Connect with us

EVENIMENT

Impact între două autoturisme în Piatra Neamț. O femeie, transportată la spital

Publicat

Un accident rutier a avut loc, joi după-amiază pe o stradă din municipiul Piatra Neamț. O femeie a fost transportată la spitală după impactul dintre două mașini.

Potrivit ISU Neamț, prin apel la 112, la ora 13:41, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în municipiul Piatra Neamț,  pe strada Valea Albă.

Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme în care se aflau doar conducătorii auto.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale la locul evenimentului unei femei în vârstă de aproximativ 70 de ani, ulterior fiind transportată la UPU Piatra Neamț.

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriilor de la cele două autoturisme.

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț.

UPDATE: Precizările IPJ Neamț:

„Joi, 3 martie, în jurul orei 14.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe o stradă din Piatra Neamț.

Din primele cercetări efectuate a reieșit că o femeie de 70 de ani, din Piatra Neamț, aflată la volanul unui autoturism ar fi pătruns de pe o alee de acces, pe strada Valea Albă, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din Negrești.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea femeii.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.”

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cum va fi vremea în vara 2024. Trei sisteme de prognoză pe termen lung anunță același lucru: călduri extreme în emisfera nordică

Publicat

cum va fi vremea în vara 2024. trei sisteme de

Cum va fi vremea în vara 2024. Trei sisteme de prognoză pe termen lung arată același lucru: temperaturi peste media normală generate de un model dinamic în atmosferă. 

Este un model afectat de tranziția de la El Niño cald la un ciclu La Niña rece, spun meteorologii europeni.

Aceștia estimează că un șir de valuri de presiune și anomalii se va extinde din America de Nord până în Europa.

Va fi extrem de cald în centrul și sudul Europei, mai ales în iulie și august. Este…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Kelemen Hunor la Cluj: Sunt convins că listele UDMR pentru alegerile din 9 iunie sau fost semnate și de români

Publicat

kelemen.jpg

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, se declară convins că listele UDMR pentru alegerile din 9 iunie au fost semnate și de cetățeni români și crede că Uniunea va avea rezultate bune la scrutinul pentru europarlamentare și locale.

Kelemen Hunor a declarat, joi, la Cluj-Napoca, la finalul ședinței Consiliului Permanent al Uniunii, că UDMR a finalizat procedurile de desemnare a candidaților la alegerile locale pentru municipii, președinți de consilii județene și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Retro Parada Primăverii la Alba Iulia, în 20 aprilie. Ce mașini de epocă vor fi prezentate în Cetatea Alba Carolina. Program

Publicat

retro parada primăverii la alba iulia, în 20 aprilie. ce

O nouă ediție a evenimentului Retro Parada Primăverii la Alba Iulia se va desfășura în 20 aprilie 2024. Vor fi expuse peste 80 de mașini de epocă, pe esplanada Obeliscului din Cetatea Alba Carolina.

Vor fi prezentate modele de mașini deosebite, de la unele fabricate în 1923 la altele din anii `80.

Reprezentantul Retromobil Club România, filiala Alba, Mircea Ștefan Grava, spune că prin acest gen de evenimente este promovată pasiunea pentru automobilele de epocă, iar publicul are…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Colegiul Militar din Alba Iulia, locul II la Olimpiada sportului militar liceal. Rezultatele obținute de elevi

Publicat

foto: colegiul militar din alba iulia, locul ii la olimpiada

Colegiul Militar din Alba Iulia, locul II la Olimpiada sportului militar liceal. Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia s-a clasat pe locul II la Olimpiada sportului militar liceal, după ce a obținut rezultate foarte bune atât la individual cât și în echipă la cele două etape ale competiției.

„Punctele acumulate atât în prima etapă a olimpiadei, desfășurată la Alba Iulia la disciplinele sportive orientare, șah și minifotbal și probele aplicativ-militare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe