Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Impact frontal între două autoturisme pe DN 66, în Hunedoara. Patru persoane rănite, dintre care una în stare gravă

Publicat

Arhivă foto

Un accident rutier a avut loc, luni după-amiază, pe DN 66, la intrare în municipiul Petroșani, județul Hunedoara. Patru persoane au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit frontal.

Potrivit IPJ Hunedoara, în urmă cu puțin timp, un bărbat care conducea un autoturism pe DN66 din direcția Hațeg-Petroșani, la intrare în municipiul Petroșani a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism.

În urma impactului, a rezultat rănirea a conducătorului auto care a produs evenimentul rutier, a doi pasageri din autoturismul condus de acesta, dar și a conducătorului auto care circula regulamentar.

UPDATE: Potrivit ISU Hunedoara, la fața locului au intervenit pompierii Detaşamentului Petroşani specializaţi în descarcerare şi prim ajutor cu două ambulanţe SMURD şi o autospecială mixtă.

În cele două maşini echipele de intervenţie au găsit patru oameni răniţi, trei bărbaţi şi o femeie, între care un bărbat se afla în stop cardio-respirator.
Trei ocupanţi ai unui autovehicul au fost extraşi din maşină şi au primit îngrijiri medicale, în timp ce, bărbatul aflat în stop a fost supus protocolului de resuscitare de echipajele medicale SMURD şi SAJ.
Bărbatul a rpspuns manevrelor de resuscitare şi a fost transportat, împreună cu ceilalţi trei răniţi mai uşor, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Petroşani.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ANALIZĂ. Sabin Sărmaș, calul troian al PSD?

Publicat

sabin sarmas.jpg

Sabin Sărmaș, în prezent deputat neafiliat, adică al nimănui, a avut o traiectorie politică susținută din umbră de PSD, câștigând încrederea liberalilor pe care a trădat-o la primul ordin.

Părinții lui Sărmaș sunt din județul Bistrița-Năsăud și, coincidență, rude cu Vasile Sebastian Dîncu, strategul PSD și creierul din spatele ”Grupului de la Cluj”.

Cum nimic nu este întâmplător în politică, Sabin Sărmaș este nepotul lui Vasile Sebastian…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Miercuri, 25 septembrie: Artistul Ducu Bertzi, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Discuții despre muzică și poezie

Publicat

miercuri, 25 septembrie: artistul ducu bertzi, la biblioteca județeană „lucian

Miercuri, 25 septembrie, de la ora 18.00, artistul Ducu Bertzi participă la atelierul „Poezii pe șase corzi”, organizat de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Va participa la discuții cu publicul despre muzică și poezie.

Cei interesați pot afla despre cum poezia se poate transforma într-un cântec valoros, dar și despre multe alte secrete artistice pe care acesta le va împărtăși.

Clubul de poezie și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Pompierii din Alba se întorc acasă după misiunea pe care au avut-o în Galați. Au fost în localitățile grav afectate de inundații

Publicat

pompierii din alba se întorc acasă după misiunea pe care

Pompierii din Alba se întorc acasă după misiunea pe care au avut-o în Galați. Cei 32 de pompieri militari din Alba care au fost în misiune la Galați se întorc acasă. 

Este vorba despre o misiune la care au fost angrenați pompieri militari din toată țara. Pompierii militari au intervenit în cele mai grave localități afectate de inundații, unde peste 7000 de gospodării au fost inundate.

”Astăzi se întorc acasă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Droguri în Penitenciarul Aiud: Pliculețe cu zeci de grame de substanță cristalină descoperite la doi deținuți

Publicat

sesizarea Îccj privind legea fugarilor, discutată la curtea constituţională a

Droguri în Penitenciarul Aiud. Zeci de grame de substanță suspectă au fost descoperite asupra a doi deținuți în urma unor percheziții. 

Perchezițiile s-au petrecut în weekend-ul ce a trecut în interiorul Penitenciarului de Maximă Siguranță Aiud. Cei doi deținuți vizați de percheziții se află în regim închis, cel mai drastic regim de detenție. 

Prima dată a fost controlat bagajul unuia dintre cei doi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe