Connect with us

EVENIMENT

Impact frontal pe contrasens între două autoturisme pe un drum din Hunedoara. O victimă

Publicat

accident politia general nou
Arhivă foto

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane a avut loc, sâmbătă dimineață pe DN 66, în județul Hunedoara. În eveniment au fost implicate două autoturisme.

Potrivit IPJ Hunedoara, în data de 5 martie 2022, ora 08: 46, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul Lupeni, în timp ce conducea un autoturism pe DN66, sensul de mers Hațeg – Petroșani, la km 159 + 600 m, intersecție cu DC 65, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 57 de ani, din comuna Baru.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto care circula regulamentar, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ISU Alba: Reguli de respectat în Noaptea de Înviere și în perioada sărbătorilor de Paște, pentru prevenirea incendiilor

Publicat

isu alba: reguli de respectat în noaptea de Înviere și

ISU Alba: Reguli de respectat în Noaptea de Înviere și în perioada sărbătorilor de Paște, pentru prevenirea incendiilor. În Noaptea de Înviere, pompierii militari din cadrul ISU Alba vor fi la datorie în apropierea lăcașurilor de cult unde se preconizează un aflux mare de credincioși. Salvatorii sunt pregătiți să răspundă solicitărilor în cazul producerii unor situații de urgență.

Pentru ca bucuria Sfintelor Sărbătorilor Pascale sa nu fie umbrită de incidente…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Iepurașul de Paște. Semnificația, originile și tradiția simbolului de sărbători. De ce se spune că ascunde cadourile

Publicat

iepurașul de paște. semnificația, originile și tradiția simbolului de sărbători.

Iepurașul de Paște este unul dintre simbolurile acestei sărbători de primăvară, dincolo de semnificațiile religioase ale acesteia. Tradiţia îndrăgitului Iepuraş de Paşte îşi are originile în legendele păgâne. Acesta le va aduce cadouri copiilor care au fost cuminți.

Iepurele reprezintă la păgâni simbolul lui Eostre, zeiţa primăverii. Aceasta era adesea asociată cu ouăle şi iepurele. Se spune că zeiţa a găsit o pasăre rănită în timpul iernii, iar singura…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Preot clujean: Sărbătoarea Învierii Mântuitorului nostru Isus Hristos este sărbătoarea sărbătorilor

Publicat

fele 1 e1714829584823.jpeg

Preotul Cornel Felecan, parohul Bisericii “Pogorârea Sfântului Duh” Cluj-Napoca, arată în Sâmbăta Mare că sărbătoarea Învierii Mântuitorului nostru Isus Hristos este ”sărbătoarea sărbătorilor, este bucuria bucuriei și praznicul praznicelor”.

”Sărbătoarea Mântuitorului nostru Isus Hristos este sărbătoarea sărbătorilor, este bucuria bucuriei și praznicul praznicelor pentru că această sărbătoare este Învierea Domnului nostru Isus Hristos și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

MESAJE de PAŞTE FERICIT: Cele mai frumoase urări și felicitări pentru cei dragi, colegi şi cunoscuţi

Publicat

mesaje de paŞte fericit: cele mai frumoase urări și felicitări

PAȘTE FERICIT: MESAJE, URĂRI, FELICITĂRI: În perioada de Sărbători, dorim să împărtăşim cele mai frumoase gânduri celor apropiaţi sau celor cunoscuţi.

Paştele este o sărbătoare care se petrece în familie sau alături de cei dragi; se cionesc ouă roşii şi se mănâncă preparate din miel, cozonac şi pască. În cazul în care cei dragi nu sunt alături de tine le poţi trimite un mesaj, în care să-ţi exprimi gândurile tale.

Citeşte şi URĂRI DE PAŞTE 2024:…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe