuș a emis, în aceeași zi, mandat de executare a pedepsei privative de libertate.

Este vorba despre un bărbat de 34 de ani, din comuna Scărișoara. Bărbatul a fost condamnat la 5…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Performanță pentru un elev al Colegiului ”Lucian Blaga” din Sebeș. David Moldovan, premiu special la olimpiada de Geografie

Publicat

performanță pentru un elev al colegiului ”lucian blaga” din sebeș.

Performanță pentru un elev al Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș. A obținut premiu special la etapa națională a Olimpiadei de Geografie, ce s-a desfășurat în perioada 25-30 aprilie, la Constanța.

David Marius Moldovan, originar din Vințu de Jos, este elev în clasa a X-a la Colegiul Național ”Lucian Blaga” din Sebeș.

La etapa națională a Olimpiadei de Geografie, a primit premiul special acordat de Societatea de Geografie din România.

De…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un șofer din Aiud s-a ales cu dosar penal după ce a fost oprit pe DN 1, lângă Decea. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

masina politia actiune rutiere.jpg

Un șofer din Aiud s-a ales cu dosar penal după ce a fost oprit în trafic, pe DN 1 Aiud-Cluj, lângă Decea. A fost verificat de polițiștii din Aiud, în timp ce acționau pe drumul național.

Potrivit IPJ Alba,  în 1 mai, în jurul orei 19.30, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud, în timp ce acționau pe DN 1, în afara localității Decea, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Aiud.

În urma testării conducătorului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe