Connect with us

ACTUALITATE

iMapp Bucharest devine din acest an Concurs Internaţional de video mapping – Winners League (Liga Câştigătorilor)

Publicat

imapp

iMapp Bucharest, ajuns la a şasea ediţie, devine din acest an Concursul Internaţional de video mapping – Winners League (Liga Câştigătorilor), invitându-i în Capitală, în luna septembrie, pe cei mai recenţi câştigători ai unor renumite festivaluri internaţionale de profil.

„De-a lungul celor 5 ediţii, festivalul a reunit un public de peste 300.000 de spectatori şi a devenit un eveniment de referinţă pentru specialiştii din industria audiovizuală internaţională. Începând cu anul acesta, iMapp Bucharest devine Concurs Internaţional de video mapping – Winners League (Liga Câştigătorilor), invitând în Capitală, în luna septembrie, pe unii dintre cei mai buni artişti de video mapping din lume, respectiv câştigătorii ultimei ediţii a renumitelor festivaluri internaţionale de profil: Borealis (SUA), Genius Loci Weimar (Germania), Kyiv Light Festival (Ucraina), 1minute projection mapping competition (Japonia), precum şi câştigătorii ediţiei 2019 a Zsolnay Light Festival (Ungaria), Luz y Vanguardias (Spania), care vor fi anunţaţi în curând. Celor şase echipe li se vor alătura în competiţie câştigătorii Premiului Juriului şi Premiului Publicului din cadrul ediţiei iMapp Bucharest 2018”, informează Primăria Capitalei prin intermediul unui comunicat.

iMapp Bucharest, unul dintre cele mai mari concursuri internaţionale de 3D video mapping, a fost organizat începând din anul 2014 de către Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti, aducând „design-ul, arta contemporană şi spectacolul direct pe faţada de 23.000 de metri pătraţi a Palatului Parlamentului” (a doua cea mai mare clădire administrativă din lume), precizează aceeaşi sursă.

Odată cu cea de-a 6-a ediţie, iMapp Bucharest „devine liantul scenei de video mapping din întreaga lume, creând, împreună cu cele şase festivaluri partenere, o comunitate a celor care au transformat video mapping-ul într-o formă de artă vizuală emergentă”, menţionează PMB.

„Începând din acest an, obţinerea unui premiu la unul dintre festivalurile internaţionale de profil apropie artiştii de video mapping de calificarea în Liga Câştigătorilor – iMapp Bucharest”, se menţionează în comunicat.

Cele opt lucrări ale participanţilor vor fi analizate, în seara evenimentului, de către un juriu specializat, alcătuit din reprezentanţi ai celor şase festivaluri partenere. La finalul serii, acesta va decide câştigătorul Premiului Juriului, iar publicul îşi va putea alege, votând prin sms, preferatul pentru Premiul Publicului.

De-a lungul celor cinci ediţii, iMapp Bucharest s-a bucurat de participarea în finală a unor echipe de artişti din: Canada, Spania, China, Mexic, Austria, Portugalia, Ucraina, Olanda, Italia, Ungaria, Japonia, Turcia, Germania, Muntenegru, Rusia, Belgia, Franţa, Republica Cehă, Polonia şi România.

În 2016, iMapp Bucharest a fost nominalizat în categoria Live Event of the Year la premiile AV Awards din Londra, competiţie internaţională care îşi propune să recunoască şi să recompenseze excelenţa în întreaga industrie audiovizuală, organizată de AV Magazine din Marea Britanie. AGERPRES

Urmărește știrile romania24.ro pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

TIFF vine din nou la Oradea. Când va avea loc festivalul

Publicat

tiff cluj 28062022.jpg

După încheierea unei noi ediții, cea de-a 21-a, a Festivalului Internațional de Film Transilvania, care a avut loc în Cluj-Napoca, organizatorii au anunțat că s-a înregistrat un record în istoria evenimentului, mai precis au fost 102.000 de plătitori de bilete. De asemenea, aceștia au precizat că filmele TIFF vor ajunge și-n alte orașe din țară, printre care și Oradea.
Citește mai mult pe eBihoreanul.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Sfaturile experților pentru a te proteja pe timp de caniculă: Ce să faci ca să nu ajungi victimă a temperaturilor ridicate

Publicat

caldura canicula e1566549203305.jpg

Următoarele trei zile vor fi arzătoare. Meteorologii au anunțat trei zile cu temperaturi cuprinse între 33 și 37 de grade. Județul Alba, alături de marte parte a județelor din țară se află sub un cod galben de caniculă. 

În acest context, experții în temperaturi ridicate și pompierii de la ISU Alba transmit populației o serie de sfaturi pentru ca cetățenii să treacă cu bine de perioada cu temperaturi ridicate.

Pe platforma fiipregătit.ro au fost exemplificate mai multe măsuri pe care populația le poate pune în practică.

CITEȘTE ȘI: Urmează trei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Lecție de economie: Tineri manageri ai companiei orădene Valtryp, „curs” cu președintele Societății Academice de Management din România (FOTO)

Publicat

masa rotunda valtryp 28062022 08.jpg

La invitația lui Valeriu Trip, directorul general al companiei orădene Valtryp, specializate în producția de volane în piele și în lemn pentru mărci auto de prestigiu din întreaga lume, economistul Ovidiu Nicolescu a ținut marți o „lecție deschisă” pentru tinerii manageri ai firmei gazdă. Alături de colegi universitari din Oradea, Nicolescu le-a vorbit despre trecerea de la economia bazată pe capital la economia bazată pe cunoștințe, cea în care cunoașterea este la fel de importantă ca resursele.
Citește mai mult pe eBihoreanul.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO. ISU Cluj ANGAJEAZĂ. Vrei o carieră MILITARĂ? Concurs pentru ZECI de POSTURI, prin încadrare DIRECTĂ

Publicat

pompieri.jpg

Echipa salvatorilor clujeni se mărește! Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al județului Cluj anunță scoaterea la concurs a 75 de posturi de soldați, ofițeri și subofițeri.

Potrivit ISU Cluj concursul este prin înacradre directă. Iar cei care își doresc o carieră militară și să desfășoare meseria nobilă de salvator sunt așteptați să se înscrie.

ISU Cluj angajează

Astfel, ISU Cluj scoate la concurs, prin încadrare directă, 47 de posturi de soldat gradat profesionist.

Citește și: Pompierii clujeni ANGAJEAZĂ șoferi pe autospeciale. Vezi care sunt condițiile

Nu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe